logo
homeIcon
  1. separatorMobilă
  2. separatorDORMEO
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat DORMEO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DORMEO

Dormeo este un brand sloven specializat în soluții complete pentru un somn odihnitor, oferind de la saltele și paturi până la perne și lenjerie de pat. Sediul central al companiei se află în Ljubljana, Slovenia.

Întrebări frecvente despre DORMEO

Istoricul DORMEO: despre DORMEO?
close

Dormeo este o filială a Studio Moderna Group, una dintre cele mai importante companii de marketing direct din Europa Centrală și de Est. Studio Moderna este o companie slovenă fondată în 1992, proprietară a mărcilor Dormeo, Top Shop și Kosmodisk.

Studio Moderna a aterizat în România în 2002. În doar câțiva ani, compania a lansat o întreagă gamă de produse de înaltă calitate sub brandul Dormeo. Dormeo oferă tehnologii inovatoare, prețuri competitive, achiziții de încredere și cele mai bune servicii.

Ce mărci pot găsi la DORMEO?
close

Dormeo comercializează produse de marcă proprie și de la mărci europene de calitate și cele mai bine vândute din întreaga lume, cum ar fi Essence Sleep și Mlily, printre multe altele.

Cum să economisiți bani la DORMEO?
close

Să economisești bani cu Dormeo este ușor dacă profiți de ofertele și promoțiile publicate pe site-ul oficial și pe rețelele de socializare. De asemenea, puteți vizita Cataloges365 pentru a găsi cele mai recente cataloage Dormeo și pentru a nu rata nicio ofertă.

Întâlniți competitorii DORMEO
close

Dormeo concurează în România cu alți producători și distribuitori de saltele și lenjerii de pat precum Magniflex, Ortopedicus, Green Future, Tempur și Dolce Dormire, printre mulți alții.

DORMEO este deschis în prezent?
close

Magazinele Dormeo sunt deschise de luni până sâmbătă de la 9.00 la 21.00 și duminica de la 9.00 la 20.00. Cu toate acestea, unele sucursale pot avea ore de funcționare diferite în funcție de locația lor. Puteți consulta site-ul oficial Dormeo pentru a afla mai multe informații despre un magazin din apropierea dumneavoastră.

Câte magazine DORMEO sunt în toată țara?
close

Dormeo operează în România prin intermediul a 18 magazine situate în București, Bistrița, Constanța, Sibiu, Brăila, Craiova, Târgu-Jiu, Suceava, Târgu Mureș, Galați, Iași și Baia Mare.

Cum să cumpărați produse DORMEO online
close

Cumpărați prin intermediul magazinului online oficial Dormeo și primiți produsele acasă în 3-10 zile lucrătoare. Opțiunile de plată includ plata ramburs și carduri de debit și de credit VISA și Mastercard. Dacă nu sunteți mulțumit de achiziția dumneavoastră, puteți returna produsele eligibile în termen de 14 zile.

DORMEO beneficii exclusive
close

Clienții se pot bucura de avantaje deosebite dacă se înscriu în Club 5, programul de loialitate al Dormeo. În cadrul Club 5, aceștia pot alege între două tipuri de carduri de fidelitate: Basic sau Premium. În urma înregistrării, aceștia vor primi periodic cataloage și oferte prin e-mail, cupoane de reduceri speciale și cadouri exclusive.

Reduceri oferite de DORMEO
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.