logo
RECLAMĂ

Turismul local: explorarea destinațiilor emergente din România

Dacă se vorbește despre turismul din România, majoritatea oamenilor se vor gândi cu siguranță la Transilvania și la castelul contelui Dracula, dar această țară europeană uimitoare de la Marea Neagră oferă de toate, de la orașe mari și cosmopolite precum Bucureștiul la parcuri naturale și sate de carte poștală. Mai jos, explorăm destinațiile emergente pentru turismul local din România.

Sibiu

Cu un farmec medieval distinctiv, Sibiul a devenit una dintre destinațiile emergente ale României. Pășind în acest oraș magic s-ar putea să vă faceți să vă simțiți puțin cu ochii în stele, deoarece multe dintre case au ferestre în acoperișuri care arată ca niște ochi. Dincolo de asta, centrul istoric este foarte pitoresc și are trei parcuri frumoase. Puteți să vă completați vizita cu un tur al Podului Minciunilor, al Turnului Primăriei și al Catedralei Sfânta Treime.

Sighișoara

Dacă sunteți un iubitor al poveștii Contelui Dracula, nu puteți rata Sighișoara, orașul în care s-a născut Vlad Țepeș, prinț al Valahiei în secolul al XV-lea și a cărui poveste a fost folosită de Bram Stoker pentru a-și crea personajul mitic. Acest frumos oraș are, de asemenea, un centru istoric fabulos, declarat Patrimoniu Mondial de către Unesco în 1999, având ca mare icoană turnul cu ceas.

Brașov

Datorită poziției sale strategice, la 166 de kilometri de București, și a frumuseții clădirilor sale, Brașovul este o destinație populară pe tot parcursul anului în România. În vechea piață a primăriei, construită de sași, se pot admira fațadele baroce, în timp ce Turnul Trompeților a fost un loc strategic în războaiele din Evul Mediu.

Piatra Craiului

Bineînțeles, România este mai mult decât clădiri medievale frumoase, iar lanțul muntos Piatra Craiului oferă multă verdeață și activități de drumeție. Micul sat Măgura, cu casele sale în stil alpin, este un loc ideal pentru a vă baza și a profita de liniștea din această zonă a Carpaților.

Delta Dunării

Explorând destinațiile emergente ale României, Delta Dunării nu poate fi lăsată în afara radarului. Gura fluviului Dunărea în Marea Neagră transportă sedimente care generează o mare biodiversitate de floră și faună. Această destinație este ideală pentru a fi explorată în liniștea unor ambarcațiuni mici pentru a aprecia stejarii seculari, caii sălbatici, pelicanii și apusurile de soare ca-n filme.

Marea Neagră

În cadrul ofertei sale turistice variate, România are și opțiuni pentru a te bucura de plajă. Puteți găsi alternative de la plaje sălbatice cu apă verde turcoaz, la stațiuni balneare mai animate, cu petreceri și viață de noapte. Mamaia, Vama Veche și Constanța sunt destinații cu o infrastructură hotelieră și gastronomică excelentă pentru a face turul plajelor de la Marea Neagră.

București

Bineînțeles, fiind cea mai cunoscută, nu poți rata Bucureștiul. Bucureștiul este o capitală fermecătoare, cu locuri de vizitat precum Ateneul Român, Piața Revoluției și Palatul Parlamentului.

Intră pe Cataloge 365 și explorează destinațiile turistice emergente din România.

 

- 3 min

Share
Turismul local: explorarea destinațiilor emergente din România

Moda sustenabilă: brandurile românești conduc schimbarea în industrie

În prezent, tot mai multe branduri de modă se adaptează la cerințele consumatorilor în ceea ce privește protecția mediului și utilizarea durabilă a produselor extrase din natură. Din acest motiv, nu mai este suficient să oferi cele mai noi tendințe, ci este din ce în ce mai frecvent să vezi îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii care au în spate o puternică convingere de modă sustenabilă. În cele ce urmează, vă împărtășim mărcile românești care conduc schimbarea în această industrie.

De Ionescu

De Ionescu este un renumit brand românesc de modă de lux care combină meșteșugul românesc cu țesăturile pe bază de cânepă. În ciuda cantității și calității hainelor pe care le puteți găsi în magazinele lor, de la cămăși, pantaloni, jachete tricotate, fuste și pantofi, la De Ionescu folosesc cânepa în mod responsabil, respectând natura ciclică a acesteia. Printre beneficiile cânepei se numără caracteristica sa 100% naturală, care nu necesită pesticide sau insecticide pentru a crește; rezistența fibrei sale, superioară celei a bumbacului; durabilitatea sa și virtutea excepțională de a deveni mai moale și mai proaspătă pe măsură ce îmbătrânește.

MA RA MI

Cu scopul de a crea o punte de legătură între îmbrăcămintea tradițională românească și hainele tipice purtate în alte părți ale lumii, designerul Andra Clitan a creat MA RA MI, un brand care creează rochii, fuste, pantaloni, topuri și paltoane cu tehnici moderne și țesături sustenabile care păstrează tradițiile ancestrale ale regiunii. MA RA MI se remarcă prin dezvoltarea unor croieli și țesături de ultimă generație, în timp ce responsabilizează comunitățile autosuficiente prin utilizarea unor elemente precum fetru, țesături țesute manual și diverse broderii inspirate din tradițiile regiunii lor: Transilvania.

Utilitate șic

Cu accent pe studiul, designul și crearea de piese de modă unice, Chic Utility este un brand românesc care își dezvoltă produsele folosind bumbac, mătase și lenjerie de bază de la producători responsabili care lucrează pământul cu mare grijă. În magazinele Chic Utility puteți găsi o mare varietate de articole de îmbrăcăminte pentru femei, de la rochii, fuste și body-uri până la pălării, pantofi, genți și accesorii de modă.

Designeri independenți

Moda românească devine din ce în ce mai populară pe podiumurile europene datorită calității designerilor săi independenți, care caută să creeze amalgame între tendințele actuale, tradiția românească și meșteșugurile din diferite regiuni ale țării, fiecare cu o amprentă proprie. Printre designerii care au impus tendințe, tot cu un respect și atașament față de grija față de mediul înconjurător pentru a continua să conducă schimbarea în industrie, se numără Manghiuc Ramona, originară din regiunea Cluj-Napoca, care dezvoltă linii vestimentare pentru persoanele care își celebrează imperfecțiunile pentru ceea ce sunt: ființe unice, departe de stereotipurile din reviste și televiziune.

Intră pe Cataloge 365 și descoperă brandurile românești care conduc o schimbare sustenabilă în industrie.

 

- 3 min

Share
Moda sustenabilă: brandurile românești conduc schimbarea în industrie

Înotați, alergați, jucați-vă: Abordarea all-inclusive a fitness-ului de la Decathlon

Dacă vă gândiți să începeți un program de antrenament, trebuie să cumpărați echipamentul potrivit. Nu puteți purta orice adidași vechi sau haine pe care le-ați aruncat pentru că s-au găurit sau s-au întins. Îmbrăcămintea va depinde de sportul pe care îl practici. Nu trebuie să investești mulți bani sau să te îndatorezi pentru că vrei să duci o viață mai sănătoasă. Pandemia de Covidie i-a determinat pe mulți români să se apuce de sport ca o modalitate de a scăpa de izolare. Ceea ce a început aproape ca un plan improvizat, a ajuns să devină un hobby pentru cetățeni. Pentru înot, alergare sau joacă, acestea sunt hainele Decathlon recomandate de noi. Alăturați-vă vieții de fitness!

Pantofi de alergare

Există diferite tipuri de încălțăminte, dar nu toate sunt ideale pentru exerciții fizice. Care este cel mai potrivit pentru tine? Noi îți recomandăm un adidas care îți oferă un nivel ridicat de susținere, fiind în același timp flexibil. Dacă încălțămintea este tare, îți va provoca bășici și nu vei mai dori să continui să faci exerciții fizice. Pe de altă parte, dacă vă cumpărați adidași buni, precum cei comercializați la Decathlon, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la eventualele leziuni.

Colanți

Nu există un articol de îmbrăcăminte mai confortabil pentru a te antrena decât o pereche de colanți. Acesta se adaptează corpului tău, este flexibil și îți permite tot felul de mobilități. Un lucru de care trebuie să ții cont este grosimea colanților. Dacă materialul este prea subțire, riscați să vă expuneți lenjeria intimă. Vă recomandăm să purtați un colant mai gros, mai ales iarna. Vara poate fi prea cald.

Prosop de mână

Dacă mergi la sală, este întotdeauna cel mai bine să ai la tine un prosop de mână. Nu este plăcut să împarți un obiect atât de personal care va fi îmbibat de transpirație. Chiar dacă în România este iarnă, atmosfera din sala de sport este caldă și cu siguranță vei transpira. În magazine precum Decathlon puteți găsi tot felul de prosoape în diferite culori și mărimi. Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Există prosoape de mâini cu uscare rapidă care sunt o opțiune bună pentru a nu-ți impregna geanta cu un miros neplăcut.

Sticlă termos

Înainte era obișnuit să porți la sală o sticlă veche de suc. Acum au devenit la modă sticlele termos care păstrează apa rece ore întregi. Principalele branduri sportive și-au lansat pe piață propriile sticle termos și au devenit rapid la modă. Este recomandabil să vă aduceți propria sticlă și să nu o împărțiți.

Watch

Marea majoritate a ceasurilor inteligente includ un sistem de măsurare a pașilor, a stresului sau a caloriilor și au chiar un dispozitiv intern pentru a măsura calitatea somnului. De asemenea, acestea se adaptează la diferite tipuri de antrenament. Puteți cumpăra un ceas de bază și îl puteți conecta la telefonul mobil. Este un dispozitiv extrem de util pentru exerciții fizice.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele de reduceri de la magazinele tale preferate de sport din România. Consultați ofertele, cumpărați ce aveți nevoie și începeți să faceți mișcare acum. Grăbește-te!

 

- 3 min

Share
Înotați, alergați, jucați-vă: Abordarea all-inclusive a fitness-ului de la Decathlon

Fețe radiante: Secretele de frumusețe ale doamnei au fost dezvăluite

Nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a avea o piele perfectă. Este doar o chestiune de a încorpora în rutina zilnică câteva produse pe care adesea le neglijăm pentru că nu avem timp să le dedicăm îngrijirii personale. Dacă vrei să îți îmbunătățești rutina de frumusețe fără să îți compromiți bugetul, încearcă produsele pe care le enumerăm mai jos. Acestea îți vor face pielea să arate mult mai întinerită și le poți găsi în magazinele de cosmetice ale românilor, precum Lady's. Secretele frumuseții sunt dezvăluite și ar trebui să profiți de ele.

Creme de curățare

Produsele de curățare a feței sunt variate. Nu există un produs anume care să întrunească toate calitățile pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele. Unele pot fi excesiv de degresante, iar altele foarte acide sau alcaline. Alegerea unei creme în funcție de tipul tău de piele va fi fundamentală și este important ca aceasta să aibă o textură moale pentru a evita iritarea feței. Se sugerează să o însoțești cu o loțiune tonică hidratantă.

Protecție solară

Expunerea constantă la razele soarelui este dăunătoare pentru sănătatea pielii. Dacă lucrezi într-o stațiune balneară și ești aproape tot timpul în aer liber, folosirea unei creme de protecție solară bune va fi cheia pentru a evita arsurile solare. Pielea albă este mult mai sensibilă, chiar și la frigul extrem. Folosirea protecției pe timp de iarnă vă va menține fața hidratată. Există creme de protecție solară cu factori diferiți, creme de protecție solară pentru copii și chiar creme de protecție solară compacte.

Apă micelară

Pur și simplu înmuiați un tampon de bumbac și treceți-l pe față cu atingeri ușoare, circulare, inclusiv pe pleoape și buze. După ce ați îndepărtat toată murdăria și machiajul, clătiți pielea cu apă caldă sau rece.
Clătirea apei micelare este opțională, deși este recomandabil să faceți acest lucru pentru a elimina orice impuritate rămasă. De asemenea, servește la tonifierea și hidratarea pielii.

Balsam de buze

Balsamul de buze este un aliat de nădejde pentru pielea ta și are multiple utilizări. Îl poți folosi pentru a corecta machiajul, pentru a îndepărta machiajul sau pentru a-ți face sprâncenele să arate perfect. Cum? Dacă vei freca balsamul de buze în vârtejurile sprâncenelor tale, vei vedea că acestea sunt sigilate și bine îngrijite. Deși acțiunea sa principală este asociată cu corectarea și repararea uscăciunii buzelor cauzată de expunerea la soare, vânt sau frig. Pentru o bună protecție a buzelor, protecția solară trebuie să fie de cel puțin factorul 15.

Șervețele demachiante

Sunt cei mai buni aliați ai noștri dacă suntem în criză de timp. Ele sunt folosite pentru a îndepărta rapid machiajul, dar numai superficial, deoarece nu elimină 100% din reziduuri. Va fi necesară o altă completare pentru a face o curățare în profunzime. Vă recomandăm să vă spălați pe față cu apă și săpun din abundență pentru a vă asigura că ați îndepărtat toate impuritățile și să aplicați un tonic facial și o cremă hidratantă. Nu abuzați de șervețelele demachiante și urmați o rutină completă pentru a obține o piele mai fină.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele de la magazinele tale preferate de cosmetice din România. Urmează o rutină de înfrumusețare și începe să observi schimbările din pielea ta fără a cheltui prea mult. Profită de șansă și fă-ți timp pentru tine!

 

- 3 min

Share
Fețe radiante: Secretele de frumusețe ale doamnei au fost dezvăluite

Lem's: mobilier și accesorii de înaltă calitate și cu stil pentru casa ta

Dacă vă gândiți să vă renovați locuința sau pur și simplu să redecorați unele dintre camere, este esențial să aveți mobilierul potrivit pentru a îmbina bunul gust, caracterul practic și armonia. Lem's este unul dintre cei mai importanți producători de mobilă din România, cu o experiență de 32 de ani și prețuri super accesibile. Mai jos, împărtășim cu dumneavoastră mobilier și accesorii de înaltă calitate și stil pentru casa dumneavoastră.

