logo
homeIcon
  1. separatorMobilă
  2. separatorHOMELUX
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat HOMELUX

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la HOMELUX

Homelux este un brand de mobilă și produse pentru casă a cărei istorie tânără îl plasează printre cele mai căutate magazine atunci când vine vorba de renovarea locuinței de către publicul românesc.

În cele 3 magazine Homelux din România puteți alege din peste 20.000 de produse, cu designul care se potrivește cel mai bine gustului dumneavoastră și la prețuri accesibile.

Întrebări frecvente despre HOMELUX

Cum să economisiți bani la HOMELUX?

Homelux este sinonim cu reduceri. În magazinele sale puteți găsi promoții de sezon cu articole cu până la 55% reducere. De asemenea, pe tot parcursul anului, brandul desfășoară campanii prin care pune la dispoziție produse cu reduceri de până la 80%.

Reduceri oferite de HOMELUX

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.homelux.ro/

Istoricul HOMELUX: despre HOMELUX?

Homelux este un magazin care a luat naștere în noiembrie 2018 datorită lui Omer Susli, fostul proprietar al Praktiker DIY. Antreprenorul a decis să își deschidă propriul concept store, cu accent pe design și decorațiuni. Primii pași au fost deschiderea a două magazine în orașele Ploiești și Focșani, iar apoi încă un magazin în București.

Homelux are, de asemenea, un magazin online puternic și intenționează să deschidă 20 de noi magazine fizice în toată țara în următorii 5 ani.

Ce mărci pot găsi la HOMELUX?

O mare parte din produsele pe care Homelux le comercializează sunt de fabricație proprie a companiei, în urma unui proces de fabricație aliniat la cele mai recente tehnologii și la un design de ultimă oră.

În plus, puteți găsi aparate electrocasnice Artic, Tesla, LDK, Beko, Vortex, Heinner și Floria, precum și produse de bucătărie Ocusine, Qlux, Paloma și Ambition și articole de curățenie Nefy și York.

Va avea HOMELUX oferte de Black Friday?

Homelux oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii HOMELUX

Homelux concurează pe piața vânzărilor de mobilă și articole de uz casnic alături de Vivre, Jysk, Casadex, Mobilier, Brico Depot,IKEA, Biano, Mobila Laguna, Mobexpert, VidaXL, Som Product, The Home și .

HOMELUX beneficii exclusive

Dacă doriți să fiți cu un pas înaintea reducerilor Homelux, vă puteți înregistra pe site și vă puteți întocmi propria listă de dorințe pentru momentul în care apar ofertele. De asemenea, brandul participă la zile promoționale, cum ar fi Black Friday. Homelux oferă 30 de zile de retur și o garanție de calitate. Blogul lor este un loc minunat pentru a vă inspira.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.