RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat IKEA

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la IKEA

IKEA este un retailer multinațional de mobilier pentru casă de origine suedeză care are sediul în Leiden, Olanda. Compania are peste 400 de magazine care funcționează în 59 de tări în jurul lumii.

Ce tip de produse pot găsi la IKEA?

IKEA oferă în prezent o gamă largă de produse pentru mobilarea casei, incluzând seturi de mobilier, aparate de bucătărie, paturi și saltele, rafturi, mobilier de exterior, biblioteci, textile, covoare, accesorii pentru baie, mâncare și băuturi, pardoseală, iluminat decorativ, produse pentru animale, și electronice pentru casă, printre multe altele.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre IKEA

Istoricul IKEA: despre IKEA?
Open

Povestea companiei IKEA a început în anul 1943 într-un orășel rural denumit Älmhult de către Ingvar Kamprad la vârsta de 17 ani. Pe atunci, magazinul vindea doar mici bunuri pentru gospodărie prin intermediul unui catalog trimis prin poșta la un preț redus. De-a lungul anilor IKEA a continuat să crească și și-a extins granițele originale prin deschiderea magazinelor în toata Europa și chiar mai departe. În 2007, IKEA a deschis primul magazin în România unde are în prezent două puncte de vânzare. În prezent, IKEA este specializată în bunuri la prețuri reduse, comercializate în celebra lor formă compactă cu ambalaj plat care le permite clienților să-și asambleze acasă mobilierul și produsele.

Ce mărci pot găsi la IKEA?
Open

Compania vinde și distribuie o gamă largă de produse sub propria marcă. LaIKEA ,clienții vor găsi doar articolele proprii ale magazinului, identificate în mod obișnuit prin-un nume dintr-un singur cuvânt, pentru a le face mai ușor de reținut.

Cum să economisiți bani la IKEA?
Open

Sunt diferite modalități prin care clienții pot economisi bani cu IKEA. Verificați ofertele de sezon de la IKEA și bucurați-vă de reduceri de până la 50% la multe articole. Mai mult decât atât, clienții se por alătura familiei IKEA și primi acces la reduceri speciale și oferte lunare valabile doar pentru membrii acesteia.

Întâlniți competitorii IKEA
Open

IKEA concurează în principal cu alte magazine locale care funcționează în regiune, cum ar fi XXXLutz, LEM'S, JYSK, MOBEXPERT,Kare, Scandinavian Design House, Bellona, Ferremo Trendy Furniture, și BoConcept.

IKEA beneficii exclusive
Open

Clienții IKEA pot profita de numeroase beneficii exclusive de la magazin. Magazinul oferă servicii de transport pentru ca clienții să poată primi bunurile achiziționate oricând preferă.

Va avea IKEA oferte de Black Friday?
Open

IKEA oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de IKEA
Open

Găsiți ultimele oferte și promoții doar cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să îi aleagă. IKEA este mult mai mult decât prețuri scăzute. Dacă sunteți în căutarea unor produse moderne bine proiectate pentru casă și familie, nu vă îndoiți de faptul că le puteți găsi acolo. Întotdeauna la dispoziția clienților, IKEA va avea tot ceea ce căutați. Nu mai așteptați și profitați de ultimele reduceri și oferte de la IKEA cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.ikea.com/ro/ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