RECLAMĂ

VOLKSWAGEN ofertele săptămânale

VOLKSWAGEN ultimele oferte de neratat
VOLKSWAGEN ultimele oferte de neratat

Ultimele oferte de neratat VOLKSWAGEN

VOLKSWAGEN logo
Catalog VOLKSWAGEN

Catalog VOLKSWAGEN

Catalog 2022
Deschideți broșura
VOLKSWAGEN logo
Catalog VOLKSWAGEN

Catalog VOLKSWAGEN

Catalog 2022
Deschideți broșura
VOLKSWAGEN logo
Catalog VOLKSWAGEN

Catalog VOLKSWAGEN

Catalog 2022
Deschideți broșura
RECLAMĂ

Alte oferte de neratat de la Auto și Moto

DACIA logo
Catalog DACIA

Catalog DACIA

Catalog 2022
Deschideți broșura
RENAULT logo
Catalog RENAULT

Catalog RENAULT

Catalog 2022
Deschideți broșura

Alte Auto și Moto mărci

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la VOLKSWAGEN

Volkswagen este una dintre principalele companii globale de origine germană, dedicată producției, comercializării și distribuției de automobile.

Întrebări frecvente despre VOLKSWAGEN

Istoricul VOLKSWAGEN: despre VOLKSWAGEN?
Open

Istoria Volkswagen a început în 1937 în Germania, odată cu Ferdinand Porsche, pentru a produce și distribui Volkswagen Type 1, cunoscută popular sub numele de “beetle”(gândacul). După cel de-al Doilea Război Mondial, firma a avut de înfruntat ani dificili, pe care a reușit să-i depășească, devenind primul producător de automobile din lume.

Grupul Volkswagen își vinde vehiculele în peste 153 de țări, una dintre ele fiind România, unde compania responsabilă de importul mărcii este Porsche România, cel mai mare importator de mașini din țară, fondată în noiembrie 1997 și deținută de Porsche Holding GmbH cu sediul în Salzburg. Tocmai din martie 2011 a fost încorporată în Volkswagen AG ca una dintre filialele sale, menținând structuri independente.

Porsche România preia din fabrici vehiculele mărcilor Volkswagen și le distribuie la rândul său prin rețeaua de dealeri, formată din centre auto proprii și dealeri independenți autorizați de ei înșiși.

Ce tip de produse pot găsi la VOLKSWAGEN?
Open

Compania Volkswagen este responsabilă pentru fabricarea și comercializarea unei game largi de vehicule, proiectate cu cea mai bună calitate și funcționalitate adaptată la cerințele clienților săi.

Ce mărci pot găsi la VOLKSWAGEN?
Open

Volkswagen deține mărcile Audi, Bentley, Bugatti, Cupra, Ducati, Lamborghini, MAN, Neoplan, Porsche, Scania, SEAT, Škoda, Volkswagen și Volkswagen Vehicule Comerciale. Cu toate acestea, în România, Porsche România importă mărcile Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen Commercial Vehicles și Das WeltAuto.

Cum să economisiți bani la VOLKSWAGEN?
Open

La Volkswagen este posibil să găsiți mai mult de o modalitate de a economisi bani. Printre acestea se numară oferte, bonusuri și promoții speciale care fac cumpărăturile mai ușoare, oferind cel mai bun preț la produsele selectate.

Întâlniți competitorii VOLKSWAGEN
Open

Unele dintre principalele companii cu care Volkswagen concurează în România sunt Toyota, Ford, General Motors și Dacia printre altele.

VOLKSWAGEN beneficii exclusive
Open

Volkswagen este marca ideală atunci când vine vorba de alegerea celei mai bune opțiuni în automobile. Este responsabilă de proiectarea, fabricarea și comercializarea acestora cu standarde tehnice și de calitate înalte, oferind beneficii exclusive clienților săi.

Reduceri oferite de VOLKSWAGEN
Open

Cataloge 365 are cele mai bune oferte și promoții Volkswagen, site-ul care vă ține la curent cu ultimele noutăți pentru a putea accesa reduceri incredibile. Aflați aici tot ce trebuie să știți și asigurați-vă că obțineți beneficiile exclusive oferite de brand prin intermediul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.volkswagen.ro/

RECLAMĂ