homeIcon
  1. separatorSupermarketuri
  2. separatorLADOIPAŞI
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat LADOIPAŞI

RECLAMĂ

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la LADOIPAŞI

LaDoiPaşi este un lanț de supermarketuri de origine română deținut de către Grupul Metro. Supermarketul funcționează în prezent în peste 1470 de francize pe teritoriul României.

Ce tip de produse pot găsi la LADOIPAŞI?

LaDoiPaşi oferă în prezent o gamă largă de produse în cataloagele lor. Printre acestea, clienții pot găsi produse de panificație, produse de patiserie, aparate de bucătărie, cereale, gustări, lactate, plante, brânză, carne, vin, cartofi, legume și fructe, paste, supe, sosuri, rechizite, produse cosmetice, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii și adulți, dulciuri, bere, sucuri proaspete, cafea și articole de curățenie, printre multe altele.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre LADOIPAŞI

Istoricul LADOIPAŞI: despre LADOIPAŞI?
Open

Povestea LaDoiPași a început în 2012, când a fost lansată de retailerul german Metro în România. În următorii ani, lanțul de supermarketuri a devenit rețeaua de magazine în franciză numărul 1 din România, cu peste 1400 de magazine la nivel național răspândite în toată țara. Magazinele** LaDoiPași** se găsesc în toată regiunea, în orașe și sate, cu o suprafață începând de la 60 mp.

Ce mărci pot găsi la LADOIPAŞI?
Open

Compania vinde și distribuie o selecție largă de mărci internaționale și locale, inclusiv Coca Cola, Pepsi, Ariel, Dove, Milka, Nivea, Glade și multe altele.

Cum să economisiți bani la LADOIPAŞI?
Open

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu magazinul LaDoiPași. Promoțiile supermarketurilor sunt special concepute pentru nevoile clienților săi și sunt mereu la îndemână în magazinele lor. Consultați ofertele actuale și obțineți reduceri de până la 50% la următoarea achiziție.

Întâlniți competitorii LADOIPAŞI
Open

Principalii concurenți ai LaDoiPași includ și alte lanțuri de magazine locale de supermarketuri care operează în regiune precum Kaufland, Lidl, Carrefour, Profi, Mega Image, Metro, Selgros și Auchan.

LADOIPAŞI beneficii exclusive
Open

Clienții LaDoiPași pot beneficia de multe beneficii exclusive cu magazinul. Abonați-vă la buletinul informativ al supermarketului și fiți prima persoană care află cele mai recente oferte și promoții. În plus, vă puteți crea propriul cont pe site-ul lor și puteți avea acces la promoții exclusive și concursuri speciale.

Va avea LADOIPAŞI oferte de Black Friday?
Open

LaDoiPaşi oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de LADOIPAŞI
Open

Găsiți cele mai recente oferte și promoții ale LaDoiPași doar cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. Magazinele LaDoiPași se găsesc în toată țara, în orașe și sate. Găsiți toate alimentele de care aveți nevoie numai de la lanțul de magazine lider din România. Întotdeauna în slujba clienților săi, LaDoiPașiva avea tot ce căutați. Nu mai așteptați și obțineți cele mai recente reduceri și oferte de la LaDoiPași cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.la-doi-pasi.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