logo

UNIX catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la UNIX

UNIX Auto este un lanț de magazine din Ungaria specializat în piese auto. Cu sediul central în Budapesta, compania operează peste 170 de filiale în Ungaria, România și Slovacia. Aceștia vând o gamă largă de produse prin intermediul magazinelor lor de tip brick-and-mortar și online.

Întrebări frecvente despre UNIX

Cum să economisiți bani la UNIX?

Să economisești bani la UNIX Auto este foarte ușor dacă profiți de ofertele și promoțiile publicate pe site-ul lor. În plus, puteți vizita My Deals 365 pentru a găsi cele mai recente cataloage UNIX Auto cu reduceri uimitoare pentru a economisi la tot ceea ce aveți nevoie.

Istoricul UNIX: despre UNIX?

UNIX Auto a fost fondată în Ungaria de către Antal Zombori. UNIX Auto și-a început activitatea în 1990 în Budapesta. De-a lungul anilor, UNIX Auto a devenit un lider de piață în Ungaria și a deschis filiale în România și Slovacia. În prezent, compania operează peste 170 de magazine, având mii de angajați și oferind peste 16 milioane de bucăți de articole în stoc.

UNIX este deschis în prezent?

Zilele și orele de funcționare variază de la magazin la magazin. Pentru a obține mai multe informații, vizitați https://www.**UNIX**auto.com/branches.

Cum să cumpărați produse UNIX online

UNIX Auto dispune de un magazin online care permite clienților să își cumpere produsele preferate din confortul casei lor. Compania oferă promoții exclusive, servicii de livrare și opțiuni de click and collect.

Ce mărci pot găsi la UNIX?

UNIX Auto lucrează cu o selecție extinsă de mărci, inclusiv Ate, Bosch, Brembo, Castrol, Continental, Ferodo, Gates, Jurid, Luk, Mann Filter, Meyle, Nissens, Sachs, SKF, Textar, Valeo și Valvoline, printre altele.

Întâlniți competitorii UNIX

UNIX Auto concurează cu alți retaileri de piese auto din România, precum Skoda, Dacia, Renault și Nissan.

Câte magazine UNIX sunt în toată țara?

În România există peste 60 de magazine UNIX Auto. Puteți găsi magazine în Arad, Bacău, București, Dorohoi, Mangalia, Onești, Oradea, Petroșani, Slatina și în multe alte orașe. Vizitați https://www.**UNIX**auto.com/branches pentru a găsi cea mai apropiată locație.

UNIX beneficii exclusive

Cel mai bun mod de a obține beneficii exclusive la UNIX Auto este prin crearea unui cont pe site-ul lor și înscrierea la newsletter. Odată ce v-ați abonat, veți primi cele mai bune știri și oferte de la UNIX Auto. De asemenea, îi puteți urmări pe rețelele de socializare pentru a fi la curent cu cele mai recente promoții.

Informații financiare relevante despre {{store}}

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la UNIX

Cele mai bune oferte pentru a economisi la UNIX

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Auto și Moto? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 5 Auto și Moto magazine din Romania, inclusiv UNIX și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.