logo

AUCHAN catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la AUCHAN

Auchan este un lanț francez de supermarketuri cu sediul central în Croix, Franța. Acesta operează prin intermediul a peste mii de sucursale în întreaga lume și cu peste 200 de sucursale în România.

Firma este implicată în comercializarea și distribuția unei liste extinse de produse, de la alimente, electrocasnice până la opțiuni pentru animale de compan

Întrebări frecvente despre AUCHAN

Cum să economisiți bani la AUCHAN?

La Auchan puteți găsi numeroase modalități de a economisi bani la cumpărături. Compania are reduceri semnificative la produsele selectate și oferă promoții, avantaje și beneficii interesante atunci când vă înscrieți în "MyClub Auchan".

Reduceri oferite de AUCHAN

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloagele 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.auchan.ro/store/home

Istoricul AUCHAN: despre AUCHAN?

Începuturile firmei Auchan datează din 1961, când primul magazin a fost deschis în Roubaix, Franța, de Gérard Mulliez, și a fost dedicat vânzării angro a unei game largi de produse la prețuri mici, oferind atât branduri naționale, cât și internaționale.

În prezent, compania a devenit unul dintre cele mai importante grupuri de distribuție din lume în 12 țări, una dintre ele fiind România, unde și-a început activitatea comercială în 2006, cu un total de 33 de hipermarketuri, 5 supermarketuri și o rețea de 148 de magazine alimentare MyAuchan.

În plus, locațiile sale din România, doar pentru a numi câteva, sunt Bacău, Baia Mare, Berceni, Brașov Coresi și altele.

Ce mărci pot găsi la AUCHAN?

Auchan oferă o gamă largă de produse sub mărcile sale proprii, Actuel by Auchan, Quilive by Auchan, Selctine, Auchan Baby, One two fun și Cosmia.

De asemenea, funcționează și cu alte produse, cum ar fi Sano Vita, Mogyi, Zuzu, Dero, Raid, Actimel, Activia, Agriform, Apple, Blue Star, Hp, Huawei, Abena, Adoro, Aptamil, Arianna, Nivea și multe altele.

Va avea AUCHAN oferte de Black Friday?

Auchan oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii AUCHAN

Unele dintre principalele companii cu care Auchan concurează în România sunt Penny, Profi, Lidl, Aldi, Edeka și Kaufland, printre altele.

AUCHAN beneficii exclusive

Auchan este firma ideală pentru a obține cel mai bun preț și opțiuni de economisire a banilor prin promoții și reduceri în "MyClub Auchan". Cu toate acestea, Newsletter-ul este o altă alternativă pentru a avea acces la oferte exclusive.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la AUCHAN

Cele mai bune oferte pentru a economisi la AUCHAN

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Supermarketuri? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 21 Supermarketuri magazine din Romania, inclusiv AUCHAN și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.