Dormitor

Dormitorul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante încăperi din casă și cea mai dificil de mobilat și decorat în armonie. La Lem's vă oferă un catalog complet de paturi de diferite dimensiuni, comode, noptiere și căpătâi, cu prețuri reduse, cum ar fi reducerea de 25% la patul Domino, care vine în două variante: cu un sertar lateral sau cu trei sertare laterale. Totodată, Lem's are și comode practice cu 4 uși, oglindă de bronz, mânere cu finisaj cromat fumuriu și balamale Hafele cu închidere silențioasă, care se asortează foarte bine cu noptiera cu 2 sertare L48 cu frontală din laminat. O alternativă similară, care are o reducere de 25%, este comoda L180 cu 2 uși glisante și oglindă inclusă.

Camera de zi

La Lem's găsiți tot ce aveți nevoie pentru a vă crea camera de zi ideală, cu rafturi pentru televizor, biblioteci, canapele, colțari și taburete care pot fi combinate cu ușurință. Canapeaua modulară în formă de L de 280 x 280 centimetri poate fi adaptată în funcție de gusturile și nevoile dvs.: cu cotieră, fără cotieră, cu taburet și cu diferite țesături și culori. În plus, fotoliul înclinabil Barcelona este ideal pentru a vă uita la televizor sau pentru a citi o carte și ocupă puțin spațiu. În ceea ce privește modulele complete, Lem's dispune de diferite variante pentru a conferi un stil personalizat sufrageriei. Modulul central L200 vine cu plăci aglomerate din melamină, set de lumini pentru modulul central și față super lucioasă, în timp ce modulul central L220 are culori mai opace și are o reducere de 30%.

Birou

Dacă lucrați de acasă, este important să aveți un spațiu adecvat, ideal ar fi unul separat de restul casei și echipat corespunzător. Lem's oferă tot felul de mobilier de birou, cum ar fi biroul Alpi X din MDF și metal cu finisaj negru, cu o lungime de 210 centimetri x 90 lățime și 75 înălțime. Comoda Alpi X este prevăzută cu rotile pentru o deplasare ușoară și două sertare spațioase. Scaunul este un alt accesoriu indispensabil pentru a asigura o postură corectă și pentru a preveni leziunile sau contracturile lombare. Lem's dispune de scaunul de birou L122 cu spătar echipat pentru regiunea lombară, scaun tapițat cu plasă pentru a facilita circulația aerului și un piston cu gaz pentru reglarea înălțimii. O opțiune similară este scaunul C337 cu 5 roți pentru o mobilitate îmbunătățită și piston cu gaz pentru reglarea înălțimii.

Intră pe Cataloge 365 și descoperă cele mai complete cataloage Lem's pentru a economisi la achiziționarea de mobilier și accesorii de înaltă calitate și stil pentru casa ta.

 

- 3 min

Share
Lem's: mobilier și accesorii de înaltă calitate și cu stil pentru casa ta

Sfaturile experților pentru a vă reduce cheltuielile de Crăciun

Crăciunul se apropie, iar cele mai mari griji sunt mâncarea și cadourile. Dacă nu îți calculezi bugetul, poți cheltui prea mult și poți ajunge să regreți mai târziu că ai rămas fără bani. În România există mai multe lanțuri de magazine unde veți găsi cele mai bune prețuri. Trebuie doar să acordați mai multă atenție consumului și să urmați sfaturile experților pentru a reduce drastic cheltuielile de Crăciun. Nu este atât de greu, este doar o chestiune de a fi mai atent la câteva dintre aceste indicații.

Faceți o listă

Fă o listă cu toate cheltuielile tale de sărbători și stabilește priorități pentru fiecare dintre ele. Lista de cheltuieli ar trebui să includă totul, de la cadouri la felicitări de Crăciun, decorațiuni, cadouri speciale, cadouri pentru ciorapi, mâncare și haine. S-ar putea să vă fie util să revedeți extrasele de cont de anul trecut pentru a vedea ce ați cumpărat.

Stabiliți un buget

Crearea unui buget este o modalitate bună de a ține evidența cheltuielilor. Puteți folosi o aplicație pentru a nota cifrele sau puteți folosi un caiet sau o foaie clasică de Excel. Important este să notezi tot ceea ce ai de gând să dăruiești de Crăciun. Odată stabilit bugetul, nu uitați să comparați prețurile de la cumpărăturile online cu cele din magazinele fizice și verificați-vă mișcările pentru a evita surprizele. Mulți oameni se lasă prinși în agitația sărbătorilor și uită să își urmărească bugetul.

Cumpărați cadourile din timp

Profitați de reducerile care apar din ce în ce mai devreme în fiecare an. De asemenea, cumpărând din timp, veți putea compara prețurile și nu veți plăti prea mult pentru același produs. Căutați oferte de cadouri care sunt frumoase și interesante. De asemenea, puteți merge la magazinele de desfacere, unde veți găsi articole de calitate din sezoanele trecute la prețuri incredibile. Scrie o scrisoare cu ceea ce consideri esențial și asigură-te că toate cadourile tale au biletul lor. Scopul este să le poți returna în cazul în care nu ai reușit și să nu pierzi banii.

Joacă "Secret Santa"

Dacă sunteți mulți în familie, jucați-vă de-a "Moș Crăciun secret". Este o modalitate de a economisi bani într-un mod distractiv și eficient. În acest fel, toată lumea primește un cadou, dar tu cumperi doar unul singur. Economiile economice sunt considerabile. Este o soluție bună și toată lumea are de câștigat, deoarece cadoul va fi personalizat și nu implică atât de mult efort. Puteți refolosi elemente pe care le aveți acasă și puteți face tot felul de modele pe care le considerați originale. Totul este o chestiune de imaginație și de simț practic.

Cumpără din magazinele second hand

Pe zi ce trece suntem tot mai deschiși să cumpărăm în piețele vintage pentru a ne echipa casa cu produse second-hand. Încearcă anul acesta să faci cadouri din obiecte deja folosite pentru a le da o nouă întrebuințare și a crea un Crăciun mai sustenabil. Nu numai că vei economisi bani buni, dar cumpărăturile la mâna a doua sunt excelente pentru mediu.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele de reduceri de la magazinele tale preferate din țară, astfel încât să nu fii nevoit să cheltuiești prea mult de Crăciun. Prioritizează-ți acum finanțele!

 

- 3 min

Share
Sfaturile experților pentru a vă reduce cheltuielile de Crăciun

Cum să găsești cele mai bune oferte de Black Friday

Black Friday sau Vinerea Neagră, sau Vinerea Neagră, va fi sărbătorită în România și aproape peste tot în lume pe 24 noiembrie, o dată așteptată cu nerăbdare de consumatori, deoarece magazinele oferă reduceri de până la 50% la electronice, electrocasnice, supermarketuri, călătorii, modă și încălțăminte. Iată cum să găsești cele mai bune oferte de Black Friday.

Aveți răbdare și comparați

Una dintre cele mai frecvente greșeli în timpul Black Friday este să te grăbești și să cumperi prima ofertă pe care o vezi. Nu uitați că în această dată aproape toate magazinele din țară oferă reduceri la produsele lor, așa că un sfat bun este să aveți răbdare și să comparați prețurile aceluiași produs în diferite magazine. Totodată, este indicat să căutați același produs, un televizor sau un frigider, de exemplu, la diferite mărci, deoarece se întâmplă adesea să ajungem să plătim un preț mai mare pentru reputația unei mărci, când o alta oferă un produs similar, cu aceleași funcționalități de bază.

Vineri, dar și sâmbătă și duminică

Deși, așa cum îi spune și numele, Black Friday are loc în ultima zi de vineri din noiembrie, este obișnuit ca multe magazine să își extindă promoțiile pe tot parcursul weekend-ului. Deși este posibil să obțineți oferte bune sâmbătă și duminică, nu uitați că unele magazine au stocuri limitate în promoție, așa că se poate întâmpla ca oferta să fie epuizată chiar vineri.

Faceți o listă de dorințe

Lista de dorințe este un aliat cheie pentru a găsi cele mai bune oferte de Black Friday, deoarece vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce vă doriți sau aveți cu adevărat nevoie și, în acest fel, veți evita să vă lăsați tentat de achiziții inutile. Sortați produsele în ordinea descrescătoare a importanței. Totodată, alături de lista de dorințe, este esențial să stabilești un buget cu banii pe care îi poți cheltui, astfel încât să nu ai surprize neplăcute atunci când vine extrasul de cont al cardului de credit.

Faceți cumpărături

O modalitate bună de a ști că profiți cu adevărat de o ofertă este să studiezi în prealabil prețul produselor pe care le dorești. Deși magazinele publică de obicei prețul inițial, reducerea și prețul final, din păcate, unele magazine cresc prețul unui produs în timpul Black Friday și apoi oferă o reducere mai mare, ceea ce duce adesea la o ofertă înșelătoare. Dacă țineți evidența prețurilor, veți evita să cădeți în aceste capcane.

Adăugați oferte la oferte

Un sfat pentru a economisi și mai mult este să adăugați oferte la oferta de Black Friday în sine. Cum puteți face acest lucru? Verifică cupoanele de reducere ale magazinului și promoțiile pe care le are cardul tău de credit sau banca. În același timp, multe magazine oferă de obicei livrarea la domiciliu în această dată pentru a stimula vânzările în magazinul lor online, așa că puteți economisi și acest cost suplimentar.

Intră pe Cataloge 365 și descoperă cele mai bune cataloage din România pentru a te bucura de ofertele de Black Friday.

 

- 3 min

Share
Cum să găsești cele mai bune oferte de Black Friday

Renault: dezvoltarea viitorului mobilității

Dacă vorbim despre mașini și inovație, este imposibil să nu menționăm Renault, una dintre companiile de top de pe piața europeană, care surprinde în fiecare an cu modelele sale și cu tehnologia aplicată pentru a îmbunătăți performanțele motoarelor sale. Compania franceză continuă să își dezvolte modelele clasice, dar se implică și în modelele hibride și electrice. Iată cum dezvoltă Renault viitorul mobilității.

Hibrizi

Cu scopul de a atenua schimbările climatice și de a îmbunătăți calitatea aerului pe care îl respirăm, Renault continuă să se concentreze pe dezvoltarea modelelor hibride, care combină motoarele pe benzină și motoarele electrice. Noul Renault Clio E-Tech Full Hybrid are un design sportiv și permite o conducere electrică de până la 80% în oraș, cu o autonomie de 900 km și 20 de sisteme avansate de asistență la condus. Alte opțiuni oferite de Renault în gama sa hibridă includ Captur E-Tech Full Hybrid, cu un sistem de pornire 100% electric pentru o experiență silențioasă, un mod electric de 80% în oraș și o economie de combustibil de până la 40% față de un motor cu combustie. Arkana E-Tech Full Hybrid, între timp, are un stil SUV spațios, o autonomie de 1.000 km și un volum al portbagajului de 513 litri.

Electric

Renault este o companie care a avut întotdeauna inovația în centrul său de peste 130 de ani și care nu încetează să surprindă piața cu modelele sale de ultimă oră și cu tehnologia de vârf. Bateriile Renault cu litiu sunt sănătoase în proporție de peste 85% după 8 ani, motiv pentru care modele precum Megane E-Tech 100% electric, cu 160 kW (echivalentul a 220 CP) și accelerație de la 0 la 100 km/h în 7,4 secunde, sunt printre cele mai căutate în România și în restul Europei. O opțiune super-confortabilă și elegantă pentru oraș este Twingo E-Tech 100% electric, cu design compact, rază de viraj bună, lumini de zi cu LED și radar de proximitate spate cu cameră de luat vederi. Dacă sunteți în căutarea unui model mai îndrăzneț, Zoe E-Tech 100% electric are o autonomie de 390 km, o antenă de rechin și jante din aliaj de 41 de centimetri.

Urban

Autoturismele urbane tradiționale de la Renault continuă să fie una dintre cele mai bune alternative atunci când cumpărați sau schimbați o mașină, deoarece îmbină stilul, confortul și caracterul practic. Renault Austral vine cu o cutie de viteze automată, inteligentă și multimodală, sistem multimedia R Link deschis cu servicii Google și sistem audio hi-fi Harman Kardon. Megane Sport Tourer, la rândul său, este o mașină de familie elegantă, cu climatizare automată pe două zone, lumini automate și senzor de ploaie, ecran tactil cu Bluetooth și 6 difuzoare. La Renault puteți accesa opțiunile de finanțare și credit pentru a alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului și bugetului dumneavoastră.

Intră pe Cataloge 365 și descoperă cele mai complete cataloage Renault pentru a găsi modelul de mașină ideal.

 

- 3 min

Share
Renault: dezvoltarea viitorului mobilității

Zooplus Magazinul tău unic pentru toate lucrurile pentru animale de companie!

Fie că aveți un câine, o pisică, un pește sau o pasăre, doriți să economisiți timp la cumpărături și să obțineți hrană, vitamine, jucării și accesorii, toate într-un singur loc. Zooplus este locul unde trebuie să mergeți și iată tot ce trebuie să știți despre acest magazin pentru animale de companie.

Mai mult decât câini și pisici

În timp ce majoritatea românilor țin câini și pisici ca animale de companie, există și cei care preferă compania altor animale domestice. La Zooplus găsești hrană, cuști și accesorii de igienă, printre alte produse, pentru iepuri, porcușori de Guineea, dihori, veverițe, papagali, papagali, cacadu și toate tipurile de pești. De asemenea, puteți găsi produse pentru broaștele țestoase de apă, a căror speranță de viață poate depăși 60 de ani, precum și suplimente vitaminice și gustări sănătoase pentru cai.

Hrană de calitate

Hrana este un aspect fundamental pentru a asigura calitatea vieții animalelor noastre de companie, sănătatea rinichilor și calitatea blănii lor. Zooplus oferă furaje, hrană umedă, gustări sănătoase și hrană fără cereale de la cele mai importante mărci europene, precum Royal Canin, Purina, Eukanuba, Pedigree și Greewoods. În plus, Zooplus are o secțiune de diete veterinare cu alimente selecționate pentru câini și pisici cu probleme de sănătate, cu mărci specifice care se adresează acestui segment cheie, cum ar fi Royal Canin Veterinary Diet și Hill's Prescription Diet.

Cele mai bune jucării

Timpul petrecut cu animalul de companie reprezintă timp de calitate atât pentru el, cât și pentru tine, așa că jucăriile sunt accesorii esențiale pentru a se bucura de ele în casă sau la o plimbare în parc. La Zooplus găsești de toate, de la stufărișuri și mingi cu pene până la șoareci, jucării cu iarbă pentru pisici, tuneluri și saci, pentru ca pisica ta să nu înceteze să se distreze. În linia pentru câini, Zooplus are jucării moi, frânghii și inele, frisbees și accesorii de mestecat. Una dintre cele mai populare jucării ale magazinului este TPR Spiky Ball, realizată din cauciuc termoplastic și o mulțime de țepi care masează dinții cu un miros plăcut de vanilie.

