logo
homeIcon
  1. separatorMobilă
  2. separatorBLACK RED WHITE

Ultimele oferte de neratat BLACK RED WHITE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la BLACK RED WHITE

Black Red White este o companie poloneză, cu sediul central în Biłgoraj. Este unul dintre cei mai mari producători de mobilă din Europa, cu 17 fabrici de producție și peste 6.000 de angajați.

Compania este specializată în fabricarea și distribuția celei mai largi selecții de mobilier și accesorii care oferă soluții de design interior.

Întrebări frecvente despre BLACK RED WHITE

Cum să economisiți bani la BLACK RED WHITE?

Black Red White le oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani prin oferte, promoții și reduceri la anumite articole. Oferă, de asemenea, opțiunea de a vă înscrie și de a primi cele mai recente știri și beneficii exclusive prin e-mail.

Reduceri oferite de BLACK RED WHITE

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloagele 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://blackredwhite.ro/

Istoricul BLACK RED WHITE: despre BLACK RED WHITE?

Black Red White a fost fondată în 1991 în Chmielek, Polonia, de milionarul polonez Tadeusz Chmiel. De-a lungul anilor, a devenit unul dintre cei mai importanți producători și distribuitori din Europa în producția și comercializarea de mobilier de interior.

În prezent, compania are filiale în mai multe țări din întreaga lume, una dintre ele fiind România, unde operează ca distribuitor al holdingului polonez Black Red White și oferă o gamă largă de produse care se disting prin calitate, design atrăgător și tehnologie modernă.

Sucursala din România a Black Red White se află la Timișoara, iar sediul central este la Suceava.

Ce mărci pot găsi la BLACK RED WHITE?

Black Red White, în calitate de producător, oferă produse de marcă proprie. Cu toate acestea, colaborează cu altele, cum ar fi "Signal Meble" și "Morel Meble", care sunt mărci poloneze și, la rândul lor, cu "MobilaDalin" din Reghin și "MGA" din Arad, ambele românești.

Va avea BLACK RED WHITE oferte de Black Friday?

Black Red White oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii BLACK RED WHITE

Unele dintre principalele companii cu care Black Red White concurează în România sunt XXXLutz, JYSK, IKEA, Elvila și MOBEXPERT, printre altele.

BLACK RED WHITE beneficii exclusive

Cele mai bune modalități de a economisi bani la Black Red White pot fi obținute datorită promoțiilor, ofertelor și reducerilor pe care le are compania. În plus, oferă opțiunea de a vă înregistra și de a crea un utilizator pentru a utiliza site-ul web și pentru a folosi coșul de cumpărături.

În acest fel, facilitează accesul la catalogul digital și la newsletter pentru a fi la curent cu ultimele noutăți.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la BLACK RED WHITE

Cele mai bune oferte pentru a economisi la BLACK RED WHITE

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Mobilier? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 11 Mobilier magazine din Romania, inclusiv BLACK RED WHITE și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.