RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat CARREFOUR

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la CARREFOUR

Carrefour este unul dintre cele mai recunoscute branduri din lume în domeniul vânzării de produse alimentare și de mare consum. De-a lungul istoriei sale îndelungate, a încorporat o mare varietate de produse, ceea ce îl face să fie supermarketul cu cea mai mare prezență în Europa. În România are 341 de magazine, distribuite în toată țara.

Ce tip de produse pot găsi la CARREFOUR?

Magazinele Carrefour oferă o gamă largă de produse de mâncat și băut. De la fructe, legume, carne și produse lactate până la băuturi răcoritoare și vinuri îmbuteliate. În plus, puteți cumpăra telefoane, calculatoare, televizoare, frigidere și electrocasnice mici. Există, de asemenea, articole de bazar, articole de grădină, jucării, produse cosmetice și de igienă personală.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre CARREFOUR

Istoricul CARREFOUR: despre CARREFOUR?
Open

Dennis Defforey, Jacques Defforey și Marcel Fournier sunt cei care au început aventura Carrefour. În 1963, primul magazin al lanțului de magazine a fost deschis în Sainte-Genevieve-des-Bois, lângă Paris. După ce și-a extins aria de acoperire, brandul a ajuns în România în 2001, cu primul său magazin în zona Militari, pe autostrada București-Pitești.

Ce mărci pot găsi la CARREFOUR?
Open

La Carrefour puteți găsi cele mai cunoscute branduri. În domeniul alimentar puteți cumpăra produse Alpro, Schär, Napolact sau Monte Banato. De asemenea, se vând vinuri Distinct, Coca Cola și băuturi răcoritoare Santal. De asemenea, puteți cumpăra telefoane Apple, calculatoare Asus și HP, televizoare Philips și Samsung, frigidere Beko și Artic, electrocasnice mici Daewoo și DeLonghi. Articole de bazar Aquaphor și Amefa France, jucării Aimantina și Amos, produse de igienă Nivea, Dove și L'Oreal.

Cum să economisiți bani la CARREFOUR?
Open

Ofertele și promoțiile sunt cele mai căutate la Carrefour. În fiecare săptămână puteți accesa reduceri de până la 50% în fiecare săptămână. Există, de asemenea, cupoane de până la 500 de lei pentru viitoarele achiziții de produse electronice. În plus, puteți cumpăra în până la 12 rate egale, fără dobândă, cu carduri de credit de la diferite bănci.

Întâlniți competitorii CARREFOUR
Open

Harta brandurilor de supermarketuri din România este largă și variată. Există și alte lanțuri mari care se alătură la Carrefour oferind alimente și băuturi. Printre acestea se numără Auchan, Mega Image, Profi, Lidl, Penny Market, Kaufland, Altex și Selgros.

CARREFOUR beneficii exclusive
Open

Tehnologia este la dispoziția dumneavoastră la Carrefour. Descărcați aplicația Act for Food și adunați puncte pe care le puteți folosi pentru vouchere de cumpărături și obțineți reduceri excelente în fiecare săptămână. De asemenea, puteți descărca aplicația Bringo pentru a face cumpărături direct de pe telefon.

Va avea CARREFOUR oferte de Black Friday?
Open

Carrefour oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de CARREFOUR
Open

Vrei să cumperi cu reducere la Carrefour? Intrați pentru a vedea broșurile lor pe Cataloge 365 și economisiți la următoarea achiziție. Avem toate informațiile pentru a nu rata promoțiile și ofertele de la Carrefour.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://carrefour.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