Igiena și controlul dăunătorilor

Igiena este un alt punct care ar trebui să fie întotdeauna o prioritate pentru a asigura o bună calitate a vieții animalului dumneavoastră de companie. Magazinele Zooplus au pipete, piepteni, perii, pensete, șampon și antidermatoze pentru câini și pisici, cu prețuri super mici și reduceri de care poți profita. Hrănitorile și adăpătoarele, precum și pietrele pentru litieră, sunt esențiale pentru ca animalul dvs. de companie să se simtă confortabil acasă. Zooplus are o selecție largă de nisip pentru pisici, cu nisip vegetal, siliciu, aglomerant și absorbant de la mărci cunoscute precum Tigerino, Cat's Best, SaniCat, Biokats și Professional Classic.

Transporturi

Atunci când vă duceți pisica la veterinar sau într-o excursie, aveți nevoie de un transportor bun. Zooplus are genți și rucsacuri, cuști pliabile, cuști și transportoare pentru ca pisica dumneavoastră să se simtă confortabil în deplasare.

Vizitați Cataloge 365 și descoperiți cele mai complete cataloage Zooplus pentru a economisi la următoarea achiziție.

 

- 3 min

Share
Zooplus Magazinul tău unic pentru toate lucrurile pentru animale de companie!

Cum cuceresc brandurile consumatorii români cu experiențe personalizate

Astăzi, personalizarea a devenit "Sfântul Graal" al marketingului digital. Consumatorii români caută experiențe unice și relevante, iar brandurile apelează la strategii personalizate pentru a se conecta cu publicul lor într-un mod mai profund.

În acest articol, vom explora era personalizării în marketing și modul în care o puteți valorifica pentru a ieși în evidență într-o lume din ce în ce mai competitivă.

Personalizarea nu înseamnă doar adăugarea numelui clientului la un e-mail. Consumatorii doresc ca mărcile să îi cunoască la un nivel mai profund, înțelegându-le nevoile, preferințele și dorințele. Personalizarea ajută la construirea unor relații puternice și de lungă durată, la creșterea loialității clienților și la îmbunătățirea experienței generale.

Există mai multe strategii de personalizare pe care brandurile românești au început să le experimenteze: de la e-mailuri personalizate la recomandări de produse bazate pe istoricul de achiziții. Cheia este adaptarea mesajului și a experienței la fiecare client în parte. În plus, personalizarea se poate extinde și prin targetarea reclamelor, conținut dinamic și experiențe personalizate pe site.

Strategii pentru a vă "îndrăgosti" de client

Folosiți un limbaj prietenos și accesibil

Folosiți termeni foarte tehnici pe site-ul dumneavoastră? V-ați gândit ce înțelege clientul dvs. despre acesta? O greșeală pe care brandurile o fac adesea este să explice lucrurile folosind un limbaj greu de înțeles. De la specificațiile produsului până la metoda de plată și de expediere, există mai multe locuri în care putem pierde utilizatorul dacă nu suntem capabili să explicăm logistica sau dinamica de cumpărare a afacerii noastre.

Fiți flexibili cu metodele de plată

Adăugând mai multe metode de plată în magazinul tău online, pe lângă faptul că vei ajunge la un segment mai larg, vei crește șansele de a face mai multe vânzări. Astfel, clienții dvs. vor avea flexibilitatea de a alege metoda de plată care li se potrivește cel mai bine.

Oferiți servicii excelente pentru clienți

O atenție personalizată și profesionistă face toată diferența într-o experiență de cumpărare. În multe cazuri, ceea ce diferențiază companiile excepționale este serviciul clienți incredibil, iar acest lucru se extinde de dinainte, în timpul și după cumpărare. Cu siguranță că în marile magazine există echipe dedicate special acestei sarcini. Cu toate acestea, nu este suficient să ai o echipă, ci trebuie să te asiguri că toți angajații afacerii tale cunosc compania, astfel încât să poată rezolva îndoielile sau comentariile.

Stimulează-ți marketingul prin e-mail

Email marketingul, pe lângă faptul că este o strategie folosită pentru a atrage mai mulți clienți în magazinul tău online, este o modalitate foarte bună de a menține o relație continuă cu clienții tăi, făcându-i să se îndrăgostească încă de la prima lor achiziție. Prin newslettere, buletine informative sau un mesaj de genul "Vă mulțumesc pentru preferință, sper să vă bucurați de articole" sau "Vă ofer un cupon de reducere pentru următoarea achiziție", le puteți arăta cât de importanți sunt pentru brandul dumneavoastră. Există mai multe platforme gratuite de email marketing care îți permit să creezi și să trimiți e-mailuri către baza ta de clienți, trebuie doar să o alegi pe cea ideală pentru tine.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele de reduceri de la magazinele tale preferate din România. Nu mai așteptați și bucurați-vă de promoții și oferte.

 

- 3 min

Share
Cum cuceresc brandurile consumatorii români cu experiențe personalizate

Lista de bagaje pentru România în septembrie: ce să porți și ce să aduci cu tine

Dacă vă gândiți să călătoriți în România în septembrie, țineți cont de faptul că acesta coincide cu schimbarea de sezon. Se apropie toamna și va trebui să pui în valiză câteva tricouri în cazul unor zile cu soare puternic, dar și o jachetă ușoară pentru când se apropie seara. Este un moment de balama pentru că va trebui să contemplați căldura și frigul, toate în același timp. Ce să purtați și ce să aduceți? Pentru a vă face viața mai ușoară în ceea ce privește ce trebuie să luați cu voi dacă călătoriți toamna, vă prezentăm acest ghid care vă va ajuta să selectați elementele esențiale pe care să le păstrați în valiză. În magazine precum epantofi.ro, Zara, Sinsay și BonPrix puteți găsi totul la cel mai bun preț.

Cizme

Unul dintre cele mai puțin preferate lucruri legate de sfârșitul verii este faptul că trebuie să ascundem din nou sandalele în fundul dulapului și să începem să ne salvăm toate cizmele. Printre acestea se numără cizmele de tip wellies, de care poți avea nevoie cu ușurință în destinația ta de toamnă. Dacă ai de gând să porți cizme, îți recomandăm să achiziționezi cizme de călătorie specifice, care pot fi pliate și ocupă foarte puțin spațiu în valiză.

Haina

Toamna ar trebui să te gândești să incluzi în valiza ta o haină, dar ce haină să alegi? Aceasta va depinde foarte mult de clima țării de destinație. De exemplu, în sudul Europei, un trench coat va fi suficient. Dacă călătoriți în centrul Europei, veți avea nevoie de o haină care să vă protejeze mai mult de frig, iar mai la nord, este posibil să aveți nevoie chiar de o geacă de puf.

Umbrela

O umbrelă nu ar trebui să lipsească nici din valiza de toamnă, deoarece furtunile tipice de toamnă sunt frecvente.

Articole de îmbrăcăminte din bumbac

Cea mai bună țesătură pentru toamnă este bumbacul pentru versatilitatea și confortul său. De aceea, nu pot lipsi din valiza ta câteva cămăși și tricouri din bumbac.

Blugi

Blugii se combină cu aproape orice articol de îmbrăcăminte și sunt perfecți și pentru toamnă, deoarece nu sunt nici reci, nici fierbinți. De asemenea, sunt un articol vestimentar foarte versatil, care poate fi folosit pentru vizite culturale, pentru cumpărături și chiar pentru o ieșire în oraș.

Eșarfă

O eșarfă este un must-have și este ușor de transportat, deoarece încape în orice spațiu din valiză sau geantă, astfel încât poți lua mai multe pentru a se potrivi cu ținuta ta. O eșarfă va adăuga o notă de eleganță look-ului tău și, cel mai important, îți va proteja gâtul de frig.

Un plus: aparatul foto

Un aparat de fotografiat este o necesitate în valiza ta în orice anotimp al anului. Dar toamna are magia ei: poți surprinde culorile copacilor în nuanțe de galben, ocru, roșu, portocaliu și maro. Este ceva ce nu se întâmplă în nicio altă perioadă a anului și care face ca parcurile și pădurile să emane un hipnotism care te invită să le fotografiezi.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele cu reduceri ale magazinelor de modă preferate din România. Cumpără tot ce ai nevoie fără să cheltuiești prea mult.

 

- 3 min

Share
Lista de bagaje pentru România în septembrie: ce să porți și ce să aduci cu tine

Provocările producției de alimente ecologice în România

Mai hrănitoare, mai sănătoase și mai gustoase, mai prietenoase cu mediul și fără elemente toxice. Aceste avantaje sunt atribuite alimentelor organice sau ecologice. Faptul că nu se folosesc pesticide pe tot parcursul procesului de producție a cucerit inima unei mari părți a populației românești, care este din ce în ce mai preocupată atât de hrana pe care o consumă, cât și de procedurile prin care trec alimentele. De asemenea, consumatorii acordă o mare importanță și caracterului durabil al acestora, în contextul în care daunele aduse mediului sunt frecvente: de la poluare la defrișări, trecând prin schimbări climatice. Trebuie amintit faptul că agricultura ecologică are, în general, un impact mai redus asupra mediului. În câteva dintre marile lanțuri de supermarketuri din România, precum Remarkt, Cora sau Auchan, puteți găsi produse sustenabile. Acestea sunt de cea mai bună calitate și nu vă vor afecta sănătatea.

Cele patru provocări principale ale producției de alimente ecologice

Mai multă flexibilitate în producție este mai bună

Pe măsură ce companiile depun eforturi pentru a încorpora materiale noi și mai durabile în ambalajele lor, au nevoie de un sistem de producție care să se poată adapta rapid la schimbări într-un mod care să nu aibă impact asupra operațiunilor. Fabricile tipice de îmbuteliere funcționează non-stop 365 de zile pe an. Acest lucru face foarte dificilă dezvoltarea și încorporarea de noi modele în proces.

Faceți produsul și procesul să fie durabile

Nu este vorba doar despre produsul final. Producătorii trebuie să rămână agili în ceea ce privește potrivirea ingredientelor produsului și a procesului în sine cu ambalajul acestuia, pentru a se asigura că acesta a fost realizat cât mai eficient din punct de vedere energetic și cu cât mai puține deșeuri posibil. Nu este suficient să spunem că sticla este fabricată din material reciclat. Este nevoie de o disciplină de fabricație puternică și clară.

Ținând pasul cu inovația

Ambalajele ecologice și producția ecologică nu sunt doar un moft, ci vor continua să se accelereze în anii următori. Este important ca producătorii de produse de consum să își stabilească obiective agresive de introducere a produselor ecologice pentru a-și ajuta clienții să își diferențieze eforturile de marketing și să își poziționeze marca.

Cele mai bune practici de dragul eficienței

Piața cere inovație, dar nu va tolera ineficiențele care se traduc în costuri mai mari. Companiile de ambalaje trebuie să continue să inoveze la niveluri foarte ridicate de eficiență. Este ușor pentru un consumator să accepte un nou design al sticlei, un indicator de temperatură integrat sau alte caracteristici inovatoare. Dar, din punctul de vedere al unui producător, aceste inovații pot adăuga o mare presiune asupra sistemelor, proceselor și angajaților săi. În cele din urmă, câștigăm cu toții cu ambalaje mai ecologice care pot contribui la conservarea resurselor noastre naturale și pot lăsa planeta noastră în cea mai bună formă pentru generațiile viitoare.

Rezumând:

Agricultura ecologică este o metodă de producție al cărei obiectiv este obținerea de alimente folosind substanțe și procese naturale. Aceasta promovează utilizarea responsabilă a energiei și a resurselor naturale, menținerea biodiversității, conservarea echilibrelor ecologice regionale, îmbunătățirea fertilității solului și menținerea calității apei.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele de reduceri de la magazinele tale preferate din România. Dacă experimentați o alimentație mai sănătoasă și organică, răsfoiți cele mai importante supermarketuri din țară, deoarece acolo veți găsi ceea ce căutați. Experimentați schimbarea acum!

 

- 3 min

Share
Provocările producției de alimente ecologice în România

Oferte Altex TV: economisiți până la 50%

Electronicele reprezintă mai mult de 50% din costurile energetice ale gospodăriilor. Folosirea înțeleaptă a acestora vă va ajuta să reduceți valoarea următoarei facturi la energie. Dar în acest moment trebuie să facem diferența între economiile la cumpărarea de electronice și economiile la utilizarea acestora. Primul pas este să alegeți bine ce calculator, tabletă, televizor sau telefon mobil vă doriți, fără a compromite salariul. Cum să economisiți până la 50%? Iată câteva sfaturi. În magazinele din România, cum ar fi Altex TV, puteți găsi o mare varietate de produse electronice la cele mai bune prețuri de pe piață.

Comparați prețurile în magazin și online

Aceleași produse electronice pot avea un preț diferit în fiecare magazin. Este ușor să te gândești că diferența va fi de câțiva lei românești, dar poate depăși această sumă dacă sunt oferte speciale la mijloc. De aceea, este important să comparați prețurile în diferite magazine fizice Altex, dar și în varianta lor online. Vei vedea că magazinele au modele similare, dar cu mici variații de preț sau de caracteristici. Cel mai bun mod de a vă pregăti înainte de a cumpăra orice aparat electronic este să comparați prețurile, mai întâi online și apoi în magazin.

Luați în considerare mărcile private și mărcile secundare

Pentru a economisi atunci când vă cumpărați aparatele electrocasnice, trebuie să vă uitați dincolo de mărcile tradiționale. Pe piață veți găsi etichete private și mărci secundare. Mărcile private label sunt cele vândute de marile lanțuri ca linii proprii. Iar mărcile secunde sunt mărci suplimentare de la producători cunoscuți.

Nu vă lăsați convins de oferte

Bursele sunt întotdeauna pozitive, deși este recomandabil să le analizați mai întâi. De ce să cumpărați cel mai bun calculator dacă nu îl veți folosi? Chiar dacă costă la fel ca unul mai mic, veți cheltui mai multă energie și, eventual, mai mult pentru achiziție. Există alte două alternative pentru a economisi la achiziționarea de electronice care pot fi foarte utile pentru a evita cheltuielile excesive: vindeți vechiul aparat sau cercetați dacă există vreun plan de renovare.

