logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorÎnotați, alergați, jucați-vă: Abordarea all-inclusive a fitness-ului de la Decathlon
RECLAMĂ

Înotați, alergați, jucați-vă: Abordarea all-inclusive a fitness-ului de la Decathlon

Înotați, alergați, jucați-vă: Abordarea all-inclusive a fitness-ului de la Decathlon

Dacă vă gândiți să începeți un program de antrenament, trebuie să cumpărați echipamentul potrivit. Nu puteți purta orice adidași vechi sau haine pe care le-ați aruncat pentru că s-au găurit sau s-au întins. Îmbrăcămintea va depinde de sportul pe care îl practici. Nu trebuie să investești mulți bani sau să te îndatorezi pentru că vrei să duci o viață mai sănătoasă. Pandemia de Covidie i-a determinat pe mulți români să se apuce de sport ca o modalitate de a scăpa de izolare. Ceea ce a început aproape ca un plan improvizat, a ajuns să devină un hobby pentru cetățeni. Pentru înot, alergare sau joacă, acestea sunt hainele Decathlon recomandate de noi. Alăturați-vă vieții de fitness!

Pantofi de alergare

2.jpg

Există diferite tipuri de încălțăminte, dar nu toate sunt ideale pentru exerciții fizice. Care este cel mai potrivit pentru tine? Noi îți recomandăm un adidas care îți oferă un nivel ridicat de susținere, fiind în același timp flexibil. Dacă încălțămintea este tare, îți va provoca bășici și nu vei mai dori să continui să faci exerciții fizice. Pe de altă parte, dacă vă cumpărați adidași buni, precum cei comercializați la Decathlon, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la eventualele leziuni.

Colanți

3.jpg

Nu există un articol de îmbrăcăminte mai confortabil pentru a te antrena decât o pereche de colanți. Acesta se adaptează corpului tău, este flexibil și îți permite tot felul de mobilități. Un lucru de care trebuie să ții cont este grosimea colanților. Dacă materialul este prea subțire, riscați să vă expuneți lenjeria intimă. Vă recomandăm să purtați un colant mai gros, mai ales iarna. Vara poate fi prea cald.

Prosop de mână

4.jpg

Dacă mergi la sală, este întotdeauna cel mai bine să ai la tine un prosop de mână. Nu este plăcut să împarți un obiect atât de personal care va fi îmbibat de transpirație. Chiar dacă în România este iarnă, atmosfera din sala de sport este caldă și cu siguranță vei transpira. În magazine precum Decathlon puteți găsi tot felul de prosoape în diferite culori și mărimi. Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine. Există prosoape de mâini cu uscare rapidă care sunt o opțiune bună pentru a nu-ți impregna geanta cu un miros neplăcut.

Sticlă termos

5.jpg

Înainte era obișnuit să porți la sală o sticlă veche de suc. Acum au devenit la modă sticlele termos care păstrează apa rece ore întregi. Principalele branduri sportive și-au lansat pe piață propriile sticle termos și au devenit rapid la modă. Este recomandabil să vă aduceți propria sticlă și să nu o împărțiți.

Watch

6.jpg

Marea majoritate a ceasurilor inteligente includ un sistem de măsurare a pașilor, a stresului sau a caloriilor și au chiar un dispozitiv intern pentru a măsura calitatea somnului. De asemenea, acestea se adaptează la diferite tipuri de antrenament. Puteți cumpăra un ceas de bază și îl puteți conecta la telefonul mobil. Este un dispozitiv extrem de util pentru exerciții fizice.

Cataloge 365 îți aduce toate cataloagele de reduceri de la magazinele tale preferate de sport din România. Consultați ofertele, cumpărați ce aveți nevoie și începeți să faceți mișcare acum. Grăbește-te!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.