logo
homeIcon
  1. separatorMobilă
  2. separatorLEM'S

LEM'S catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la LEM'S

Lem’s este o companie care produce și vinde mobilă în România și are sediul în Câmpina. Compania operează peste 70 de magazine și are peste 800 de angajați.

Întrebări frecvente despre LEM'S

Cum să economisiți bani la LEM'S?

Există mai multe moduri prin care clienții pot economisi bani cu Lem’s. Consultați promoțiile și ofertele lor actuale disponibile în magazine și pe site-ul lor web. Puteți găsi reduceri de până la 50% și vă puteți bucura de articolele lor la cel mai mic preț.

Reduceri oferite de LEM'S

Găsiți cele mai recente oferte și promoții de laLem’s numai cu Cataloge 365](https://cataloge365.com/) și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. Cu peste de 30 de ani de la înfințare, Lem’s oferă cele mai bune produse la cele mai bune prețuri încă de la început. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei saltele noi sau să înlocuiți vechiul scaun de birou, nu vă îndoiți că Lem’s le are pentru dvs. Întotdeauna în slujba clienților săi, Lem’s va avea tot ce căutați. Nu mai așteptați și obțineți cele mai recente reduceri și oferte de la Lem’s cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.lemet.ro/

Istoricul LEM'S: despre LEM'S?

Povestea companiei Lem’s a început în orașul Câmpina, când a fost fondată în decembrie 1991 de Alexandru Rizea. În anii următori, compania a trecut prin toate etapele evoluției sale pentru a deveni o companie puternică și promițătoare, permanent conectată la realitățile economice din România. Lem’s operează pe o piață dinamică, iar ritmul schimbării condițiilor competitive este accelerat. Astăzi, Lem’s are cea mai mare rețea de magazine de mobilă din țară.

Ce mărci pot găsi la LEM'S?

Compania vinde și distribuie produse de marcă proprie, fabricate și dezvoltate în fabricile proprii.Lem’s comercializează și alte mărci precum Bosch, Whirlpool, AEG, Candy, Electrolux, Hansa, Teka și altele.

Va avea LEM'S oferte de Black Friday?

Lem's oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii LEM'S

Principalii competitori ai Lem’s includ alte magazine de mobilă și companii similare precum Dedeman, IKEA , JYSK, Scandinavian Design House, Kare, Ferremo Trendy, BoConcept, Bellona și Mobexpert.

LEM'S beneficii exclusive

Clienții Lem’s pot profita de multe beneficii exclusive cu magazinul. Clienții se pot abona la buletinul informativ Lem și pot primi cele mai recente oferte livrate direct în căsuța de e-mail. În plus, clienții vor găsi servicii complete de transport și asamblare în fiecare magazin Lem’s.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la LEM'S

Cele mai bune oferte pentru a economisi la LEM'S

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Mobilier? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 11 Mobilier magazine din Romania, inclusiv LEM'S și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.