logo
homeIcon
  1. separatorMobilă
  2. separatorMOBEXPERT

MOBEXPERT catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MOBEXPERT

Mobexpert este magazinul de mobilă prin excelență în România. Punând accent puternic pe producția națională, Mobexpert este unul dintre cei mai căutați când vine vorba de renovarea locuinței. În România, compania are 26 sucursale proprii și, prin parteneri, 5 magazine tip outlet, 1 magazin office și 1 magazin home.

Întrebări frecvente despre MOBEXPERT

Cum să economisiți bani la MOBEXPERT?

Vei găsi întotdeauna oferte la Mobexpert. Poți profita de reduceri cu oferte speciale de până la 50% și 25% reducere la cumpărarea a 4 piese de mobilier pentru copii. Nu uita să verifici secțiunea „Outlet” cu reduceri de până la 70%. În plus, poți plăti în până la 36 rate fără dobândă la diferite bănci și instituții financiare.

Reduceri oferite de MOBEXPERT

Pe site-ul Cataloge 365 poți găsi cele mai bune oferte și promoții Mobexpert. Descoperă cataloagele cu reduceri imposibil de ratat.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: ​​https://mobexpert.ro/

Istoricul MOBEXPERT: despre MOBEXPERT?

Povestea Mobexpert începe în 1993, când Dan Sucu a decis să deschidă primul magazin de vânzare de mobilier de birou cu o suprafață de doar 150 m2. În 1994, se fabricau deja primele scaune și canapele din piele din România. De atunci, compania a crescut constant, construindu-și propriile fabrici și achiziționând alte fabrici tradiționale pentru a aproviziona piața românească. În prezent, compania are peste 2.300 de angajați și magazine cu o suprafață totală de 110.000 m2.

Ce mărci pot găsi la MOBEXPERT?

Mobexpert vinde doar produse pe care le fabrică. Are 8 fabrici în țară care aprovizionează magazinele sale și alte magazine din străinătate. Produsele sale, extrem de durabile și cu stiluri variate, sunt marcă înregistrată în România.

Va avea MOBEXPERT oferte de Black Friday?

Mobexpert oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii MOBEXPERT

În România există mai multe mărci care oferă mobilier și obiecte decorative. Printre acestea se numără Jysk, Ikea, Staer, Elvila, Naturlich și Somproduct. Se pot găsi și produse The Home, Acaju, Dedeman, Kalenda, Mobilier1, Favi și Vivre.

MOBEXPERT beneficii exclusive

Știai că Mobexpert oferă și mobilier resigilat? Este o modalitate bună de a economisi. De asemenea, trebuie să urmărești promoțiile cardurilor de credit care oferă vouchere în numerar la cumpărături sau vouchere de cheltuit la alte mărci. Abonându-te la buletinul lor informativ, vei avea acces la promoții și noutăți înaintea tuturor.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la MOBEXPERT

Cele mai bune oferte pentru a economisi la MOBEXPERT

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Mobilier? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 11 Mobilier magazine din Romania, inclusiv MOBEXPERT și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.