logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat FORD

În prezent nu sunt oferte de la FORD

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la FORD

Ford Motor Company este un producător american multinațional de automobile cu sediul central în Dearborn, Michigan, Statele Unite ale Americii. Compania comercializează automobile și vehicule comerciale sub marca Ford, precum și automobile de lux sub marca Lincoln. Compania este listată la Bursa de Valori din New York și este controlată de familia Ford; aceasta deține o participație minoritară, dar deține majoritatea drepturilor de vot.

Întrebări frecvente despre FORD

Istoricul FORD: despre FORD?
close

Henry Ford Company a fost prima încercare a lui Henry Ford de a crea o companie producătoare de automobile și a fost înființată în 1901. Henry Ford avea 39 de ani când a fondat Ford Motor Company, care avea să devină una dintre cele mai mari și mai profitabile companii din lume. Compania a fost controlată în mod continuu de familie timp de peste 100 de ani și este una dintre cele mai mari companii din lume controlate de o familie.

Ce mărci pot găsi la FORD?
close

Ford proiectează, produce, vinde și exportă marca sa de produse. Fiecare produs pe care îl fabrică este creat folosind cele mai înalte standarde și materiale de calitate.

Cum să economisiți bani la FORD?
close

Există multe modalități de a economisi bani la Ford. Puteți răsfoi cele mai recente oferte de pe site-ul Hyundai sau vă puteți abona la buletinul informativ pentru a primi cele mai recente noutăți.

Întâlniți competitorii FORD
close

Ford concurează cu companii similare, printre care Tata Motors, Mitsubishi Motors, Mercedes-Benz Group, Nissan Motor, Volkswagen, Toyota Motor Corporation și Fiat.

FORD este deschis în prezent?
close

Ford își deschide porțile de luni până vineri, de la 8:30 la 17:30. Sâmbăta, se deschide de la 8:30 la 13:00.

Câte magazine FORD sunt în toată țara?
close

Ford are peste 2900 de locații în întreaga lume.

Cum să cumpărați produse FORD online
close

Pe site-ul web Ford, puteți stabili prețul unei mașini, precum și să obțineți accesorii auto și să cumpărați marfă originală. În plus, există o secțiune în care puteți găsi finanțe și servicii și puteți contacta vânzătorii din magazine dacă aveți nevoie de ajutor.

FORD beneficii exclusive
close

Ar trebui să vizitați My Deal 365 pentru a găsi cele mai recente cataloage Ford, să vă bucurați de cele mai bune promoții și să economisiți la tot ceea ce aveți nevoie. De asemenea, puteți urmări Ford pe Instagram, Facebook, Twitter și YouTube pentru a obține informații, reduceri și cupoane.

Reduceri oferite de FORD
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.