logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorNoutăți în îngrijirea animalelor de companie: inovații de la magazinele de animale de companie
RECLAMĂ

Noutăți în îngrijirea animalelor de companie: inovații de la magazinele de animale de companie

Noutăți în îngrijirea animalelor de companie: inovații de la magazinele de animale de companie

Cățeilor le place să se joace. Dacă aveți un cățeluș, puteți să-i cumpărați o mulțime de jucării, astfel încât să nu se simtă singur dacă trebuie să fie lăsat singur la un moment dat în timpul zilei. Și ceva foarte important.... va împiedica cățelul să vă roadă mobila dacă este nou în casă. Cu ajutorul jucăriilor își descarcă tensiunile și la sfârșitul zilei vor fi epuizați și vor dormi liniștiți. De asemenea, va avea nevoie de îngrijire intensivă, de o alimentație bună și de vizite la medicul veterinar. Ce este nou în îngrijirea animalelor de companie? Zoomania și Zooplus vă aduc noutățile din magazinele de animale. În aceste lanțuri veți găsi totul pentru a vă hrăni și a vă proteja cățelul. Și fă-l să se joace pentru a-l distra.

Minge de cauciuc

2.jpg

Una dintre jucăriile preferate ale câinilor sunt mingile. Sfatul nostru este să cumpărați o minge de cauciuc pentru a evita ca aceasta să se spargă atunci când câinele o mestecă. Este o sursă de eliberare a stresului pentru animal. Sunt de design rezistent și durabil și le puteți procura în diverse culori și mărimi. Ideal ar fi o minge de cauciuc cu diametrul de 55 de centimetri pentru a evita să fiți nevoiți să cumpărați mai multe mingi de-a lungul vieții animalului de companie. Pentru 29 de lei puteți obține o frumoasă minge de cauciuc pentru cățelul dumneavoastră. Mingile sunt folosite și pentru a dresa un cățeluș astfel încât, după ce o aruncă într-un anumit loc, acesta să o aducă și să o aducă din nou la locul nostru.

Oase de piele

3.jpg

Oasele din piele sunt un alt clasic. Nu numai că îl distrează pe animalul nostru de companie, dar ajută și la menținerea sănătății dinților și gingiilor. Pe lângă faptul că îmbunătățesc igiena dentară, aceste oase satisfac instinctul înnăscut al câinilor de a mușca și mesteca, devenind un instrument excelent pentru eliberarea de stres. Medicii vă sugerează să cumpărați acest tip de bunătăți, deoarece ajută câinii să se elibereze de anxietate, împiedicându-i astfel să facă acest lucru pe seama mobilei sau a pantofilor dumneavoastră. Singura problemă? Osul poate rămâne blocat în gât sau în tractul digestiv. Dacă acest blocaj nu este rezolvat instantaneu, ar fi necesară o intervenție chirurgicală. Puteți obține un pachet de trei oase din piele pentru a avea un înlocuitor în cazul în care primul se rupe.

Kong

4.jpg

Dacă vă gândiți să cumpărați un kong, dar nu știți cum funcționează, ați ajuns la locul potrivit. Este un distribuitor de mâncare, dar funcționează și ca o jucărie inteligentă. Practic, trebuie să umpli gaura cu mâncarea aleasă și să o lași la dispoziția ta. Câinele va trebui să facă un efort pentru a scoate mâncarea din interior, datorită structurii rigide a acesteia, fie manipulând-o cu labele pentru a o scoate, fie ținând-o strâns pentru a putea linge interiorul. Acest întreg proces îi stimulează mintea și corpul.

Cataloge 365 îți aduce cele mai bune cataloage de reduceri din magazinele de animale din România. La Zoomania și Zooplus găsești toate promoțiile și ofertele la mâncare, haine și jucării pentru animale de companie.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.