Treceți cu vederea componentele suplimentare

Atunci când cumpărați aparate electrocasnice, fiți atenți la "extra" de care probabil nu aveți nevoie. De obicei, temporizatoarele automate de la o cafetieră sau ciclurile speciale de la o mașină de spălat pot fi foarte comode dacă știți cum să le folosiți, dar nu sunt necesare. Dacă treceți prin electrocasnicele dvs. chiar acum și faceți un inventar, veți găsi cel puțin o jumătate de duzină de articole pe care rareori le folosiți la capacitatea lor maximă pe setări speciale. Cumpărați cea mai ușor de utilizat, versiunea de bază a ceea ce aveți nevoie pentru a evita complicațiile pe parcurs. Cu excepția cazului în care aveți în minte aplicații tehnice specifice pentru aparatul dumneavoastră sau dacă vă place să citiți manuale și să explorați toate mecanismele interne ale fiecărui aparat, cel mai bine este să vă păstrați simplitatea.

Cataloge 365 vă oferă cataloagele de reduceri ale magazinelor preferate, astfel încât să vă puteți reînnoi aparatura electronică fără a cheltui prea mult. Țineți cont de sfaturile pe care vi le-am prezentat pentru a nu vă compromite bugetul. În România, Altex este întotdeauna cea mai bună opțiune. Dă-i drumul acum!

 

- 3 min

Share
Oferte Altex TV: economisiți până la 50%

Magazine de feronerie pentru a-ți renova casa cu un buget redus

Schimbările de sezon sunt ideale pentru remodelarea locuinței dumneavoastră. Alegeți mobilierul și culorile în funcție de perioada anului, iar aragazul poate fi protagonistul pentru a viziona, de exemplu, serialele și filmele preferate.

Iernile aspre din România te obligă să ai o sursă bună de căldură, și mai bine dacă aceasta se află în sufragerie. Poți decora camera cu un televizor mare și poți adăuga câteva fotolii confortabile. Deși o sufragerie mare este ideală în orice perioadă a anului pentru a primi musafiri.

Dar nu vă faceți griji în privința bugetului. În România există mari magazine de bricolaj pentru a vă renova casa cu un buget redus.

Brico Depot

La Brico Depot veți găsi o mare varietate de produse, cum ar fi canapele, biblioteci și rafturi, spații de depozitare pentru birou și living, dulapuri și noptiere, mese și birouri, articole decorative, paturi și saltele, electrocasnice și multe altele.

Dacă vă faceți griji că veți pierde bani, nu vă îngrijorați. Acest lanț de magazine are oferte și promoții excelente de care puteți profita în magazinele lor fizice și online. Se caracterizează tocmai prin prețurile sale mici și pentru că are promoții speciale pentru clienți.

Diego

Diego este o rețea internațională de franciză dedicată comercializării și distribuției de produse și accesorii pentru pardoseli și acoperirea pereților.

Comercializează o gamă largă de produse constând în pardoseli laminate, pardoseli de vinil, pardoseli impermeabile, covoare, mochete, covoare, iarbă artificială, perdele și tapet, împreună cu toate accesoriile aferente. Acest lanț de magazine are un card de fidelitate cu ajutorul căruia puteți obține avantaje interesante la cumpărăturile dumneavoastră.

Mathaus

Mathaus este un alt magazin recomandat de noi dacă doriți să vă redecorați casa. Veți găsi acoperișuri, hidroizolații, uși, ferestre, pardoseli, vopsele, benzi, produse de curățenie și gresie și faianță. De asemenea, puteți găsi covoare, jaluzele și perdele.

În același timp, se pot achiziționa garduri, plase, ghivece și mobilier de grădină, precum și mobilier, panouri solare și dispozitive de încălzire. Este o opțiune bună pentru a vă gândi la remodelarea grădinii, deoarece ați putea obține mobilier la prețuri mai mici pentru această perioadă a anului.

Hornbach

Clienții pot găsi la Hornbach peste 70.000 de articole, cum ar fi unelte și aparate, materiale de construcții, vopsele și lacuri, mobilier de bucătărie, corpuri de iluminat și multe altele. La fel ca toate marile magazine de mobilă din România, Hornbach oferă reduceri la anumite articole și oferă și servicii de finanțare. Cardurile cadou vor fi binevenite dacă știți pe cineva care se gândește să-și remodeleze casa.

Leroy Merlin

Această companie vinde și distribuie o gamă largă de mărci, cum ar fi Bosch, Dulux, Whirlpool, Zenitech, Philips și Duracell. Leroy Merlin comercializează, de asemenea, propriile mărci, cum ar fi Equation, Sterwins, Luxens, Sen Sea, Dexter și multe altele. Este ideal dacă doriți să găsiți varietate, prețuri bune și calitate.

Leroy Merlin oferă o gamă largă de articole de uz casnic, cum ar fi echipamente de bucătărie, paturi și sufragerii, canapele, biblioteci, mobilier de exterior, rafturi, textile, covoare, oglinzi și iluminat decorativ.

Cataloge 365 vă aduce broșurile și cataloagele cu cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale ale magazinelor de mobilă preferate pentru a vă renova casa cu un buget redus. Profită și nu cheltui peste măsură!

 

- 3 min

Share
Magazine de feronerie pentru a-ți renova casa cu un buget redus

Decathlon sau Hervis? Unde găsiți cele mai bune oferte

Acestea sunt două dintre cele mai importante magazine de sport din România, cu îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru orice, de la fotbal la tenis, baschet și alergare. Atât la Decathlon, cât și la Hervis puteți găsi cele mai bune opțiuni, de la branduri tradiționale și cu prețuri foarte accesibile, dar care dintre ele este mai convenabil? Iată unde puteți găsi cele mai bune oferte.

Decathlon

Acest lanț cu sediul în Franța are sute de magazine pe întreg continentul, cu o prezență tot mai puternică în România. Decathlon oferă haine și încălțăminte sport pentru bărbați, femei și copii, precum și cele mai noi tehnologii în domeniul electronicelor aplicate în sport, nutriție și sănătate. Dacă vă plac activitățile în aer liber, la Decathlon puteți obține tot ce aveți nevoie pentru drumeții, camping, vânătoare, alpinism și escaladă. O opțiune bună pentru a vă bucura de activitățile în aer liber sunt corturile de camping, care sunt disponibile în diferite dimensiuni (single, duble și familiale) și de la cele mai recunoscute mărci de pe piață: Quechua, Forclaz și Deryan, printre altele. Acestea sunt ideale pentru a fi combinate cu saci de dormit, cum ar fi Arpenaz 20° de la Quechua, pentru temperaturi calde, care este super ușor de spălat și depozitat. Pentru pasionații de înot, Decathlon oferă reduceri semnificative la costumele de baie, ochelarii de protecție și șepcile de piscină, precum și la costumele de neopren și electronicele pentru utilizare subacvatică. Ochelarii Speedo Biofuse cu lentile fumurii sunt prevăzuți cu tratament anticeață pentru a asigura o vedere perfectă și rame flexibile care se adaptează la conturul ochilor. O alternativă similară este reprezentată de ochelarii Speedo Fastskin Elite, cu punte de nas interschimbabilă și design cu lentile pentru vedere periferică, care beneficiază de o reducere de 20% până la epuizarea stocului.

Hervis

Această companie multi-channel, deținută de grupul austriac Spar, are zeci de magazine în România și oferă tot felul de articole sportive la prețuri accesibile. Hervis colaborează cu mărci renumite precum Nike, Adidas, Puma, Fila și Reebok. Topul de antrenament Under Armour este ideal pentru alergarea în aer liber, deoarece este confecționat din poliester rezistent, care se usucă rapid, își păstrează forma și nu se încrețește. Hervis se remarcă, de asemenea, prin catalogul său super complet pentru bicicliști, cu biciclete pentru amatori și profesioniști, căști de bicicletă, mănuși și tot ce ai nevoie pentru acest sport. Cu o reducere de 20%, pantalonii de ciclism pentru femei au un design care oferă flexibilitate și confort, în timp ce mănușile Sierra Nevada sunt realizate cu materiale elastice pentru o aderență perfectă. Hervis are, de asemenea, un set foarte complet de articole pentru antrenamentul de acasă, cu gantere, haltere, greutăți, suporturi pentru greutăți, gantere și roți abdominale pentru a lucra toți mușchii din corp. Kettlebells, sunt de asemenea în ofertă și sunt ideale pentru a lucra la forța brațelor și la fandările cu greutăți. Banca de greutăți pliabilă Corength este practică și nu ocupă mult spațiu de depozitare.

Vizitați Cataloge 365 și descoperiți cele mai bune cataloage sportive pentru a economisi la următoarea achiziție.

 

- 3 min

Share
Decathlon sau Hervis? Unde găsiți cele mai bune oferte

Produse profesionale de înfrumusețare care nu sunt atât de scumpe pe cât crezi

Nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a avea o piele perfectă. Este doar o chestiune de a încorpora în rutina ta zilnică câteva produse profesionale care nu sunt atât de scumpe pe cât credem. Scopul? Să avem grijă de pielea noastră chiar dacă avem puțin timp pentru îngrijirea personală. Dacă doriți să vă îmbunătățiți rutina de înfrumusețare fără să vă compromiteți bugetul, încercați produsele enumerate mai jos. Acestea vă vor face pielea să arate mult mai întinerită și le puteți găsi în cele mai importante magazine de frumusețe din România.

Creme de curățare

Produsele de curățare a feței sunt variate. Nu există un produs anume care să întrunească toate calitățile pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele. Unele pot fi excesiv de degresante, iar altele foarte acide sau alcaline. Alegerea unei creme în funcție de tipul tău de ten va fi fundamentală și este important ca aceasta să aibă o textură moale pentru a evita iritarea feței. La Yves Rocher puteți găsi creme de curățare la 72 de lei.

Protecție solară

Expunerea constantă la razele soarelui este dăunătoare pentru sănătatea pielii. Dacă lucrați la o stațiune balneară și sunteți aproape tot timpul în aer liber, folosirea unei creme de protecție solară bune va fi cheia pentru a evita arsurile solare. Pielea albă este mult mai sensibilă, chiar și la frigul extrem. Folosirea protecției pe timpul iernii vă va menține fața hidratată. Există creme de protecție solară cu factori diferiți, creme de protecție solară pentru copii și chiar creme de protecție solară compacte. La Avon puteți găsi creme de protecție solară la 50 de lei.

Apă micelară

Pur și simplu înmuiați un tampon de bumbac și treceți-l pe față cu atingeri ușoare și circulare, inclusiv pe pleoape și buze. După ce ați îndepărtat toată murdăria și machiajul, clătiți pielea cu apă caldă sau rece.
Clătirea apei micelare este opțională, deși este recomandabil să faceți acest lucru pentru a elimina orice impuritate rămasă. De asemenea, are rolul de a tonifia și hidrata pielea. La Notino găsiți apă micelară de la cele mai bune mărci la prețul de 35,40 de lei.

Balsam de buze

Balsamul de buze este un aliat de nădejde pentru pielea ta și are multiple întrebuințări. Îl poți folosi pentru a corecta machiajul, pentru a îndepărta machiajul sau pentru a-ți face sprâncenele să arate perfect. Cum? Dacă îți freci balsamul de buze în vârtejurile sprâncenelor, vei vedea că acestea sunt protejate și bine îngrijite. Deși acțiunea sa principală este asociată cu corectarea și repararea uscăciunii buzelor cauzate de expunerea la soare, vânt sau frig. Pentru o bună protecție a buzelor, protecția solară trebuie să fie de cel puțin factorul 15. Pe Life Care puteți găsi balsamuri de buze la 15 leu.

Șervețele demachiante

Acestea sunt folosite pentru a îndepărta rapid machiajul, dar numai superficial, deoarece nu elimină 100% din reziduuri. Va fi necesară o altă completare pentru a face o curățare în profunzime. Vă recomandăm să vă spălați pe față cu apă și săpun din abundență pentru a vă asigura că ați îndepărtat toate impuritățile și să aplicați un toner facial și o cremă hidratantă. Nu abuzați de șervețelele demachiante și urmați o rutină completă pentru a obține o piele mai fină. La Sephora găsești toate tipurile de prosoape demachiante.

Cataloge 365 îți aduce cele mai bune cataloage cu toate ofertele de la magazinele tale preferate de cosmetice din România.

 

- 3 min

Share
Produse profesionale de înfrumusețare care nu sunt atât de scumpe pe cât crezi

Mobilier ieftin, cum să alegi cel mai bun pentru casa ta?

Fie că vă mutați într-un apartament nou, fie că vă mutați într-o casă nouă sau pur și simplu vreți să dați un aer nou casei, alegerea mobilierului este o sarcină atât provocatoare, cât și încântătoare. Știm că achiziționarea de mobilier poate fi foarte costisitoare, așa că iată cum să alegi cea mai bună și cea mai ieftină mobilă pentru casa ta.

Faceți o listă de mobilier prioritar

Odată ce te apuci de renovarea mobilierului, sunt șanse mari să vrei să le schimbi pe toate. Un sfat bun este să faceți o listă cu cele pe care trebuie neapărat să le reînnoiți și să le prioritizați. În acest fel, vei fi sigur că vei cumpăra mai întâi cele esențiale, lăsând restul pentru altă dată sau dacă ai bani în plus. La JYSK au mobilă pentru fiecare cameră din casă, cu reduceri de până la 60% la anumite articole și promoții speciale care se reînnoiesc în fiecare săptămână. Dulapuri, vitrine, comode, rafturi, biblioteci și seturi de mese și scaune sunt doar câteva dintre mobilierul ieftin pentru sufragerie oferit la JYSK. Setul de o masă și patru scaune din lemn de pin Tylstrup este ideal pentru o atmosferă rustică, în timp ce, la 40%, setul de o masă și patru scaune cu catifea gri este o alternativă bună pentru a crea un spațiu mai modern.

Măsurați spațiile

O greșeală frecventă în alegerea mobilierului este să ne bazăm pe vedere și pe calculele mentale. Nu există un moment mai rău decât atunci când ne dăm seama că fotoliul nu se potrivește în cameră sau că patul nu lasă loc pentru noptiera de lângă pat. Aveți întotdeauna la îndemână un metru și măsurați spațiile din cameră înainte de a cumpăra mobilier. La Homelux puteți găsi o mare varietate de canapele pentru a vă relaxa și a vă uita la un film, în diferite dimensiuni, țesături și culori. Cu o reducere de 20%, Homelux are canapeaua fixă cu două locuri Clarisse, în culorile gri și bej, cu o lungime de 145 de centimetri și o lățime de 86 de centimetri. De asemenea, o puteți combina cu perne decorative, cum ar fi perna Forest de 45 x 45 centimetri, care vine cu diferite motive imprimate.

