logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorRenault: dezvoltarea viitorului mobilității
RECLAMĂ

Renault: dezvoltarea viitorului mobilității

Renault: dezvoltarea viitorului mobilității

Dacă vorbim despre mașini și inovație, este imposibil să nu menționăm Renault, una dintre companiile de top de pe piața europeană, care surprinde în fiecare an cu modelele sale și cu tehnologia aplicată pentru a îmbunătăți performanțele motoarelor sale. Compania franceză continuă să își dezvolte modelele clasice, dar se implică și în modelele hibride și electrice. Iată cum dezvoltă Renault viitorul mobilității.

Hibrizi

2.jpg

Cu scopul de a atenua schimbările climatice și de a îmbunătăți calitatea aerului pe care îl respirăm, Renault continuă să se concentreze pe dezvoltarea modelelor hibride, care combină motoarele pe benzină și motoarele electrice. Noul Renault Clio E-Tech Full Hybrid are un design sportiv și permite o conducere electrică de până la 80% în oraș, cu o autonomie de 900 km și 20 de sisteme avansate de asistență la condus. Alte opțiuni oferite de Renault în gama sa hibridă includ Captur E-Tech Full Hybrid, cu un sistem de pornire 100% electric pentru o experiență silențioasă, un mod electric de 80% în oraș și o economie de combustibil de până la 40% față de un motor cu combustie. Arkana E-Tech Full Hybrid, între timp, are un stil SUV spațios, o autonomie de 1.000 km și un volum al portbagajului de 513 litri.

Electric

3.jpg

Renault este o companie care a avut întotdeauna inovația în centrul său de peste 130 de ani și care nu încetează să surprindă piața cu modelele sale de ultimă oră și cu tehnologia de vârf. Bateriile Renault cu litiu sunt sănătoase în proporție de peste 85% după 8 ani, motiv pentru care modele precum Megane E-Tech 100% electric, cu 160 kW (echivalentul a 220 CP) și accelerație de la 0 la 100 km/h în 7,4 secunde, sunt printre cele mai căutate în România și în restul Europei. O opțiune super-confortabilă și elegantă pentru oraș este Twingo E-Tech 100% electric, cu design compact, rază de viraj bună, lumini de zi cu LED și radar de proximitate spate cu cameră de luat vederi. Dacă sunteți în căutarea unui model mai îndrăzneț, Zoe E-Tech 100% electric are o autonomie de 390 km, o antenă de rechin și jante din aliaj de 41 de centimetri.

Urban

4.jpg

Autoturismele urbane tradiționale de la Renault continuă să fie una dintre cele mai bune alternative atunci când cumpărați sau schimbați o mașină, deoarece îmbină stilul, confortul și caracterul practic. Renault Austral vine cu o cutie de viteze automată, inteligentă și multimodală, sistem multimedia R Link deschis cu servicii Google și sistem audio hi-fi Harman Kardon. Megane Sport Tourer, la rândul său, este o mașină de familie elegantă, cu climatizare automată pe două zone, lumini automate și senzor de ploaie, ecran tactil cu Bluetooth și 6 difuzoare. La Renault puteți accesa opțiunile de finanțare și credit pentru a alege modelul care se potrivește cel mai bine stilului și bugetului dumneavoastră.

Intră pe Cataloge 365 și descoperă cele mai complete cataloage Renault pentru a găsi modelul de mașină ideal.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.