logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat CORA

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CORA

Cora este unul dintre cele mai căutate branduri de supermarket din România. Are 13 magazine în Cluj-Napoca, Bacău, Drobeta-Turnu Severin, Ploiești, Constanța și București. Prețurile excelente și ofertele săptămânale fac din acest magazin o alegere excelentă pentru cumpărături de produse alimentare și bunuri de consum.

Întrebări frecvente despre CORA

Cum să economisiți bani la CORA?

Cora oferă o gamă largă de oferte și promoții. La achiziționarea produselor selectate puteți participa la o tragere la sorți pentru premii în domeniul călătoriilor sau electrodomestice. De asemenea, este posibil să cumpărați în până la 12 rate fără dobândă și să obțineți perioade de grație atunci când cumpărați cu carduri de la diferite bănci și instituții financiare.

Reduceri oferite de CORA

Cataloge 365 este locul potrivit pentru tine pentru a găsi cele mai bune oferte și reduceri de la Cora. Găsiți cataloagele lor cu cele mai remarcabile oferte, astfel încât să puteți face cumpărături în timp ce economisiți.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.cora.ro/

Istoricul CORA: despre CORA?

Cora este o companie care face parte din grupul Louis Delhaize, fondat în 1850 în Belgia. Primele supermarketuri Cora au fost deschise în 1970 în Franța și Belgia, în timp ce în România au fost înființate în 2003. În acel an a fost deschis primul magazin din România, în cartierul Pantelimon din București. Cora este prezentă și în Luxemburg.

Ce mărci pot găsi la CORA?

Cele mai recunoscute firme se află în Cora. Puteți găsi produse lactate Hochland, Muller; produse alimentare Dr. Oetker, Alnatura, Maggi; și conserve Rio Mare. Există, de asemenea, cereale Nestlé; cafea Jacobs; și dulciuri 7days. În plus, puteți cumpăra băuturi răcoritoare Santal, Coca Cola; bere Ursus; vinuri Zarea. Mărcile de machiaj L'Oreal și Maybelline sunt la reducere; în domeniul îngrijirii personale avem Nivea, Dove,. Jucării Playmobil; produse Pampers și Huggies. Cora vinde, de asemenea, telefoane Samsung, televizoare AllView, cuptoare Daewoo și roboți de bucătărie Heinner.

Va avea CORA oferte de Black Friday?

Cora oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii CORA

Rețeaua de companii de supermarketuri care alcătuiesc piața românească este largă și variată. Cora împarte această piață cu alte mărci precum Mega Image, Carrefour, Lidl, Auchan, Profi, Kaufland, Pravalia Mofturi, Penny Market, Selgros și Angst.

CORA beneficii exclusive

Descărcați aplicația Cora pentru a accesa reduceri instantanee și pentru a face cumpărături direct de pe telefon. De asemenea, puteți obține un card de fidelitate Cora din aplicația Virtual Cards. Dacă aveți un bebeluș, nu uitați să vă abonați la Cora Baby Club pentru oferte exclusive.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.