Nu neglijați calitatea

De multe ori, pentru a economisi bani, ajungem să cumpărăm mobilier de proastă calitate, care se strică sau se uzează după o perioadă scurtă de utilizare. În acest fel, după o perioadă scurtă de timp va trebui să căutăm un înlocuitor, așa că, pe termen lung, este indicat să investim în mobilier de calitate. XXX Lutz dispune de mobilier pentru dormitor, sufragerie și bucătărie la prețuri mici, fără a neglija calitatea materialelor. IKEA, pe de altă parte, este renumită pentru că oferă mobilier inovator și de calitate la prețuri accesibile. Raftul Vesken arată foarte bine în băile mici și are mai multe rafturi pentru depozitarea prosoapelor, șampoanelor și a altor produse de curățare.

Intră pe Cataloge 365 și descoperă cele mai bune cataloage de mobilă pentru a economisi la renovarea casei tale.

 

- 3 min

Share
Mobilier ieftin, cum să alegi cel mai bun pentru casa ta?
RECLAMĂ

5 moduri ieftine de a vă restaura mobilierul

Dacă ești una dintre acele persoane care adoră să decoreze și ești mereu în căutare de idei bune pentru a-ți înfrumuseța casa, dar nu ai foarte mulți bani... nu-ți face griji! Aici îți vom da câteva sfaturi pentru a-ți restaura mobila cu un buget foarte mic. În magazinele mari, cum ar fi Hornbach, Leroy Merlin, Brico Depot și Makita, veți găsi totul la cel mai bun preț. În România, opțiunile sunt numeroase și puteți alege magazinul care se potrivește cel mai bine gusturilor dumneavoastră pentru a face din restaurarea mobilierului o experiență cu adevărat plăcută. Dacă munca te stresează, ia-ți câteva minute pentru a face din casa ta cel mai bun loc din lume. Puneți mâna la treabă!

Vinil pentru pardoseli

Puteți găsi unele tipuri de pardoseli cu materiale ieftine, cum ar fi vinilul sau parchetul laminat, care vă vor ajuta să dați un aspect nou casei dumneavoastră. Există un număr infinit de modele pe piață. De la un covor cu un vinil cu model până la a include o pardoseală laminată cu aspect de lemn. Alegerea vă aparține.

Perne

Ce pat sau canapea nu arată mai bine cu niște perne frumoase? Deși nu sunt prea scumpe și pot adăuga o notă de aer proaspăt în casa ta, este unul dintre acele lucruri pe care le poți face singur pentru a reduce costurile. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție, mergi la un magazin și cumpără modelul care se potrivește cel mai bine mobilierului tău, astfel încât să iasă cu adevărat în evidență fără să fie nevoie să îl schimbi.

Culoare nouă pentru mobilier

Vopsirea mobilierului este una dintre cele mai ușoare și mai ieftine opțiuni pentru a da un aspect nou casei tale. Înainte de a începe să renovați decorul casei, începeți cu culorile mobilierului. O combinație bună de culori poate schimba complet aspectul unei încăperi.

Mânere pentru dulapuri

Nu trece o zi fără să deschidem un sertar, un dulap de bucătărie sau o ușă de dulap. Dacă dulapurile de bucătărie sunt albe și v-ați săturat să arate atât de plictisitor, puteți cumpăra mânere noi pentru a adăuga o notă de design elegant, în special pentru decoratorii de interior. Înlocuirea mânerelor mobilei de bucătărie sau de dormitor le poate face mai funcționale, le poate aduce mai multă căldură sau un aer mai industrial, le poate pune în valoare minimalismul sau, dimpotrivă, le poate face mai decorative și mai colorate. Aveți o multitudine de opțiuni: minimaliste, de bar, din piele, din porțelan, cromate. Bucurați-vă de creație.

Încă o șansă pentru lampa ta

Poate că lampa din sufragerie a devenit puțin învechită. Cu o mică investiție și un pic de bricolaj electric puteți da un nou aspect iluminării din sufragerie. Schimbați becul din cameră sau pur și simplu reînnoiți aspectul vechiului corp de iluminat. Puteți cere sfaturi de la angajatul unuia dintre magazine sau puteți căuta pe internet pentru a da lămpii o notă mai personală și a o face să iasă în evidență în mediul în care va fi amplasată.

Cataloge 365 vă aduce toate cataloagele cu cele mai bune oferte de la magazinele dvs. preferate pentru a vă restaura cu ușurință mobilierul.

 

- 3 min

Share
5 moduri ieftine de a vă restaura mobilierul

Mango vs H&M. Care dintre ele oferă cele mai bune oferte?

Există o gamă largă de magazine de modă în România. Dar există două lanțuri care sunt cele mai populare în țară datorită varietății de produse, promoțiilor și popularității lor în rândul publicului local: Mango și H&M. Acestea au o gamă largă de produse, prețuri bune și reduceri sezoniere tentante. Unii oameni preferă Zara. Deși fiecare cumpărător va alege un anumit lanț de magazine în funcție de gusturi sau de loialitate, care este cel care oferă cele mai bune oferte? Este foarte important să fiți atenți la publicațiile zilnice și lunare pe care aceștia le fac pentru a nu pierde nicio ocazie și pentru a compara prețurile. Odată cu schimbarea sezonului îți reînnoiești garderoba și nu există un moment mai bun decât acesta pentru a profita de reducerile și ofertele pe care Mango și H&M le au pentru tine. Poți alege articole de îmbrăcăminte din noua colecție sau le poți prioriza pe cele din ultima colecție cu reduceri mai mari.

Mango

Mango oferă o gamă largă de produse pentru femei, bărbați și copii, precum și articole pentru casă. Clienții pot găsi paltoane, jachete, cardigane și pulovere, rochii și salopete, cămăși și topuri, hanorace cu glugă, lenjerie de pat, fețe de pernă, pantaloni, blugi, fuste, pantaloni scurți, bikini și costume de baie, îmbrăcăminte sport, pijamale și cămăși de noapte , accesorii de bucătărie și multe altele. Puteți verifica ofertele și promoțiile curente în magazinele Mango fizice sau online și puteți economisi până la 70% la articolele selectate. În plus, acest lanț oferă și o secțiune de outlet unde puteți găsi articole la cel mai mic preț. Puteți beneficia de multe avantaje exclusive ale magazinului. Abonează-te la buletinul informativ Mango și obține o reducere de 10% la noua colecție. Înscrieți-vă și începeți să primiți promoții și noutăți personalizate direct în căsuța dvs. de e-mail. De exemplu, acum aveți jachete cu 80% reducere. Este un chilipir.

H&M

H&M vinde o gamă largă de articole de modă și design pentru femei, bărbați, adolescenți, copii și bebeluși. Puteți găsi încălțăminte, îmbrăcăminte sport, lenjerie de corp, costume de baie, accesorii precum genți și curele, costume, articole pentru casă și multe altele. H&M este unul dintre magazinele de modă cu cel mai mare sortiment de produse. Acest lanț oferă posibilitatea de a economisi bani profitând de promoții speciale și reduceri la anumite produse. În plus, există un program de loialitate care vă oferă acces la beneficii exclusive interesante atunci când deveniți membru. De exemplu, beneficiați de o reducere de 50% la anumite articole de colecție. Dacă intrați pe site-ul lor, veți găsi promoții uimitoare la produsele selectate. Un avantaj? Are o secțiune cu reduceri suplimentare pentru a vă face cumpărăturile mai ușoare. Puteți accesa reduceri exclusive pentru plata în numerar și vă puteți bucura de ofertele care sunt deja o marcă înregistrată a companiei.

Cataloge 365 vă aduce toate cataloagele de reduceri ale principalelor magazine de modă din România. Profitați de ocazia de a răsfoi fiecare dintre ele și căutați cele mai bune oferte. Dacă începeți să vă controlați cheltuielile, veți putea să vă echilibrați mai bine finanțele și să profitați de reducerile de sezon. Nu ratați ocazia!

 

- 3 min

Share
Mango vs H&M. Care dintre ele oferă cele mai bune oferte?

Ce trebuie să știi pentru a face o listă perfectă de cumpărături

Unul dintre chestiile care ne consumă cel mai mult și pe care nu ne place să le facem este lista de cumpărături. A face o listă pentru ceea ce avem nevoie pentru săptămână este dificilă, mai ales dacă lucrăm departe de casă pentru ore lungi. De cele mai multe ori, ajungem în marile magazine cu mintea goală și cumpărăm după cum vedem articolele de pe raft. La sfârșitul zilei ne dăm seama că am uitat jumătate din produse și am cumpărat multe altele care nu ne erau atât de utile. Ca să nu vă mai stresați de fiecare dată când mergeți la Supeco, Carrefour, Pepco, Kaufland, Lidl sau Metro, vă ajutăm să vă faceți lista de cumpărături perfectă. Țineți cont de aceste sfaturi.

Planificați-vă meniul săptămânal

Organizați-vă mesele pentru întreaga săptămână și faceți cumpărăturile în funcție de această planificare. Veți ști ce să cumpărați și în cantitatea potrivită. Încercați să vă asigurați că alimentația săptămânală este echilibrată și că includeți toate grupele de alimente. Având în vedere că acum este iarnă în România, este indicat să adăugați pe listă cafeaua, legumele, ciocolata, nucile și bulion.

Primiți newsletter-ul cu oferte

Întotdeauna este bine să lăsați o parte a listei goală pentru a adăuga un produs la reducere. Cumpărând două sau trei produse la reducere nu vom mai depăși atât de mult bugetul și vom putea profita de produse proaspete la preț avantajos. Nu fiți atât de stricți și bucurați-vă de tratament. Marile lanțuri de supermarketuri oferă multe reduceri la care nu putem renunța. Alegeți, de exemplu, legume de sezon și luați încă una care este la reducere doar pentru a vă satisface pofta. Abonarea la buletinul informativ al fiecărui lanț este o opțiune bună pentru a fi la curent cu toate ofertele.

Cumpărați în funcție de ceea ce aveți nevoie

Dacă v-ați planificat deja mesele săptămânale, veți ști exact de ce cantitate din fiecare produs aveți nevoie. Nu uitați că nu este indicat să stocați o mulțime de produse perisabile. Acestea ar putea expira în scurt timp fără ca măcar să fie folosite. Este adevărat că, uneori, supermarketurile lansează promoții pentru achiziții de până la șase produse, dar dacă știți că nu le veți folosi, este de preferat să evitați această cheltuială.

Stabiliți un buget

Lista va depinde de bugetul dumneavoastră. Este întotdeauna recomandabil să faceți cumpărăturile după ce ați primit salariul. Nu veți număra fiecare bănuț și veți avea posibilitatea de a adăuga mai multe articole în coș. Un sfat în plus care poate fi foarte util: verificați prețurile online și apoi, când mergeți în magazinul fizic, veți ști exact valoarea fiecărui produs. Cu alte cuvinte, simulați cumpărăturile virtuale și luați exact suma de bani necesară dacă preferați să mergeți pe jos la supermarket. Nu vă lăsați tentați de bunătățile de lângă casele de marcat și rămâneți în cadrul structurii pe care v-ați conceput-o deja.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele de reduceri ale supermarketurilor preferate ale românilor. Explorează ofertele și reducerile și profită de ele la următoarea ta achiziție.

 

- 3 min

Share
Ce trebuie să știi pentru a face o listă perfectă de cumpărături

Cele mai bune stiluri de modă la prețuri accesibile pentru 2023

Moda se reînnoiește și se reciclează. Suntem mereu în căutare de noi trend-uri și alergăm la magazine de fiecare dată când apare ceva care ne place. Trebuie să alungăm mitul conform căruia pentru a te îmbrăca bine trebuie să cheltuiești mulți bani. În România există o mulțime de magazine care vând cele mai bune haine la prețuri accesibile. Este o situație avantajoasă pentru ambele părți. Câștigi prin economisirea banilor și câștigi la calitatea produselor. Rochiile cu paiete, topurile, pantalonii cargo și chiar fuste mini roz sunt tendințele viitoare pentru primăvară. Este adevărat că mai întâi trebuie să lași în urmă sacoul și cămașa, dar este timpul să te gândești la reînnoirea garderobei tale. Nostalgie pentru unii și experiment pentru alții. Despre asta este vorba în modă. Iată cele mai bune stiluri de modă la prețuri accesibile pentru 2023.

Tricouri oversized

Tricourile oversized nu mai sunt exclusiv pentru skateri și motocicliști. Multe cântărețe și actrițe celebre încarcă fotografii pe rețelele lor cu acest tip de îmbrăcăminte. Ele sunt un "must have" pentru sezonul estival. Despre ce este vorba? Tricouri, bluze și chiar pantaloni cu câteva numere mai mari decât cele pe care le porți în mod normal. La Zara găsești cămăși oversize la prețul de 35.90 dolari.

Pantaloni cargo

Crezi că nu ai nevoie de ei până când vezi pantaloni cargo în vitrina unui magazin. Sunt ultima tendință în materie de modă și pot fi combinați perfect cu un tricou oversize. Pantalonii cargo au un design foarte special: sunt largi și au multe buzunare mari și pătrate care ies în afară de îmbrăcăminte. Obișnuiau să fie purtați doar de bărbați, dar acum femeile sunt încurajate să îi poarte. La Orsay sunt pantaloni cargo frumoși la 98 de dolari. Fugi să-ți cumperi o pereche.

Fuste mini

Dacă există ceva clasic în anii '90, acela sunt fustele mini roz. Erau visul oricărei adolescente și au revenit în acest 2023 cu și mai multă forță. Au fost clișeul fiecărui film de la Hollywood, iar cântărețe precum Britney Spears le-au imortalizat. Accesoriul ideal? Un top negru, pentru ca privirile să se concentreze pe fustă. La Bonprix poți achiziționa fuste mini la prețul de 44,90 dolari.

Rochii transparente

Transparențele sunt din nou în tendințe la tot felul de articole vestimentare, mai ales la rochii. Dacă nu ești timidă, poți apela la această opțiune atunci când ai o ieșire importantă. Dacă știi să combini această rochie cu pantofi buni și o geantă de mână, vei străluci cu adevărat. Bershka are rochii mini din tricot transparent pentru 139 de dolari. Care este secretul? Alege lenjeria intimă care completează rochia.

