RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat METRO

RECLAMĂ

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la METRO

Metro este o companie care comercializează produse alimentare, pentru casă și birou, singura de acest gen din România. Modalitatea sa de vânzare doar către clienții înregistrați este o modalitate inovatoare de comercializare a produselor la scară largă. În țară, compania deține 29 de magazine în 24 orașe din țară.

Ce tip de produse pot găsi la METRO?

Metro comercializează tot felul de fructe, produse lactate și carne. Sunt disponibile, de asemenea, alimente congelate și ambalate. De asemenea, se pot cumpăra sucuri, băuturi răcoritoare, vinuri, beri, produse de igienă și de curățenie. Există articole de bazar și aparate de uz casnic pentru case, magazine și instituții. Nu lipsesc nici produsele de birou, cum ar fi articolele de papetărie, organizatoare și mobilier.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre METRO

Istoricul METRO: despre METRO?
Open

Istoria Metroa început ca o filială a grupului olandez SHV Makro, al cărui prim magazin a fost deschis în anul 1968. În anul 1998, grupul olandez și-a vândut acțiunile deținute la Metro către conglomeratul german Metro AG. Astfel s-a lansat în România în anul 1996, fiind unul dintre primele magazine Cash&Carry de acest gen. În prezent, Metro are un sistem de vânzări original care permite instituțiilor, companiilor și clienților cu amănuntul să obțină produse la prețuri reduse. În plus, în anul 2008, a deschis Academia de Gastronomie Metro.

Ce mărci pot găsi la METRO?
Open

Metro oferă o gamă largă de mărci. Comercializează produse lactate Agrofarma și Alpro; produse congelate Aro și Iglo; sucuri** Budis**; bere Birell; produse de curățenie Bel și produse de igienă Garnier. Magazinul vinde și articole de bazar Paclan și Luminarc. În plus, există produse de birou Sigma, Post-it și aparate de uz casnic Sencor, Tarrington și Rohnson.

Cum să economisiți bani la METRO?
Open

Ofertele Metro sunt marcă înregistrată în România. În fiecare săptămână poți economisi cumpărând produse cu până la 30% reducere. De asemenea, la Metro, cu cât cumperi mai mult, cu atât plătești mai puțin, deoarece există reduceri la achizițiile în cantități mari.

Întâlniți competitorii METRO
Open

Metro nu are un concurent care să se potrivească profilului său. Cu toate acestea, putem menționa că împarte universul hipermarketurilor cu Auchan și Kaufland; cel al supermarketurilor cu Carrefour, Selgros, Lidl și Mega Image; iar cel al firmelor de retail cu Dedeman, Ideall și Bricodepot.

METRO beneficii exclusive
Open

Dacă faci parte din comunitatea Metro în calitate de client, beneficiezi de avantaje deosebite. Dacă ești membru Metro Plus, atunci când cumperi, poți câștiga puncte, pe care le poți folosi pentru alte achiziții. Programul Buy Back îți permite să primești bani pentru achiziții atunci când predai aparatele vechi.

Va avea METRO oferte de Black Friday?
Open

Metro oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de METRO
Open

Cataloge 365 este locul unde poți afla înaintea tuturor despre ofertele și reducerile de la Metro. Consultă broșurile noastre și fă cumpărături la Metro pentru a avea grijă de portofelul tău.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.metro.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