logo
homeIcon
  1. separatorAuto și Moto
  2. separatorVOLKSWAGEN
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat VOLKSWAGEN

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la VOLKSWAGEN

Volkswagen este una dintre principalele companii globale de origine germană, dedicată producției, comercializării și distribuției de automobile.

Întrebări frecvente despre VOLKSWAGEN

Cum să economisiți bani la VOLKSWAGEN?

La Volkswagen este posibil să găsiți mai mult de o modalitate de a economisi bani. Printre acestea se numară oferte, bonusuri și promoții speciale care fac cumpărăturile mai ușoare, oferind cel mai bun preț la produsele selectate.

Reduceri oferite de VOLKSWAGEN

Cataloge 365 are cele mai bune oferte și promoții Volkswagen, site-ul care vă ține la curent cu ultimele noutăți pentru a putea accesa reduceri incredibile. Aflați aici tot ce trebuie să știți și asigurați-vă că obțineți beneficiile exclusive oferite de brand prin intermediul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.volkswagen.ro/

Istoricul VOLKSWAGEN: despre VOLKSWAGEN?

Istoria Volkswagen a început în 1937 în Germania, odată cu Ferdinand Porsche, pentru a produce și distribui Volkswagen Type 1, cunoscută popular sub numele de “beetle”(gândacul). După cel de-al Doilea Război Mondial, firma a avut de înfruntat ani dificili, pe care a reușit să-i depășească, devenind primul producător de automobile din lume.

Grupul Volkswagen își vinde vehiculele în peste 153 de țări, una dintre ele fiind România, unde compania responsabilă de importul mărcii este Porsche România, cel mai mare importator de mașini din țară, fondată în noiembrie 1997 și deținută de Porsche Holding GmbH cu sediul în Salzburg. Tocmai din martie 2011 a fost încorporată în Volkswagen AG ca una dintre filialele sale, menținând structuri independente.

Porsche România preia din fabrici vehiculele mărcilor Volkswagen și le distribuie la rândul său prin rețeaua de dealeri, formată din centre auto proprii și dealeri independenți autorizați de ei înșiși.

Ce mărci pot găsi la VOLKSWAGEN?

Volkswagen deține mărcile Audi, Bentley, Bugatti, Cupra, Ducati, Lamborghini, MAN, Neoplan, Porsche, Scania, SEAT, Škoda, Volkswagen și Volkswagen Vehicule Comerciale. Cu toate acestea, în România, Porsche România importă mărcile Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Commercial Vehicles și Das WeltAuto.

Va avea VOLKSWAGEN oferte de Black Friday?

Volkswagen oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii VOLKSWAGEN

Unele dintre principalele companii cu care Volkswagen concurează în Dacia,Renault, România sunt Toyota, Ford, General Motors și Dacia printre altele.

VOLKSWAGEN beneficii exclusive

Volkswagen este marca ideală atunci când vine vorba de alegerea celei mai bune opțiuni în automobile. Este responsabilă de proiectarea, fabricarea și comercializarea acestora cu standarde tehnice și de calitate înalte, oferind beneficii exclusive clienților săi.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.