Blugi cu perle

Blugii sunt un clasic al tuturor anotimpurilor. Cu atât mai mult acum dacă îi completăm cu perle pentru a-i da un pic de farmec. Dacă nu îți place să porți rochii, blugii cu perle sunt opțiunea pentru o petrecere de gală. Combinarea cu un sacou simplu va fi cheia. La Takko veți găsi o mare varietate de blugi în toate gamele de prețuri. Cei mai ieftini costă 59,99 dolari.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele de reduceri ale magazinelor tale preferate din România. Dacă vrei să fii la modă fără să cheltuiești prea mulți bani, ai ajuns la locul potrivit.

 

- 3 min

Share
Cele mai bune stiluri de modă la prețuri accesibile pentru 2023

Produse accesibile pentru îngrijirea grădinii dvs.

Tuturor ne place să avem o grădină frumoasă și curată, unde să ne petrecem timpul cu familia sau pur și simplu să ne relaxăm. Angajarea unui grădinar pentru a o întreține poate fi foarte costisitoare, așa că iată câteva produse ieftine pentru a avea grijă de grădina dumneavoastră.

Stropitori

Oricât de simplu ar părea, condiția esențială pentru a ne menține grădina radiantă este să o udăm regulat. La Brico Depot, există stropitori din plastic foarte economice pentru toate tipurile de grădini, de la 1,5 la 10 litri și cu duze de stropire. O altă alternativă bună pentru întreținerea grădinii și evitarea udării manuale sunt aspersoarele, care udă constant o suprafață și sunt ușor de instalat. La Leroy Merlin puteți achiziționa toate tipurile de aspersoare, cu unghiuri de udare de 90, 180 și 360 de grade, de la mărci tradiționale precum Gardena, Hunter și Jardibric.

Greble și suflante

Toamna, este obișnuit ca gazonul și straturile de flori să fie acoperite cu frunze căzute din copaci, așa că este necesar să le strângem și să păstrăm grădina curată. Hornbach oferă greble metalice cu dinți reglabili de la Multi Star, iar o opțiune mai economică sunt greblele cu dinți din plastic. Dacă aveți o grădină mare și vă este prea lene să o greblați manual, vă recomandăm aspiratoarele cu suflantă. Brico Depot are suflante de aspirare cu hamuri de umăr ușor de reglat și roți cu role pentru sprijin și manevrabilitate ușoară.

Foarfece de crengi și drujbe

Tunderea este esențială pentru îngrijirea grădinii dumneavoastră și nu toate plantele și tufele se taie în aceeași perioadă a anului. Vă recomandăm să analizați speciile pe care le aveți în grădină și să consultați un specialist. Leroy Merlin are toate tipurile de foarfece de tăiat pentru plante mici și arbuști înalți, atât manuale, cât și electrice. O alternativă bună este foarfeca de grădinărit ergonomică Geolia, lungă de 66 de centimetri. Pentru crengi mai groase sau pentru lemnul încăpățânat, o alternativă sunt ferăstraiele manuale, cum ar fi fierăstrăul ușor de manevrat din oțel Multi Star Boomzaag, disponibil la Hornbach. Pe de altă parte, pentru tăierea copacilor sau a buștenilor, ferăstraiele cu lanț reprezintă cea mai bună opțiune. Brico Depot are drujbe electrice și pe benzină de la Titan, McCallister și Erbauer, printre alte mărci.

Mașini de tuns iarba și mașini de tăiat tufișuri

Păstrarea gazonului scurt, pe lângă faptul că îi conferă un aspect vizual mai bun, asigură că nu există șoareci și alte insecte dăunătoare. La Brico Depot găsiți toate tipurile de mașini de tuns iarba, electrice și pe benzină, și cu saci care conțin iarba pentru a evita greblarea ulterioară. Mașina de tuns iarba electrică cu fir Bosch Rotak 370 este ideală pentru grădinile de dimensiuni mici și medii. Motocoasa este utilă pentru tăierea buruienilor și pentru a accesa zone sau colțuri mici. Leroy Merlin dispune de perietoarea Sterwins, cu un disc de oțel cu trei vârfuri și un cap de sârmă cu două capete.

Intrați pe Cataloge 365 și descoperiți cele mai bune cataloage pentru a economisi la îngrijirea grădinii dumneavoastră.

 

- 3 min

Share
Produse accesibile pentru îngrijirea grădinii dvs.

Carrefour sau Lidl - unde găsești cele mai bune oferte?

Ambele sunt lanțuri majore de supermarketuri cu filiale în toată Europa și o prezență puternică în România. În ambele puteți găsi tot felul de produse alimentare locale și internaționale la prețuri foarte accesibile, iar în fiecare zi se oferă reduceri de care puteți profita. Iată unde puteți găsi cele mai bune oferte.

Carrefour

Acest lanț francez de supermarketuri a fost primul care a dezvoltat conceptul de hipermarket, cu magazine mari și sute de filiale în toată țara. Pe rafturile sale puteți găsi de toate, de la aparate de uz casnic la electronice, modă și încălțăminte, cosmetice și produse alimentare și băuturi. O alternativă bună pentru a face economii la Carrefour sunt produsele de marcă proprie. Aparatele electrocasnice din linia Bluesky au reduceri de până la 30%, cum ar fi fiarele de călcat, mixerele și prăjitoarele de pâine, în timp ce există o reducere de 50% la tricouri, pantaloni și hanorace pentru bărbați și femei din linia Tex. Carrefour se remarcă prin produse proaspete și fructe și legume de sezon. De asemenea, lucrează cu furnizori locali, astfel încât în magazinele sale puteți găsi bucăți de carne de porc și mere roșii românești rafinate. De asemenea, au produse de import, cum ar fi afine și brânzeturi. În fine, în Carrefour puteți găsi tot ce aveți nevoie pentru îngrijirea copilului, de la alimente la igienă, accesorii, haine, încălțăminte și jucării. Se remarcă laptele cu suplimente de vitamine pentru a-i face să crească mai sănătoși și mai puternici, bețișoarele de legume și sucurile naturale. În plus, au o mare varietate de șampoane, creme și creme de protecție solară de la mărci bine cunoscute, cum ar fi Baby Dove, Chicco, Colgate și Johnson's.

Lidl

Lidl este un lanț german de supermarketuri cu peste 12.000 de unități în întreaga lume, cu o prezență puternică în România. Aici puteți găsi reduceri în fiecare săptămână la anumite fructe, legume și produse de carmangerie. În plus, cu aplicația Lidl Plus puteți accesa oferte exclusive, cum ar fi 20% reducere la schnitzel cu piept de pui, 2 la preț de 1 la biscuiți cu stafide și 30% reducere la gel de duș antibacterian. De asemenea, Lidl este cunoscut pentru reducerile sale de weekend, cu oferte avantajoase la ciocolată Milka, uleiuri de măsline, roșii și săpun lichid de rufe. Produsele locale, cum ar fi merele verzi Granny Smith, ciupercile și bucățile de carne de pui și de porc sunt o altă opțiune la prețuri bune. În plus, acest lanț oferă tot felul de produse organice, realizate doar cu ingrediente naturale, fără a folosi pesticide, hormoni de creștere sau orice alte substanțe chimice. În linia BIO veți putea găsi, printre altele, cârnați, iaurturi, unt, paste uscate și cafea. Lidl are oferte bune în gama de cereale, ideale pentru micul dejun cu lapte, iaurt sau chefir, dar și cu băuturi de migdale sau soia pentru cei care au intoleranță la lactoză. Există opțiuni de cereale și ovăz cu ciocolată, miere, scorțișoară și fructe, bogate în nutrienți.

Intrați pe Cataloge 365 și descoperiți cele mai remarcabile cataloage de supermarketuri pentru a obține cele mai bune oferte.

 

- 3 min

Share
Carrefour sau Lidl - unde găsești cele mai bune oferte?

5 sfaturi pentru a avea grijă de pielea ta în această iarnă

Vara tinde să primească toată atenția atunci când vine vorba de îngrijirea pielii, dar iarna este o perioadă a anului în care temperaturile scăzute și vântul pot afecta pielea feței și a mâinilor dacă nu vă luați măsurile necesare. Sosirea celei mai reci perioade a anului este iminentă, așa că iată 5 sfaturi pentru a-ți proteja pielea.

Păstrați pielea hidratată

Vântul poate cauza uscăciune, în special pentru persoanele cu pielea sensibilă, așa că este esențial să o mențineți hidratată. Sephora are o gamă largă de creme hidratante pentru pielea uscată, matură, sensibilă și grasă, cum ar fi tonicul echilibrant cu PH neutru de la Sephora Collection sau serul reparator de la 111 Skin. La Avon puteți găsi seturi cu creme hidratante cu vitamina D și seruri cu vitamina C, precum și geluri hidratante ușor de aplicat pentru zi și noapte.

Protejați-vă de soare

Deși iarna pare să strălucească mai puțin, razele UV ale soarelui reprezintă întotdeauna o amenințare serioasă pentru pielea noastră. De asemenea, dacă mergem la schi sau la sporturi de iarnă trebuie să fim foarte atenți să nu ne lăsăm fața expusă fără protecție. Oriflame oferă loțiunea de față Sun 360 cu factori de protecție 30 și 50 pentru copii și adulți. Douglas oferă o gamă largă de produse de protecție solară cu reduceri de până la 64%, de la mărci bine cunoscute precum Biotherm, Eucerin, Clinique, Shiseido și Vichy. În ofertă puteți găsi crema de protecție solară Lancaster Sun Beauty Velvet Milk sau crema de protecție solară Clarins cu factor +50.

Nu uitați de mâini

Dacă nu purtați mănuși iarna, nu uitați să vă protejați mâinile de uscăciune și de proliferarea ulterioară a calusurilor și a crăpăturilor pielii. Cremele de mâini sunt o opțiune bună pentru a le purta în geantă și a le aplica de câteva ori pe zi. Yves Rocher are creme de mâini hidratante într-o varietate de parfumuri: nucă de cocos, zmeură, mango și coriandru, printre altele. O alternativă este kitul de cremă de mâini, cu patru creme cu unt de shea organic sustenabil și gel de aloe vera.

Post solar

Uneori uităm să folosim cremă de protecție solară și simțim cum ne arde pielea și vedem pete roșii din cauza expunerii la razele UV. În aceste cazuri, cea mai bună opțiune este de a recurge la cremele după plajă. La Sephora găsești spray-ul SVR Secure After Sun, cu o textură proaspătă, ușoară și apoasă, pentru o absorbție rapidă. O altă alternativă este crema reparatoare Sisley cu unt de shea.

Seruri

Serumurile cosmetice sau serumurile sunt ingrediente active care combat îmbătrânirea rapidă a pielii ca urmare a deteriorărilor cauzate de expunerea la condiții meteorologice nefavorabile. Oriflame are tot felul de seruri, cum ar fi Feet Up Advanced repair oil.

Intră pe Cataloge 365 și consultă cele mai bune cataloage pentru a-ți proteja pielea iarna fără a cheltui prea mult.

 

- 3 min

Share
5 sfaturi pentru a avea grijă de pielea ta în această iarnă

IKEA vs JYSK, care dintre ele oferă reduceri mai bune?

Ambele companii sunt lideri pe piața de mobilier pentru casă, cu o prezență puternică pe piața din România. În magazinele IKEA și JYSK găsești tot felul de mobilier și accesorii pentru a-ți decora casa la prețuri super ieftine, dar aici îți spunem care dintre cele două are cele mai bune reduceri.

IKEA

Brandul suedez este lider în vânzarea de mobilier la prețuri mici, cu o mare varietate de modele cu o amprentă nordică distinctivă, accesorii ușor de asamblat, mobilier sofisticat și vânzări semnificative pe tot parcursul anului. De Crăciun, aceștia au oferte speciale la anumite produse, cu reduceri de până la 120 de euro la mese și scaune și până la 15 euro la veselă. IKEA are reduceri de 20-50% la decorațiuni de Crăciun, cum ar fi un set de șase pahare Vinterfint de 300 ml, globuri pentru bradul de Crăciun, covorașe și ghirlande cu lumini LED cu 40 de becuri. O opțiune bună pentru living sunt coșurile cu potpourri și lumânări parfumate. Odată cu venirea iernii, veți dori să petreceți timp cu familia în căldura sufrageriei dumneavoastră. IKEA are tot felul de opțiuni pentru a-i da stilul care îți place cel mai mult: boem și confortabil, rustic și fermecător, zonă multifuncțională și multe altele. Noile în gamă sunt mesele și scaunele Nackanas, realizate din lemn de salcâm, cu șezut împletit și spătar curbat pentru confort și sobrietate.

JYSK

Această companie cu sediul în Danemarca se bucură de o creștere spectaculoasă, potențată de gama largă de mobilier și accesorii pentru dormitor, bucătărie, sufragerie și grădină, printre altele, pe care le puteți găsi în magazinele sale din România. JYSK are reduceri de până la 60% la produsele de Crăciun, cum ar fi fețe de masă din vinil cu modele drăguțe și brazi de decorat cu tot felul de ghirlande, luminițe și ornamente. Dacă aveți nevoie să vă renovați baia, JYSK vă oferă tot felul de perdele de duș, oglinzi, covoare, coșuri de rufe, săpuniere și dozatoare. Printre cele mai importante se numără prosoapele de mână Torsby în culorile albastru, alb, verde și negru, cu o reducere de 30%, precum și halate și papuci de casă în diferite stiluri. Puteți găsi, de asemenea, toate tipurile de mobilier pentru a da un nou aspect sufrageriei dumneavoastră, cu diferite stiluri de dulapuri și vitrine, rafturi, rafturi și comode de sertare. Printre seturile de masă se numără masa Jegind O105, care este însoțită de patru scaune Jonstrup din stejar negru, și mesele cu scaune de bar Pebringe, cu spătar gri sau maro. În cele din urmă, JYSK dispune de o gamă largă de perdele de tifon gros de culoarea teracotei, măslin, verde quard sau gri quard pentru a crea o atmosferă în camera de zi. Reducerile la perdele variază între 30% și 70% pentru unele produse.

Așa că acum știi, dacă vrei să-ți renovezi casa și să economisești la achiziție, intră în secțiunea mobilă de pe Cataloge 365 și consultă cele mai bune cataloage ale celor mai importante magazine din România.

 

- 3 min

Share
IKEA vs JYSK, care dintre ele oferă reduceri mai bune?

