logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat DACIA

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DACIA

Dacia este o marcă auto originară din România, care la rândul ei aparține grupului Renault. Compania se ocupă cu producția, distribuția și comercializarea diferitelor modele de vehicule.

Întrebări frecvente despre DACIA

Istoricul DACIA: despre DACIA?
close

Dacia a fost fondată în 1966 în România, cu scopul de a crea mașini noi, simple, fiabile și accesibile, fabrica principală fiind situată în orașul Mioveni, lângă Pitești.

Încă de la început, compania a avut două linii de producție, una pentru piața românească și o alta linie care producea aceeași mașină, dar cu elemente de calitate mai bună, destinată exportului.

În anii '90, firma a intrat în proprietatea grupului Renault, care a investit în tehnologie și inovație, și chiar și așa, Dacia a continuat să producă independent, evidențiind anul 2018, când a obținut cea mai bună performanță comercială din ultima perioadă.

În prezent, Dacia este prezentă în 44 de țări din Europa și din regiunea mediteraneană și are peste 7 milioane de clienți.

Ce mărci pot găsi la DACIA?
close

Dacia lucrează cu propria marcă, astfel încât clienții vor putea găsi cele mai variate modele ale sale numite Dacia Duster, Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway, Dacia Lodgy, Dacia Logan, Primavera (electric) și Plumero, printre altele.

Cum să economisiți bani la DACIA?
close

Dacia oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani prin diversele oferte și promoții publicate pe site, precum și prin planuri de finanțare. În plus, dispun de cardul Dacia, cu ajutorul căruia clienții care îl obțin vor avea acces la beneficii interesante.

Va avea DACIA oferte de Black Friday?
close

Dacia oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii DACIA
close

Unele dintre principalele companii cu care Dacia concurează în România sunt, Ford România, Nissan, Renault,Volkswagen și Skoda, printre altele.

DACIA beneficii exclusive
close

Dacia este brandul preferat când vine vorba de mașini. Produce cele mai bune și mai variate modele de calitate și de marcă proprie, care, la rândul lor, sunt oferite pe piață la prețuri extrem de competitive.

Reduceri oferite de DACIA
close

Cataloge 365 are cele mai bune oferte și promoții pentru Dacia, un site care te ține mereu la curent cu ultimele noutăți pentru ca tu să poți accesa beneficii incredibile la cumpărături. Dacia este un brand auto românesc care oferă prețuri și planuri de finanțare accesibile. Nu așteptați mult și obțineți reduceri interesante de la Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.dacia.ro/

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.