logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat LIDL

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la LIDL

Lidl este un lanț international de retaileri de origine germană, care operează în peste 12.000 de magazine în întreaga lume și are peste 300.000 de angajați. În prezent, compania are sediul în Neckarsulm, Baden-Württemberg, și aparține grupului Schwarz.

Întrebări frecvente despre LIDL

Cum să economisiți bani la LIDL?

Există mai multe moduri prin care clienții pot economisi bani cu Lidl. Clienții magazinului pot descărca aplicația mobilă Lidl Plus și pot avea acces la cupoanele și ofertele lor actuale în aplicație, precum și să profite de reduceri suplimentare disponibile în fiecare săptămână. Consultați ofertele și promoțiile lor actuale și economisiți până la 30% la următoarea achiziție.

Reduceri oferite de LIDL

Găsiți cele mai recente oferte și promoții Lidl numai cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. Cu aproape 50 de ani de la începuturile companiei, Lidl oferă clienților săi produse proaspete de cea mai înaltă calitate, carne, produse de patiserie și produse de uz casnic la prețuri incredibil de mici. Întotdeauna în slujba clienților săi, Lidl va avea tot ce căutați. Nu mai așteptați și obțineți ultimele oferte și reduceri de la Lidl cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.lidl.ro/

Istoricul LIDL: despre LIDL?

În 1973, primul magazin modern Lidl s-a deschis în Ludwigshafen, Germania. Cu doar trei angajați și aproximativ 500 de produse, acest magazin mic a devenit fundația companiei Lidl în urma marii sale expansiuni. După succesul inițial, compania nu s-a oprit și a continuat să se extindă si să crească. În anii 1990, Lidl a început să deschidă magazine în afara Germaniei, ajungând în România în 2011. În câțiva ani, Lidl avea magazine în toată Europa. Astăzi, compania operează mai multe magazine în toată Europa și nu numai, activând activ în 32 de țări.

Ce mărci pot găsi la LIDL?

Compania vinde și distribuie o selecție largă de produse de marcă precum Solevita, Napolact, Alesto, Lord Nesto, Milbona și W5, printre multe altele.

Va avea LIDL oferte de Black Friday?

Lidl oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii LIDL

Lidl concurează în cea mai mare parte cu lanțuri de magazine similare precum Kaufland, Carrefour, Profi, Mega Image, Metro, Selgros și Auchan.

LIDL beneficii exclusive

Clienții Lidl pot profita de multe beneficii exclusive cu magazinul. Vă puteți abona la propriul lor buletin informativ și puteți începe să primiți promoțiile, ofertele și ultimele noutăți Lidl livrate direct în căsuța dumneavoastră de e-mail.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.