logo

FORD catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la FORD

Ford Motor Company este un producător american multinațional de automobile cu sediul central în Dearborn, Michigan, Statele Unite ale Americii. Compania comercializează automobile și vehicule comerciale sub marca Ford, precum și automobile de lux sub marca Lincoln. Compania este listată la Bursa de Valori din New York și este controlată de familia Ford; aceasta deține o participație minoritară, dar deține majoritatea drepturilor de vot.

Întrebări frecvente despre FORD

Cum să economisiți bani la FORD?

Există multe modalități de a economisi bani la Ford. Puteți răsfoi cele mai recente oferte de pe site-ul Hyundai sau vă puteți abona la buletinul informativ pentru a primi cele mai recente noutăți.

Reduceri oferite de FORD

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Istoricul FORD: despre FORD?

Henry Ford Company a fost prima încercare a lui Henry Ford de a crea o companie producătoare de automobile și a fost înființată în 1901. Henry Ford avea 39 de ani când a fondat Ford Motor Company, care avea să devină una dintre cele mai mari și mai profitabile companii din lume. Compania a fost controlată în mod continuu de familie timp de peste 100 de ani și este una dintre cele mai mari companii din lume controlate de o familie.

FORD este deschis în prezent?

Ford își deschide porțile de luni până vineri, de la 8:30 la 17:30. Sâmbăta, se deschide de la 8:30 la 13:00.

Cum să cumpărați produse FORD online

Pe site-ul web Ford, puteți stabili prețul unei mașini, precum și să obțineți accesorii auto și să cumpărați marfă originală. În plus, există o secțiune în care puteți găsi finanțe și servicii și puteți contacta vânzătorii din magazine dacă aveți nevoie de ajutor.

Ce mărci pot găsi la FORD?

Ford proiectează, produce, vinde și exportă marca sa de produse. Fiecare produs pe care îl fabrică este creat folosind cele mai înalte standarde și materiale de calitate.

Întâlniți competitorii FORD

Ford concurează cu companii similare, printre care Tata Motors, Mitsubishi Motors, Mercedes-Benz Group, Nissan Motor, Volkswagen, Toyota Motor Corporation și Fiat.

Câte magazine FORD sunt în toată țara?

Ford are peste 2900 de locații în întreaga lume.

FORD beneficii exclusive

Ar trebui să vizitați My Deal 365 pentru a găsi cele mai recente cataloage Ford, să vă bucurați de cele mai bune promoții și să economisiți la tot ceea ce aveți nevoie. De asemenea, puteți urmări Ford pe Instagram, Facebook, Twitter și YouTube pentru a obține informații, reduceri și cupoane.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la FORD

Cele mai bune oferte pentru a economisi la FORD

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Auto și Moto? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 5 Auto și Moto magazine din Romania, inclusiv FORD și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.