Cinci greșeli pe care le fac oamenii de Black Friday

Reducerile de Black Friday au devenit din ce în ce mai populare în România și tot mai multe companii se alătură acestei campanii, însă trebuie să fim atenți să nu facem anumite greșeli care ne-ar putea pune în pericol bugetul și care ne-ar putea compromite situația financiară. Acesta este cel mai mare eveniment de oferte și reduceri concentrat în câteva zile și care dă startul cumpărăturilor de Crăciun. De multe ori am văzut cozi lungi și chiar bătăi pentru produsele din marile magazine, care sunt acum reduse în cadrul vânzărilor online. Țineți cont de aceste cinci greșeli pe care le fac oamenii de Black Friday, astfel încât reducerile să nu vă prindă nepregătiți.

Nu vă planificați lista de cumpărături

Nu vă planificați cumpărăturile la fel ca atunci când mergeți la supermarket. O opțiune bună este să vă notați lucrurile de care aveți nevoie. Pe scurt, faceți o planificare a ceea ce doriți să cumpărați. În acest fel, veți evita să cădeți pradă tentațiilor din magazine. Ar trebui să cumpărați doar ceea ce aveți nevoie. Dacă vedeți un produs sau un preț bun, nu înseamnă că ar trebui să cumpărați. Gândiți-vă în avans dacă aveți cu adevărat nevoie de acel produs și dacă este un produs practic.

Nu calculați bugetul

Deoarece este un eveniment special de care trebuie să profitați pentru cumpărăturile de Crăciun, ideal este să calculați bugetul cât mai bine, pentru a nu intra în faliment. Delimitați cât sunteți dispus să cheltuiți și faceți cumpărături calculate, în funcție de această valoare. Magazinele precum Carturesti, Elvila, Fashion Days, Germag și Orange sunt de încredere, și puteți găsi o mulțime de produse la reducere.

Nu evaluați alte alternative

Cumpărăturile nu se termină de Black Friday. De obicei, magazinele au mai multe zile de reduceri și vânzări, așa că, dacă aveți îndoieli, puteți oricând să reveniți, chiar și a doua zi. În plus, nu trebuie să uitați că în cadrul unor evenimente precum Cyber Monday există, de asemenea, oferte online foarte bune, așa că va fi, de asemenea, o bună oportunitate de a cumpăra dacă aveți în prezent un buget restrâns.

Nu comparați prețurile

Se poate întâmpla ca atunci când vedeți un articol la preț redus să îl adăugați direct în coșul de cumpărături fără să mai consultați și alte reduceri. Pentru a evita dezamăgirea, vă sfătuim să comparați acea reducere cu altele de pe diferite platforme pentru a găsi cea mai bună ofertă. De asemenea, este important să vă asigurați că reducerea care apare este reală, deoarece există branduri care își măresc prețurile pentru a face oferta să pară mai mare decât este în realitate. Înainte de a cumpăra un produs, este important să vă asigurați că indicatorul de preț redus este întotdeauna plasat lângă o altă etichetă cu prețul original.

Nu cumpărați în mod sigur

Dacă aveți de gând să faceți cumpărături online, trebuie să vă asigurați că site-urile și metodele de plată sunt sigure. De asemenea, verificați dacă site-ul web are o secțiune de condiții generale și o politică de anulare pentru a anticipa evenimentele neprevăzute. Nu uitați să verificați costurile de transport, deoarece se poate întâmpla ca factura să crească în mod considerabil.

Cataloge 365 vă aduce toate cataloagele magazinelor voastre preferate, astfel încât să puteți profita de reducerile importante de Black Friday. Nu aveți cum să le ratați.

 

- 3 min

Share
Cinci greșeli pe care le fac oamenii de Black Friday

Cyber Monday în România. Ce să cumpărați și ce să evitați

Cyber Monday este unul dintre cele mai așteptate evenimente de către români pentru a achiziționa produse la reducere. Cu toate acestea, este întotdeauna necesar să fim foarte atenți și să verificăm dacă ofertele promovate de diferitele magazine sunt de fapt reale. Dacă nu știți cum să comparați prețurile de Cyber Monday cu cele din zilele precedente, s-ar putea să ajungeți să cumpărați produse la aceeași valoare de dinainte de reduceri sau chiar mai scumpe. Cu toate acestea, dacă aveți deja experiență în domeniul reducerilor, veți avea o idee clară asupra modului în care puteți face cumpărături pentru a profita la maximum de acest eveniment. Magazinele precum Altex, Domo, IKEA, JYSK, Mango sau Zara sunt întotdeauna de încredere și se implică în astfel de inițiative. Determinați produsele de care aveți nevoie și începeți căutările pe internet.

Ce să cumpărați

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar noi întotdeauna lăsăm cumpărarea cadourilor pentru ultimul moment. Multe persoane profită de reducerile de Cyber Monday pentru a obține oferte bune, și nu puteți fi lăsat pe dinafară. Magazinele online vor oferi o mare varietate de reduceri și soldări de produse, de exemplu, la articolele lor dedicate tehnologiei. Iată o listă cu câteva articole care pot reprezenta o opțiune interesantă pentru a le dărui celor dragi de acest Crăciun:

  • Căști wireless: din ce în ce mai multe persoane ascultă muzică sau podcast-uri prin intermediul telefonului mobil, al computerului sau al tabletei. Un accesoriu bun pentru a îmbunătăți această experiență sunt căștile wireless, care vă oferă un confort sporit prin faptul că nu sunt conectate la dispozitiv printr-un cablu.
  • Skateboard electric: un cadou vedetă pentru cei care se deplasează toată ziua prin oraș și doresc să evite să ia mașina sau transportul în comun. Acest produs costă o sumă importantă, dar, datorită ofertelor Cyber Monday, îl puteți obține la un preț mult mai mic.
  • Consolă: există numeroase opțiuni pentru a le face cadou. Aceste produse pot fi găsite pe piață la un preț ridicat, dar dacă profitați de oferte puteți obține acest produs la un preț mai mult decât rezonabil. O consolă ar putea fi un cadou perfect pentru copiii sau partenerul dumneavoastră, deoarece aceasta se potrivește unui segment de vârstă destul de vast.

Ce să evitați

Așa cum există o multitudine de produse pe care este indicat să le cumpărați în timpul Cyber Monday datorită ofertelor bune pe care le puteți găsi, există altele pe care este de preferat să le evitați deoarece nu reprezintă economii reale.

  • Dispozitive marcă proprie: dacă vă gândiți să cumpărați un produs de la Amazon sau de la orice alt brand, îl veți găsi la reducere, dar vă recomandăm să așteptați pentru că pe parcursul anului le veți putea obține la un preț mai bun.
  • Tichete de zbor: multe companii aeriene umflă prețurile în aceste perioade, așa cum se întâmplă de Crăciun sau de Paște. Cel mai bine este să așteptați până la primăvară, când puteți găsi zboruri mai ieftine. Cu toate acestea, puteți începe întotdeauna să vă planificați vacanța căutând un troler la un preț redus, astfel încât, atunci când va veni momentul, să fiți complet pregătiți și gata de plecare.

Cataloge 365 vă aduce toate cataloagele de reduceri ale magazinelor voastre preferate din România. Profitați din plin și cumpărați cu ocazia Cyber Monday tot ce ați amânat din a cumpăra pe tot parcursul anului.

 

- 3 min

Share
Cyber Monday în România. Ce să cumpărați și ce să evitați

Cele mai bune magazine de mobilă pentru renovarea locuinței

Dacă sunteți pe cale să vă renovați casa și aveți un buget limitat, nu vă faceți griji. Puteți profita și răsfoi cele mai bune magazine din România pentru a găsi oferte pentru articole de mobilier. Canapele, măsuțe de cafea și cea mai mare varietate de produse premium la prețuri accesibile. Aici sunt cele mai bune magazine din țară pentru a vă face casa să arate ca nouă.

JYSK

Acest lanț de magazine oferă o gamă largă de produse de marcă, cum ar fi paturi, dulapuri, perne și huse de perne, saltele, mese, canapele, oglinzi, paturi supraetajate, halate de baie, perdele de duș, prosoape, biblioteci, scaune de birou și multe altele.

Avantajul JYSK constă în faptul că oferă mai multe modalități de a economisi bani. Veți putea accesa numeroase oferte și veți putea beneficia de reduceri de până la 60% la produsele selectate. În plus, JYSK pune la dispoziția clienților săi o secțiune exclusivă cu articole mereu la prețuri mici. Abonându-vă la buletinul lor informativ, veți fi primul care va afla despre ofertele magazinului

Ikea

Acest magazin își atrage clienții cu o mare varietate de articole de uz casnic, inclusiv seturi de mobilier, articole de bucătărie, mobilier de exterior, biblioteci, textile, covoare și accesorii pentru baie. Ikea vinde și distribuie sub marca proprie.

Există diferite moduri în care puteți economisi bani făcând cumpărăturile la Ikea. Consultați ofertele de sezon și bucurați-vă de reduceri de până la 50% la multe articole. În plus, clienții se pot alătura familiei Ikea și pot primi acces la reduceri speciale și oferte lunare valabile doar pentru membrii Ikea.

Lem's

Acest magazin comercializează produse marcă proprie, fabricate și dezvoltate în atelierele proprii. Lem's oferă și alte mărci, precum Bosch, Whirlpool, Candy, Electrolux și Teka. Puteți găsi produse precum paturi, dulapuri, fotolii și canapele, saltele, aparate de bucătărie, mese, scaune și dulapuri de colț.

Verificați promoțiile și ofertele existente în magazine și pe site-ul lor. Puteți găsi reduceri de până la 50% și vă puteți bucura de articole la cel mai mic preț. De asemenea, vă puteți abona la newsletter și primiți cele mai noi oferte, direct pe adresa de e-mail.

Mobexpert

La Mobexpert puteți găsi mobilier pentru fiecare colț al casei dumneavoastră. De la mobilier pentru dormitor, precum paturi, dulapuri și noptiere, până la mobilier pentru living. Nu aveți cum să ratați covoarele, corpurile de iluminat, articolele de bazar, saltelele, ornamentele și mobilierul de exterior și de grădină. Întotdeauna veți găsi oferte la Mobexpert. Puteți beneficia de oferte speciale de până la 50% și 25% reducere la achiziționarea de mobilier pentru copii. Nu uitați să verificați secțiunea outlet cu reduceri de până la 70%. În plus, puteți plăti în până la 36 de rate fără dobândă.

Cataloge 365 vă aduce cataloagele magazinelor de mobilă preferate. Evaluați prețurile diferite și ofertele speciale și cumpărați ceea ce aveți cu adevărat nevoie pentru a vă renova casa.

 

- 3 min

Share
Cele mai bune magazine de mobilă pentru renovarea locuinței

Cele mai ieftine supermarketuri din România

O mare parte din bugetul nostru este alocată cumpărării de alimente. Cunoașterea reducerilor și a promoțiilor reprezintă o modalitate bună de a economisi bani. În România, există multe supermarketuri care dețin propriile strategii, și care reprezintă oferte ideale pentru dumneavoastră.

Lidl

Este cunoscut ca fiind unul dintre principalele lanțuri de supermarketuri cu oferte promoționale. Aici puteți găsi o gamă largă de produse și mărci la cele mai bune prețuri. Găsiți produse de la panificație și patiserie până la gustări, produse lactate, produse de curățenie și îmbrăcăminte.

Clienții Lidl pot descărca aplicația mobilă Lidl Plus și pot accesa cupoanele și ofertele din aplicație, precum și să profite de reducerile suplimentare disponibile în fiecare săptămână.

Consultați ofertele și promoțiile lor și economisiți până la 30% la următoarea achiziție.

Mega Image

Este unul dintre cele mai mari magazine din România, de unde puteți găsi de toate, de la fructe și legume, produse lactate, mezeluri, carne și produse congelate până la articole pentru copii, produse de îngrijire personală, cosmetice și de curățenie.

Mega Image înseamnă chilipiruri. În aceste magazine veți găsi produse cu reduceri de până la 50%.

Nu uitați să consultați „Mega Regatul Ofertelor” și să fiți atenți la codurile promoționale cu vouchere de reducere.

Carrefour

Magazinele Carrefour oferă o gamă largă de produse alimentare și băuturi. De la fructe, legume, carne și produse lactate până la băuturi răcoritoare și vinuri îmbuteliate. În plus, puteți cumpăra tehnologii și există articole de bazar, jucării, cosmetice și produse de îngrijire personală.

Ofertele și promoțiile sunt cele mai căutate articole la Carrefour. Puteți accesa reduceri săptămânale de până la 50%.

De asemenea, există cupoane de până la 500 de lei pentru viitoarele achiziții de produse electronice și aveți posibilitatea de a cumpăra cu cardul.

Penny

Magazinele Penny oferă o mare varietate de produse, inclusiv alimente preparate, produse de panificație, băuturi, produse lactate, produse congelate, mezeluri, conserve, dulciuri, fructe și legume proaspete, carne și multe altele.

În catalogul lor săptămânal veți găsi cele mai recente noutăți și reduceri speciale. Abonați-vă la newsletter-ul lor pentru a fi la curent cu toate promoțiile magazinului.

Revendicați-vă cardul Penny pentru a avea acces la reduceri exclusive în fiecare săptămână, cupoane digitale și premii.

Supeco

Vinde o gamă variată de produse, precum uleiuri, cafea, ciocolată, toate tipurile de conserve, vinuri, băuturi, băuturi răcoritoare, paste făinoase, produse proaspete de măcelărie, cârnați, legume și fructe, de diferite mărci.

Supeco oferă clienților săi posibilitatea de a economisi prin reduceri interesante, precum și prin oferte pentru achiziții în vrac. În plus, abonându-vă la newsletter, puteți fi la curent cu cele mai recente noutăți despre reduceri.

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune și mai variate cataloage. Profitați de toate ofertele și promoțiile.

 

- 3 min

Share
Cele mai ieftine supermarketuri din România

Mâncăruri tradiționale de pregătit în acest sezon

Bucătăria românească este diversă. Cu gusturi pentru toată lumea, mâncărurile românești sunt, de obicei, ieftine și delicioase. Iată 6 opțiuni de mâncăruri tradiționale românești pentru a încânta pe cineva sau pentru a vă răsfăța. Toate aceste rețete au ingrediente care se găsesc cu ușurință în orice supermarket.

