logo

Ultimele oferte de neratat CBA

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CBA

CBA este un lanț de supermarketuri de origine maghiară, care se dedică comercializării și distribuției unei game largi de produse, de la alimente până la opțiuni pentru animale de companie.

Compania are sediul central în Alsónémedi, Ungaria și are peste 5000 de magazine în întreaga lume și peste 100 de magazine în România.

Întrebări frecvente despre CBA

Cum să economisiți bani la CBA?

La CBA există multe modalități de a economisi bani la cumpărături și asta datorită oportunității de a avea cele mai bune prețuri și reduceri la produsele selectate publicate în broșurile sale lunare.

Oferă, de asemenea, posibilitatea de a vă abona la newsletter pentru a fi la curent cu cele mai recente noutăți.

Reduceri oferite de CBA

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloagele 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://cbanordvest.ro/

Istoricul CBA: despre CBA?

Istoria CBA datează din 1992, cu 17 magazine alimentare deținute de 10 proprietari privați în Budapesta, Ungaria. Cu toate acestea, ceva timp mai târziu, din cauza dificultăților de livrare, a fost transformat într-un sistem de franciză.

În prezent, CBA este un lanț de supermarketuri care operează în Bulgaria, Lituania, Cehia, Croația, Ungaria, Polonia, Serbia, Slovacia și România. În România, și-a început activitatea în 2002 în Satu Mare, sub numele de CBA Nord West, unde oferă o gamă largă de produse de marcă proprie la prețuri mici.

Astăzi, doar pentru a numi câteva dintre județele în care compania este prezentă în România, acestea sunt Arad, Bihor, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj și Timiș.

Ce mărci pot găsi la CBA?

CBA* produce, comercializează și distribuie propria marcă de produse. De asemenea, oferă și altele, cum ar fi Dove, Mizo, Hell, Nanna, Kinder, Thymos, Kinga, Losos, Tradition, Cafetero, Mamba, Coca-Cola, Teacher's, Bunica, Always, Perfex, Bonux, Pronto, Cif, Ariel Pampers și multe altele.

Va avea CBA oferte de Black Friday?

CBA oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii CBA

Unele dintre principalele companii cu care CBA concurează în România sunt Lidl, Profi,Auchan, Aldi și Kaufland, printre altele.

CBA beneficii exclusive

CBA are cele mai bune opțiuni pentru a obține beneficii exclusive și asta datorită faptului că dispune de o gamă largă de articole de calitate, concepute și produse la temperaturi controlate și, bineînțeles, adaptate la cel mai bun preț pentru oferta sa.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la CBA

Cele mai bune oferte pentru a economisi la CBA

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Supermarketuri? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 21 Supermarketuri magazine din Romania, inclusiv CBA și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.