logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorLem's: mobilier și accesorii de înaltă calitate și cu stil pentru casa ta
RECLAMĂ

Lem's: mobilier și accesorii de înaltă calitate și cu stil pentru casa ta

Lem's: mobilier și accesorii de înaltă calitate și cu stil pentru casa ta

Dacă vă gândiți să vă renovați locuința sau pur și simplu să redecorați unele dintre camere, este esențial să aveți mobilierul potrivit pentru a îmbina bunul gust, caracterul practic și armonia. Lem's este unul dintre cei mai importanți producători de mobilă din România, cu o experiență de 32 de ani și prețuri super accesibile. Mai jos, împărtășim cu dumneavoastră mobilier și accesorii de înaltă calitate și stil pentru casa dumneavoastră.

Dormitor

2.jpg

Dormitorul este, fără îndoială, una dintre cele mai importante încăperi din casă și cea mai dificil de mobilat și decorat în armonie. La Lem's vă oferă un catalog complet de paturi de diferite dimensiuni, comode, noptiere și căpătâi, cu prețuri reduse, cum ar fi reducerea de 25% la patul Domino, care vine în două variante: cu un sertar lateral sau cu trei sertare laterale. Totodată, Lem's are și comode practice cu 4 uși, oglindă de bronz, mânere cu finisaj cromat fumuriu și balamale Hafele cu închidere silențioasă, care se asortează foarte bine cu noptiera cu 2 sertare L48 cu frontală din laminat. O alternativă similară, care are o reducere de 25%, este comoda L180 cu 2 uși glisante și oglindă inclusă.

Camera de zi

3.jpg

La Lem's găsiți tot ce aveți nevoie pentru a vă crea camera de zi ideală, cu rafturi pentru televizor, biblioteci, canapele, colțari și taburete care pot fi combinate cu ușurință. Canapeaua modulară în formă de L de 280 x 280 centimetri poate fi adaptată în funcție de gusturile și nevoile dvs.: cu cotieră, fără cotieră, cu taburet și cu diferite țesături și culori. În plus, fotoliul înclinabil Barcelona este ideal pentru a vă uita la televizor sau pentru a citi o carte și ocupă puțin spațiu. În ceea ce privește modulele complete, Lem's dispune de diferite variante pentru a conferi un stil personalizat sufrageriei. Modulul central L200 vine cu plăci aglomerate din melamină, set de lumini pentru modulul central și față super lucioasă, în timp ce modulul central L220 are culori mai opace și are o reducere de 30%.

Birou

4.jpg

Dacă lucrați de acasă, este important să aveți un spațiu adecvat, ideal ar fi unul separat de restul casei și echipat corespunzător. Lem's oferă tot felul de mobilier de birou, cum ar fi biroul Alpi X din MDF și metal cu finisaj negru, cu o lungime de 210 centimetri x 90 lățime și 75 înălțime. Comoda Alpi X este prevăzută cu rotile pentru o deplasare ușoară și două sertare spațioase. Scaunul este un alt accesoriu indispensabil pentru a asigura o postură corectă și pentru a preveni leziunile sau contracturile lombare. Lem's dispune de scaunul de birou L122 cu spătar echipat pentru regiunea lombară, scaun tapițat cu plasă pentru a facilita circulația aerului și un piston cu gaz pentru reglarea înălțimii. O opțiune similară este scaunul C337 cu 5 roți pentru o mobilitate îmbunătățită și piston cu gaz pentru reglarea înălțimii.

Intră pe Cataloge 365 și descoperă cele mai complete cataloage Lem's pentru a economisi la achiziționarea de mobilier și accesorii de înaltă calitate și stil pentru casa ta.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.