logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorFețe radiante: Secretele de frumusețe ale doamnei au fost dezvăluite
RECLAMĂ

Fețe radiante: Secretele de frumusețe ale doamnei au fost dezvăluite

Fețe radiante: Secretele de frumusețe ale doamnei au fost dezvăluite

Nu trebuie să cheltuiți mulți bani pentru a avea o piele perfectă. Este doar o chestiune de a încorpora în rutina zilnică câteva produse pe care adesea le neglijăm pentru că nu avem timp să le dedicăm îngrijirii personale. Dacă vrei să îți îmbunătățești rutina de frumusețe fără să îți compromiți bugetul, încearcă produsele pe care le enumerăm mai jos. Acestea îți vor face pielea să arate mult mai întinerită și le poți găsi în magazinele de cosmetice ale românilor, precum Lady's. Secretele frumuseții sunt dezvăluite și ar trebui să profiți de ele.

Creme de curățare

2.jpg

Produsele de curățare a feței sunt variate. Nu există un produs anume care să întrunească toate calitățile pentru a se potrivi diferitelor tipuri de piele. Unele pot fi excesiv de degresante, iar altele foarte acide sau alcaline. Alegerea unei creme în funcție de tipul tău de piele va fi fundamentală și este important ca aceasta să aibă o textură moale pentru a evita iritarea feței. Se sugerează să o însoțești cu o loțiune tonică hidratantă.

Protecție solară

3.jpg

Expunerea constantă la razele soarelui este dăunătoare pentru sănătatea pielii. Dacă lucrezi într-o stațiune balneară și ești aproape tot timpul în aer liber, folosirea unei creme de protecție solară bune va fi cheia pentru a evita arsurile solare. Pielea albă este mult mai sensibilă, chiar și la frigul extrem. Folosirea protecției pe timp de iarnă vă va menține fața hidratată. Există creme de protecție solară cu factori diferiți, creme de protecție solară pentru copii și chiar creme de protecție solară compacte.

Apă micelară

4.jpg

Pur și simplu înmuiați un tampon de bumbac și treceți-l pe față cu atingeri ușoare, circulare, inclusiv pe pleoape și buze. După ce ați îndepărtat toată murdăria și machiajul, clătiți pielea cu apă caldă sau rece.
Clătirea apei micelare este opțională, deși este recomandabil să faceți acest lucru pentru a elimina orice impuritate rămasă. De asemenea, servește la tonifierea și hidratarea pielii.

Balsam de buze

5.jpg

Balsamul de buze este un aliat de nădejde pentru pielea ta și are multiple utilizări. Îl poți folosi pentru a corecta machiajul, pentru a îndepărta machiajul sau pentru a-ți face sprâncenele să arate perfect. Cum? Dacă vei freca balsamul de buze în vârtejurile sprâncenelor tale, vei vedea că acestea sunt sigilate și bine îngrijite. Deși acțiunea sa principală este asociată cu corectarea și repararea uscăciunii buzelor cauzată de expunerea la soare, vânt sau frig. Pentru o bună protecție a buzelor, protecția solară trebuie să fie de cel puțin factorul 15.

Șervețele demachiante

6.jpg

Sunt cei mai buni aliați ai noștri dacă suntem în criză de timp. Ele sunt folosite pentru a îndepărta rapid machiajul, dar numai superficial, deoarece nu elimină 100% din reziduuri. Va fi necesară o altă completare pentru a face o curățare în profunzime. Vă recomandăm să vă spălați pe față cu apă și săpun din abundență pentru a vă asigura că ați îndepărtat toate impuritățile și să aplicați un tonic facial și o cremă hidratantă. Nu abuzați de șervețelele demachiante și urmați o rutină completă pentru a obține o piele mai fină.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele de la magazinele tale preferate de cosmetice din România. Urmează o rutină de înfrumusețare și începe să observi schimbările din pielea ta fără a cheltui prea mult. Profită de șansă și fă-ți timp pentru tine!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.