logo
homeIcon
  1. separatorElectronică
  2. separatorCLICKSHOP
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat CLICKSHOP

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CLICKSHOP

Clickshop este un magazin online de origine românească, dedicat comercializării electronice a unei game variate de produse, de la electrocasnice până la articole de îngrijire personală. Site-ul este administrat de Orange Romania Communications SA, cu sediul în București, România.

Întrebări frecvente despre CLICKSHOP

Cum să economisiți bani la CLICKSHOP?

Clickshop oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani prin intermediul secțiunii "oferte de top", care include reduceri semnificative la produsele selectate. De asemenea, oferă posibilitatea de a primi diverse beneficii prin e-mail, prin abonarea la buletinul informativ al companiei.

Reduceri oferite de CLICKSHOP

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.clickshop.ro/

Istoricul CLICKSHOP: despre CLICKSHOP?

Denumirea comercială "Clickshop" funcționează de ani de zile pe piața românească ca magazin de comerț electronic aparținând Orange Romania Communications SA, entitate juridică română care funcționează ca operator de servicii fixe.

Cu toate acestea, din 2021, a fost achiziționată de Orange, devenind o filială a Orange Romania, deși continuă să funcționeze ca o filială a companiei.

În prezent, Clickshop facilitează cumpărăturile pentru clienții săi, oferind o mare varietate de articole care pot fi achiziționate din confortul casei lor.

Ce mărci pot găsi la CLICKSHOP?

Clickshop lucrează cu o listă extinsă de firme bine cunoscute, printre care clienții pot vedea Xiaomi, Apple, Samsung, Vortex, Braun, Hisense, Lexmark, Prestigio, Ninja, AENO, Shark, Gorenje, LG, Nokia, Blackview, Oppo, Realme, Asus, TCL, Acer și multe altele.

Va avea CLICKSHOP oferte de Black Friday?

Clickshop oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii CLICKSHOP

Unele dintre principalele companii cu care Clickshop concurează în România sunt domo ro, elefant ro,domo, evomag,mediagalaxy.ro și emag.ro, printre altele.

CLICKSHOP beneficii exclusive

Principalele avantaje de cumpărături oferite de Clickshop se bazează pe posibilitatea de a economisi bani, iar acest lucru se realizează datorită diferitelor oferte, promoții și reduceri, precum și prin abonarea la newsletter.

Cu toate acestea, există și alte opțiuni pentru a beneficia de avantajele pe care le oferă acest magazin, cum ar fi crearea unui cont de utilizator cu ajutorul căruia vă puteți accesa contul și face cumpărături. Trebuie remarcat faptul că societatea garantează confidențialitatea datelor furnizate în momentul înregistrării.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.