logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat PROFI

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la PROFI

Profi este un lanț românesc de supermarketuri și magazine de proximitate deținut de grupul Mid Europa Partners.

Întrebări frecvente despre PROFI

Cum să economisiți bani la PROFI?

Accesează site-ul web Profi pentru ultimele noutăți și oferte cu durată limitată. Mergi la secțiunile Promoții și PromoTV unde vei găsi cele mai bune produse la cele mai mici prețuri.

Reduceri oferite de PROFI

Site-ul Cataloge 365 are toate cataloagele și broșurile Profi. Economisește la achizițiile de paste și detergent de rufe cu Profi și Cataloge 365. Fii la curent cu cele mai noi oferte de conserve cu Cataloge 365. Cele mai bune reduceri și cupoane pentru Profi sunt pe site-ul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.profi.ro/

Istoricul PROFI: despre PROFI?

Grupul Louis Delhaize a deschis primele magazine Profi în România în anul 2000. Inițial, sucursalele erau concentrate în nord-vestul țării, dar în 2009 Polish Enterprise Fund VI a cumpărat cele 67 de magazine ale lanțului și a inițiat un plan de extindere în restul teritoriului. În anul următor, Profi a deschis 26 de noi sucursale, ceea ce a determinat publicația Ziarul Financiar să-i acorde titlul de compania românească cu cea mai rapidă creștere în 2011. Din februarie 2012, lanțul a renunțat la formatul de magazin de reduceri, transformând magazinele rămase în magazine de proximitate. În 2016, Profi avea 501 magazine în 257 de localități din România, iar în prezent are peste 1500 de magazine în toate județele țării.

Ce mărci pot găsi la PROFI?

Profi vinde produse de la toate mărcile importante, cum ar fi Jacobs, Becks, Calgon, Pantene, Silan, Lipton și Neumarkt. Oferă, de asemenea, propriile mărci de produse, Ferma din Deal, marca sa de carne proaspătă ambalată în condiții speciale pentru a-și păstra prospețimea și proprietățile, și OaieNOT, marca sa de băuturi energizante fabricate 100% din fructe, fără zahăr sau conservanți.

Va avea PROFI oferte de Black Friday?

Profi oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii PROFI

Principalii concurenți ai companiei Profi sunt Kaufland, Carrefour, Lidl, Penny Market, Plus și Mega Image.

PROFI beneficii exclusive

Economisește la următoarea achiziție cu cupoanele de reducere Profi. Abonează-te la buletinul lor informativ pentru a primi noi promoții în căsuța ta de e-mail.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.