logo

JYSK catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la JYSK

JYSK este un lanț de vânzare cu amănuntul specializat în bunuri pentru casă. Compania este cel mai mare retailer danez, funcționând la nivel internațional , cu 2,937 de magazine în 50 de țări, având peste 22,000 de angajați.

Întrebări frecvente despre JYSK

Cum să economisiți bani la JYSK?

JYSK oferă multiple variante de economisire a banilor. Puteți avea access la multe oferte și reduceri valabile și să obțineți până la 60% reducere la produsele selectate. Mai mult decât atât, JYSK pune la dispoziția clienților secțiunea PREȚ AVANTAJOS cu articole care sunt întotdeauna la prețuri scăzute.

Reduceri oferite de JYSK

Găsiți cele mai recente oferte și promoții de la JYSK numai cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. De când a fost deschis primul magazin JYSK, în 1979, JYSK a avut o poveste de expansiune, creștere și succes. Magazinul oferă „totul pentru casă”, așa că nu vă îndoiți că, la JYSK, veți găsi orice produs de care aveți nevoie pentru casa dumneavoastră. Întotdeauna în slujba clienților săi, JYSK va avea tot ce căutați. Nu mai așteptați și obțineți cele mai recente reduceri și oferte de la JYSK cu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://jysk.ro/

Istoricul JYSK: despre JYSK?

JYSK a fost fondată de Lars Larsen, care a deschis primul magazin în Aprilie 1979 în Silkeborgvej, Aarhus. Când a inaugurat primul magazin, Larsen avea o mulțime de ambiții, deși nu se aștepta niciodată ca afacerea lui să crească atât de repede. Cu toate acestea, nu a durat mult până când magazinul a început să se extindă, deschizând cu succes mai multe sucursale ale JYSK Sengetøjslager în toată Danemarca și ajungând rapid în alte țări precum România, unde operează peste 80 de magazine în toată țara. Astăzi, JYSK a devenit un lanț global de magazine și magazine online de retail care își vinde produsele pentru mii de clienți în fiecare zi.

Ce mărci pot găsi la JYSK?

Compania vinde și distribuie o selecție vastă de produse de marcă. Printre acestea puteți găsi Jutlandia, Wellpur, Dreamzone, Kronborg, Hoie, TempraKon, Everyday Low Price, Royal Oak, și mult mai multe.

Va avea JYSK oferte de Black Friday?

JYSK oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii JYSK

Principalii concurenți ai companiei JYSK sunt alte magazine locale cum ar fi Scandinavian Design House, Kare, Ferremo Trendy,LEM'S, IKEA,BoConcept, Bellona, XXXLutz și Mobexpert.

JYSK beneficii exclusive

Clienții JYSK pot profita de multe beneficii exclusive cu magazinul. Abonați-vă la buletinul invormativ și veți fi prima persoană care află ofertele magazinului. Veți primi articole inspiraționale și informații exclusive despre concursurile lor.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la JYSK

Cele mai bune oferte pentru a economisi la JYSK

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Mobilier? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 11 Mobilier magazine din Romania, inclusiv JYSK și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.