RECLAMĂ

CLICKSHOP ofertele săptămânale

CLICKSHOP ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la CLICKSHOP

Alte Electronică și aparatură de uz casnic mărci

ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE
ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
EMAG
EMAG
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CLICKSHOP

Clickshop este un magazin online de origine românească, dedicat comercializării electronice a unei game variate de produse, de la electrocasnice până la articole de îngrijire personală. Site-ul este administrat de Orange Romania Communications SA, cu sediul în București, România.

Întrebări frecvente despre CLICKSHOP

Istoricul CLICKSHOP: despre CLICKSHOP?
Open

Denumirea comercială "Clickshop" funcționează de ani de zile pe piața românească ca magazin de comerț electronic aparținând Orange Romania Communications SA, entitate juridică română care funcționează ca operator de servicii fixe. Cu toate acestea, din 2021, a fost achiziționată de Orange, devenind o filială a Orange Romania, deși continuă să funcționeze ca o filială a companiei. În prezent, Clickshop facilitează cumpărăturile pentru clienții săi, oferind o mare varietate de articole care pot fi achiziționate din confortul casei lor.

Ce tip de produse pot găsi la CLICKSHOP?
Open

Clickshop vinde o gamă largă de produse. Acestea pot fi localizate prin diferite categorii, cum ar fi: Aparate electrocasnice, Electronice, Telefoane mobile, Tablete, Calculatoare, articole pentru casă și grădină și, în cele din urmă, secțiunea de îngrijire personală. În plus, are secțiuni specifice fiecărei mărci, adică fiecare secțiune conține articole care sunt specifice mărcii, cum ar fi "purificatoare Samsung".

Ce mărci pot găsi la CLICKSHOP?
Open

Clickshop lucrează cu o listă extinsă de firme bine cunoscute, printre care clienții pot vedea Xiaomi, Apple, Samsung, Vortex, Braun, Hisense, Lexmark, Prestigio, Ninja, AENO, Shark, Gorenje, LG, Nokia, Blackview, Oppo, Realme, Asus, TCL, Acer și multe altele.

Cum să economisiți bani la CLICKSHOP?
Open

Clickshop oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani prin intermediul secțiunii "oferte de top", care include reduceri semnificative la produsele selectate. De asemenea, oferă posibilitatea de a primi diverse beneficii prin e-mail, prin abonarea la buletinul informativ al companiei.

Întâlniți competitorii CLICKSHOP
Open

Unele dintre principalele companii cu care Clickshop concurează în România sunt domo ro, elefant ro, mediagalaxy.ro și emag.ro, printre altele.

CLICKSHOP beneficii exclusive
Open

Principalele avantaje de cumpărături oferite de Clickshop se bazează pe posibilitatea de a economisi bani, iar acest lucru se realizează datorită diferitelor oferte, promoții și reduceri, precum și prin abonarea la newsletter. Cu toate acestea, există și alte opțiuni pentru a beneficia de avantajele pe care le oferă acest magazin, cum ar fi crearea unui cont de utilizator cu ajutorul căruia vă puteți accesa contul și face cumpărături. Trebuie remarcat faptul că societatea garantează confidențialitatea datelor furnizate în momentul înregistrării.

Reduceri oferite de CLICKSHOP
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.clickshop.ro/

RECLAMĂ