logo

RENAULT catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la RENAULT

Renault este una dintre companiile lider ale sectorului de automotive, cunoscută pentru designul său revoluționar, numeroasele progrese tehnologice și pentru motoarele utilizate în competițiile sportive.

Întrebări frecvente despre RENAULT

Cum să economisiți bani la RENAULT?

Accesați pagina web Renault pentru a afla ofertele speciale și programul de reduceri RABLA 2022. Achită comod vehiculul cu planurile de finanțare Renault.

Reduceri oferite de RENAULT

Cataloge 365 conține toate cataloagele și broșurile Renault. Stați la curent cu ultimele oferte de vehicule cu Cataloge 365 și Renault.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.renault.ro/

Istoricul RENAULT: despre RENAULT?

Renault a fost fondată în 1898 de către Louis, Marcel și Fernand Renault în Franta. Primul lor model, Renault Voiturette, a fost de îndată un succes pe pista de curse. În 1903 Renault a început fabricarea propriilor motoare.

Renault AG1 a fost ales în 1905 pentru a înființa o flota de taxi, și în 1907 un mare procent din taxiurile din Londra și Paris erau fabricate de Renault.

Compania a continuat să crească în următorii doi ani până a devenit una dintre principalele companii de design, fabricare și vânzare de automobile. Modelul 4CV, lansat în 1946 și câștigătorul a doua curse Le Mans, o cursă Mille Miglia și un rally de la Montecarlo, a reprezentat o concurență formidabilă pentru alte modele faimoase precum Morris Minor și Volkswagen Beetle.

Din anul 2002 echipa Benetton de la Formula 1 și-a schimbat denumirea în Renault 1.

În 1999 Renault a investit în Romania prin achiziționarea fabricii Dacia. importate cea mai populară din țară. Anul următor Renault a deschis propriul centru de dezvoltare, Renault Technologie Roumanie, în București.

Ce mărci pot găsi la RENAULT?

Vehiculele Renault sunt marcă propie de înaltă calitate, cu multiple modele originale, precum Clio, Captur, Megane, Arkan, Kadjar, Koleos, Talisman, Kangoo, Combi, Spaceclass, Zoe, Captur și Twizy.

Va avea RENAULT oferte de Black Friday?

Renault oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii RENAULT

Principalii competitori la nivel mondial sunt Dacia, Volkswagen,Tata Motors, Maruti, Toyota, Nissan, Honda, Ford, Chevrolet și Hyundai.

RENAULT beneficii exclusive

Obțineți cardul Renault pentru a avea acces la avantaje și beneficii unice, reduceri la revizii, remorcare gratis până la cel mai apropiat atelier Renault Assistance, plăți în rate fără comision, oferte exclusive și multe altele.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la RENAULT

Cele mai bune oferte pentru a economisi la RENAULT

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Auto și Moto? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 5 Auto și Moto magazine din Romania, inclusiv RENAULT și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.