Ciorba de burtă

Ciorba românească prin excelență. Acesta este unul dintre cele mai tradiționale feluri de mâncare care, de obicei, începe mesele în țară. Rețeta sa include triptic de carne de vită și triptic care se fierbe timp de un număr bun de ore pentru a produce un bulion rafinat. Se adaugă ardei, morcovi, usturoi, ceapă, oțet și un sos numit mujdei, care este o smântână acră.

Mămăliga

Rețeta sa este foarte simplă și are ingrediente de bază care se găsesc în orice casă din România. Multă vreme a fost considerată o mâncare a oamenilor de rând, dar s-a răspândit în toată țara. Are făină de porumb, apă și sare, e atât de simplu. Cremozitatea sa o face un bun acompaniament pentru alte alimente, dar poate fi lăsată să se întărească și folosită ca pâine.

Mici

Mici înseamnă mic. Aceste mici rulouri de carne sunt o necesitate și pot fi găsite în fiecare oraș din România. Se prepară cu carne tocată de vită și porc, carne de miel tocată, usturoi și o serie de condimente precum chimen, piper, sare, cimbru, anason. Acestea sunt ideale pentru reuniunea de prieteni din acest sezon.

Sarmale

Dacă e petrecere, sarmalele nu lipsesc în România. Mâncarea de sărbătoare aleasă este o necesitate în această perioadă a anului. Aceste rulouri din carne tocată amestecată, orez, ceapă, sos de roșii și condimente sunt înfășurate în frunze de varză și apoi fierte timp de câteva ore. Apoi, totul se pune într-o cratiță cu apă, sos de roșii și alte ingrediente pentru a fi gătit și servit.

Papanasi

Acest desert tipic românesc este o delicatesă. Este un fel de bilă fragedă prăjită la care se adaugă brânză de vacă și smântână. O dulceață de fructe roșii, cum ar fi murele sau afinele, este acoperită cu o bilă mică de frișcă pentru decorare. Acest desert este ideal pentru o după-amiază ploioasă sau pentru un moment special.

Cozonac

Un alt desert tradițional românesc este această ruladă dulce care conține rahat sau nuci. Fiecare regiune a țării oferă o versiune diferită, cu propriile particularități, astfel încât puteți alege în funcție de gustul dumneavoastră. Unii oameni adaugă rom, alții alune, alții semințe de mac măcinate. Se poate adăuga și coajă de lămâie sau de portocală.

 

- 2 min

Share
Mâncăruri tradiționale de pregătit în acest sezon

Decorează-ți casa cu aceste plante de interior

Decorațiunile caselor din România sunt pline de ornamente și tablouri. Dar ce poate fi mai bun decât să vă umpleți casa cu verdeață? Pe lângă faptul că aduc aer proaspăt, plantele sunt ideale pentru a reînnoi energia și pentru a da viață spațiilor din casa dumneavoastră. Iată câteva opțiuni pentru a merge la pepinieră pentru a cumpăra.

Dracena

Știați că NASA spune că acestea sunt plantele care curăță cel mai bine aerul? Având în vedere acest lucru, vă prezentăm una dintre plantele care se potrivesc cel mai bine vieții de interior. Ele pot crește atât lângă lumina ferestrei, cât și în colțuri întunecate. Este o plantă care se găsește ușor de găsit în magazinele de plante din România și este ușor de udat, trebuie doar să adaugi apă atunci când pământul este uscat. Temperaturile ridicate îi fac bine.

Monstera

Originară din Mexic, această plantă este una dintre preferatele pentru decorațiuni interioare în România. Este foarte comodă, deoarece trebuie udată doar o dată pe săptămână vara și o dată la două săptămâni iarna. Dacă plasați un țăruș pe el, veți putea vedea toată capacitatea sa de cățărare. De asemenea, este o idee bună să îi pulverizați frunzele pentru a le menține umede.

Sansevieria

Limba de tigru este una dintre cele mai populare plante. Capacitatea sa de a crește în interior, fără prea multă lumină, îl face să fie folosită mult pentru a decora casele din România. Este o plantă de origine sud-africană care nu necesită udare și îngrijire constantă. Există multe soiuri și le puteți distinge după mărimea și culoarea frunzelor.

Deșerturi de plante suculente

Există o tendință care crește din ce în ce mai mult, și anume aranjarea plantelor suculente în ghivece acoperite cu pietre care simulează un deșert. Suculentele sunt o plantă care se adaptează foarte bine în interior, deoarece rețin apa atât în frunze, cât și în rădăcini și tulpini. Se preferă plasarea lor în lumină.

Iedera dracului

Dacă vă plac plantele suspendate, iată o opțiune excelentă. Iedera dracului este o plantă rezistentă, care crește perfect în interior, în casele românilor. Starea sa ideală este în lumină regulată, dar nu în locuri foarte întunecate, deoarece va avea tulpini lungi și puține frunze. Apa calduță este un aliat de nădejde pentru a-i umezi frunzele și a le face să ajungă la splendoarea lor.

Ferigi

O plantă care arată foarte bine pe o suprafață sau agățată este feriga. Tulpina sa scufundată în pământ și frunzele sale cu franjuri lungi îl fac super atractiv în orice casă. Este o plantă care are nevoie de un nivel bun de umiditate și de lumină indirectă, deoarece lumina directă a soarelui îi poate arde frunzele.

 

- 2 min

Share
Decorează-ți casa cu aceste plante de interior

Ce trebuie să aveți în port-bebe-ul dvs.

Graba este un lucru obișnuit în ziua de azi. De multe ori, ritmul de viață din România nu ne permite să avem prea mult timp înainte de a ieși cu bebelușul nostru. De aceea, vă aducem câteva sfaturi pe care să le aveți la îndemână, astfel încât să puteți asambla corect ghiozdanul copilului dumneavoastră și să luați cu dumneavoastră tot ce aveți nevoie.

Scutece și șervețele

Primul pe lista de lucruri pe care trebuie să le aduceți sunt scutecele. Întotdeauna este bine să aduceți câteva, în funcție de perioada de timp în care veți fi plecat. Gândiți-vă cât de multe veți avea nevoie, astfel încât să nu vă faceți prea multe bagaje. De asemenea, este bine să aveți un set de șervețele umede pe care le puteți cumpăra din orice farmacie din România pentru a curăța copilul.

Haine de schimb suplimentare

O idee foarte bună este de a avea întotdeauna la îndemână un set de haine în plus. Nu știm niciodată unde va ajunge copilul nostru și dacă se va murdări. În magazinele de haine pentru copii din România poți face rost de hăinuțe ușoare și transportabile, astfel încât să ai o opțiune în plus și să nu-ți mai faci atâtea griji dacă bebelușul se murdărește sau nu.

Vreo jucărie

Știm că bebelușii noștri sunt mereu în căutare de distracție. De aceea, este important să puneți în ghiozdan o jucărie cu care să se poată juca copilul dumneavoastră. Nu este nevoie să transportați obiecte grele sau multe. Unul sau două care sunt distractive sau interactive pentru copil sunt suficiente. În magazinele de jucării din România veți găsi o mulțime de propuneri pentru toate vârstele.

Nu vrem un copil flămând.

Exact. Hrănirea bebelușului este esențială atât pentru dezvoltarea lui, cât și pentru starea lui de spirit. Dacă bebelușul nu este alăptat și mănâncă deja în mod normal, puteți include o gustare în buzunărel în cazul în care se declanșează alarma de foame. În mod ideal, această gustare ar trebui să fie sănătoasă. Poate fi vorba de cereale, fructe sau alimente cu valoare nutritivă. Oricare dintre aceste opțiuni sunt disponibile în magazinele de produse naturiste și în supermarketurile din România.

Protecție

Nu vorbim aici despre siguranță, ci despre un alt tip de protecție. Pentru îngrijirea pielii bebelușului, este esențial să aveți în rucsac o cremă de protecție solară cu factor ridicat de protecție. În farmaciile și parfumeriile din România puteți găsi creme de protecție solară cu factor de protecție solară de 50 sau mai mare pentru a vă proteja copilul de razele soarelui. De asemenea, este important să adăugați în geantă un repelent de țânțari, deoarece nu doriți să fie mușcați.

Alte accesorii

De asemenea, puteți aduce o sticlă de apă pentru amândoi, o cremă de mâini sau o cremă hidratantă și pungi pentru deșeuri, în cazul în care nu aveți unde să aruncați scutecele și deșeurile suplimentare.

 

- 2 min

Share
Ce trebuie să aveți în port-bebe-ul dvs.

6 tendințe de modă pentru bărbați în 2022

E timpul să-ți reînnoiești look-ul? Bineînțeles că este. A venit anul 2022 și trebuie să ieșim să ne cumpărăm haine noi din magazinele de haine românești. Deci, ce purtăm? Să aruncăm o privire asupra câtorva dintre tendințele modei care se vor regăsi în vitrinele magazinelor în acest sezon.

O lume de culori

De la negru complet vom trece la încorporarea unei varietăți de culori. Este timpul să ne umplem garderoba cu haine noi, pline de viață și distracție. În magazinele românești veți putea găsi articole de îmbrăcăminte în culori vii, cum ar fi portocaliu, verde și galben. Crem-urile și culorile maronii își vor avea, de asemenea, locul lor. Bordo, magenta și roz vor fi alte opțiuni de luat în considerare.

Imprimeuri care atrag atenția

Magazinele românești vor fi, de asemenea, pline de haine cu multe modele. Dacă îți dorești un look care să iasă în evidență, poți opta pentru cămăși cu imprimeuri în dungi sau geometrice. Tricourile vor avea, de asemenea, imprimeuri jucăușe, care vor face lumea să vorbească. Dacă ești mai îndrăzneață, poți lua paiete și sclipici pentru a le asorta.

Bluze reînnoite

Este posibil să inovăm în bluze? Bineînțeles că puteți. Sezonul acesta aduce tricouri polo cu gulere care fac furori și vor exploda umerașele magazinelor din România. Îmbrăcămintea tradițională pentru bărbați încorporează noi formate care îi permit să aibă o revenire în lumea modei. Dacă sunteți în căutarea a ceva nou, aceasta ar putea fi o opțiune excelentă.

Scapă de haine subțiri

De ani de zile, pantalonii slim-fit au condus clasamentul vânzărilor și al popularității în rândul publicului românesc. Încet cu încet, această tendință se diluează pentru a face loc unor opțiuni mai lejere. Este timpul să ne întoarcem la pantalonii drepți și, de ce nu, la pantalonii largi. Este timpul să dăm puțin aer și libertate picioarelor noastre.

Paltoane tricotate

Nu vă grăbiți și nu vă gândiți că căldura va veni deodată. Hainele pentru acest an vor fi necesare și vor veni cu motive speciale. Magazinele de îmbrăcăminte românești vor oferi haine tricotate, cum ar fi cardigane și pulovere din anii '70. Așa că, dacă ai văzut poze cu tatăl tău în acea perioadă, fă-ți o idee că se apropie ceva de genul acesta. Inspiră-te și du-te și cumpără-ți o geacă bună.

Moda în picioare

Pantofii sunt o parte importantă a look-ului nostru. De data aceasta, magazinele de încălțăminte românești vor vinde un mix de produse minimaliste și futuriste. Pe de o parte, este un moment bun pentru adidașii monocromi, în timp ce dacă ești mai îndrăzneață poți căuta modelele futuriste de la sfârșitul secolului trecut, cu valuri și detalii din plastic. Pielea va fi, de asemenea, un material pe care îl veți vedea foarte des.

 

- 2 min

Share
6 tendințe de modă pentru bărbați în 2022

6 moduri de a economisi atunci când cumpărați produse electronice

Atunci când ne gândim să ne modernizăm dispozitivele electronice, primul lucru care ne vine în minte este prețul acestora și modul în care ni le putem permite. Să ne ținem la curent cu cele mai noi modele poate fi o bătaie de cap, dar există o serie de modalități prin care putem achiziționa produse fără să ne cheltuim întregul salariu încercând să facem acest lucru.

Căutarea de fonduri

Nu trebuie neapărat să aveți la dispoziție tot capitalul atunci când cumpărați un aparat din magazinele de electronice. În România, multe magazine oferă posibilitatea de a plăti în rate. Uneori fără dobândă, alteori cu o ușoară rată de credit. De asemenea, aceștia oferă luni de grație pentru a începe să plătească în lunile următoare.

Descoperiți ofertele

Afacerile românești au întotdeauna o afacere pentru tine. Dacă vă uitați în broșurile sau pe site-urile lor, veți găsi întotdeauna secțiuni cu reduceri semnificative. În multe ocazii, magazinele se alătură zilelor promoționale internaționale, cum ar fi Black Friday. Există, de asemenea, săptămâni promoționale, cum ar fi Cyber Days, printre alte acțiuni de marketing care vă oferă acces la oferte excelente.

Produse resigilate

Știați că în magazinele de electronice din România se găsesc produse resigilate? Aceasta este o opțiune excelentă pentru a cumpăra produse de înaltă calitate la un cost mai mic.Resigilate înseamnă că aceste articole au fost returnate pentru unele mici inconveniențe sau au suferit unele incidente înainte de a fi puse în vânzare și nu pot fi vândute la prețul lor normal. Astfel, acestea sunt oferite la un preț mai mic, dar cu garanția comerciantului cu amănuntul.

Piața de produse

Una dintre tendințele pe care magazinele de electronice din România le încorporează sunt piețele de vânzare-cumpărare. Sub egida și garanția magazinelor, în aceste locuri puteți vinde un obiect vechi sau un obiect de care nu mai aveți nevoie. Aici puteți obține produse bune la prețuri avantajoase dacă nu vă deranjează faptul că au fost folosite.

Atenție la schimbările de model

Un lucru pe care ar trebui să îl urmăriți cu atenție sunt datele la care brandurile își anunță noile modele. În funcție de companie, există de obicei zile cheie în care sunt lansate pe piață dispozitivele care vor fi noi. Acest lucru îi determină pe cei care sunt "vechi" să își reducă prețurile. Atunci este momentul să dai buzna pe rafturile magazinelor din România și să îți iei articolul preferat la reducere.

Cluburi de binefacere

Unii comercianți de electronice din România au cluburi de beneficii unde puteți câștiga puncte pentru cumpărăturile dumneavoastră. Dacă sunteți un cumpărător obișnuit, puteți economisi puncte și le puteți salva pentru momentul în care aveți nevoie de ele. Este întotdeauna bine să vă înscrieți în cluburile de beneficii, deoarece acestea vă pot salva ziua de cumpărături.

 

- 2 min

Share
6 moduri de a economisi atunci când cumpărați produse electronice

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.