logo
homeIcon
  1. separatorMobilă
  2. separatorELVILA
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat ELVILA

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ELVILA

Elvila este o companie de origine românească, specializată în producția și comercializarea de mobilier pentru casă și birou, fiind considerată una dintre cele mai importante firme din domeniu. Are un total de 23 de magazine la nivel național și 2 fabrici situate în Băbeni și Beiuș.

Întrebări frecvente despre ELVILA

Cum să economisiți bani la ELVILA?

Elvila oferă clienților săi posibilitatea de a economisi bani prin oferte și reduceri de până la 50% mai mici la produsele selectate. În plus, oferă alternative de finanțare prin intermediul cardurilor de credit și cu rate fără dobândă.

Reduceri oferite de ELVILA

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.elvila.ro/

Istoricul ELVILA: despre ELVILA?

Elvila a fost fondată în 1990 în România de către Viorel Cataramă ca o companie producătoare de mobilă. De-a lungul istoriei sale, a devenit unul dintre cele mai importante branduri din țară, oferind clienților săi produse de calitate, moderne și clasice.

De menționat că firma este membră a Asociației Producătorilor de Mobilă din România și a Camerei de Comerț și Industrie a României și, în același timp, este de menționat că, începând cu anul 2000, a implementat un sistem de management și control al calității pentru a asigura o producție eficientă.

În prezent, Elvila are aproximativ 1.000 de angajați și deține 23 de magazine, dintre care 10 sunt magazine proprii, situate în Alexandria, Bacău, Brad, București, Constanța, Focșani, Iași, Mizil, Ploiești și Beiuș, iar restul funcționează în sistem de franciză și distribuitori.

Ce mărci pot găsi la ELVILA?

Elvila este specializată în fabricarea produselor sale, motiv pentru care marca pe care o oferă este propria marcă, garantând un nivel ridicat de control al calității. Cu toate acestea, în același timp, produce și saltele sub marca Relaxa.

Va avea ELVILA oferte de Black Friday?

Elvila oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii ELVILA

Unele dintre principalele companii cu care Elvila concurează în România sunt Black Red White, XXXLutz, JYSK, IKEA și MOBEXPERT, printre altele.

ELVILA beneficii exclusive

În Elvila este posibil să găsiți cele mai bune modalități de a economisi bani, deoarece are beneficii la cumpărături, oferte, reduceri, campanii și opțiuni de finanțare. De asemenea, dispune de rețele de socializare, unde puteți fi la curent cu toate noutățile.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.