RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat PROFI

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la PROFI

Profi este un lanț românesc de supermarketuri și magazine de proximitate deținut de grupul Mid Europa Partners.

Ce tip de produse pot găsi la PROFI?

La Profi poți găsi o mare varietate de produse de supermarket, carne, legume, sucuri naturale, bere, vin, băuturi răcoritoare, cafea, uleiuri, lactate, dulciuri, produse de îngrijire a pielii și a corpului, produse de curățenie pentru casă, alimente congelate, biscuiți, cereale, conserve, produse de panificație, deodorante, paste făinoase, produse de spălătorie, jucării, hrană pentru animale de companie și multe altele.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre PROFI

Istoricul PROFI: despre PROFI?
Open

Grupul Louis Delhaize a deschis primele magazine Profi în România în anul 2000. Inițial, sucursalele erau concentrate în nord-vestul țării, dar în 2009 Polish Enterprise Fund VI a cumpărat cele 67 de magazine ale lanțului și a inițiat un plan de extindere în restul teritoriului. În anul următor, Profi a deschis 26 de noi sucursale, ceea ce a determinat publicația Ziarul Financiar să-i acorde titlul de compania românească cu cea mai rapidă creștere în 2011. Din februarie 2012, lanțul a renunțat la formatul de magazin de reduceri, transformând magazinele rămase în magazine de proximitate. În 2016, Profi avea 501 magazine în 257 de localități din România, iar în prezent are peste 1500 de magazine în toate județele țării.

Ce mărci pot găsi la PROFI?
Open

Profi vinde produse de la toate mărcile importante, cum ar fi Jacobs, Becks, Calgon, Pantene, Silan, Lipton și Neumarkt. Oferă, de asemenea, propriile mărci de produse, Ferma din Deal, marca sa de carne proaspătă ambalată în condiții speciale pentru a-și păstra prospețimea și proprietățile, și OaieNOT, marca sa de băuturi energizante fabricate 100% din fructe, fără zahăr sau conservanți.

Cum să economisiți bani la PROFI?
Open

Accesează site-ul web Profi pentru ultimele noutăți și oferte cu durată limitată. Mergi la secțiunile Promoții și PromoTV unde vei găsi cele mai bune produse la cele mai mici prețuri.

Întâlniți competitorii PROFI
Open

Principalii concurenți ai companiei Profi sunt Kaufland, Carrefour, Lidl, Penny Market, Plus și Mega Image.

PROFI beneficii exclusive
Open

Economisește la următoarea achiziție cu cupoanele de reducere Profi. Abonează-te la buletinul lor informativ pentru a primi noi promoții în căsuța ta de e-mail.

Va avea PROFI oferte de Black Friday?
Open

Profi oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de PROFI
Open

Site-ul Cataloge 365 are toate cataloagele și broșurile Profi. Economisește la achizițiile de paste și detergent de rufe cu Profi și Cataloge 365. Fii la curent cu cele mai noi oferte de conserve cu Cataloge 365. Cele mai bune reduceri și cupoane pentru Profi sunt pe site-ul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.profi.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