logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat SELGROS

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la SELGROS

Selgros este un lanț de supermarketuri de origine germană, prezentă în Elveția, Franța, Austria, Polonia, Rusia, Spania și România. Selgros face parte din grupul Transgourmet Holding, care este o subsidiară a companiei elvețiene Coop.

Întrebări frecvente despre SELGROS

Cum să economisiți bani la SELGROS?

Accesați magazinul online Selgros pentru a afla care sunt cele mai recente produse. Găsiți cele mai bune prețuri în secția de Promoții.

Reduceri oferite de SELGROS

Cataloge 365 conține toate revistele si broșurile Selgros. Economisiți la cumpararea alimentelor organice și cremă de mâini. Țineți pasul cu ultimele oferte la prosoape de hârtie și lumânări cu Cataloge 365 Cele mai bune reduceri și cupoane pentru produse Selgros sunt în Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.selgros.ro/

Istoricul SELGROS: despre SELGROS?

Compania Selgros a fost înființată în Germania în 1959. În 1989 s-a transformat într-o întreprindere comună a Grupurilor Otto și REWE. În anul 2001 Selgros a inaugurat primul magazin pe piața din Romania în orașul Brașov. Datorită angajamentului față de misiunea sa de a oferi cele mai bune produse în fiecare zi la preturi accesibile, Selgros a devenit unul dintre liderii din branșa sa din Romania, și în prezent deține 23 de sucursale pe teritoriul țării.

Ce mărci pot găsi la SELGROS?

Selgros oferă produse de la mărcile cele mai cunoscute, precum Walton, Samsung, Sharp, Varta, Sandisk, Epson, HP, Zass, Philip, Tefal, Kärcher, Sensodyne, Sriracha, John West, Red Bull, Oreo, Naturavit, Scotti, Beefeater și Oral-B.

Va avea SELGROS oferte de Black Friday?

Selgros oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii SELGROS

Principalii concurenți ai companiei Selgros sunt alte rețele similare precum Kaufland, Carrefour, Lidl, Profi, Mega Image, Auchan, Metro, Penny , Cora și Angst.

SELGROS beneficii exclusive

Participați la evenimentele și competițiile care se publică pe pagina web Selgros pentru a avea access la premii și reduceri unice. Descărcați aplicația Selgros și bucură-te de prețuri speciale și oferte exclusive.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.