logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorCum să găsești cele mai bune oferte de Black Friday
RECLAMĂ

Cum să găsești cele mai bune oferte de Black Friday

Cum să găsești cele mai bune oferte de Black Friday

Black Friday sau Vinerea Neagră, sau Vinerea Neagră, va fi sărbătorită în România și aproape peste tot în lume pe 24 noiembrie, o dată așteptată cu nerăbdare de consumatori, deoarece magazinele oferă reduceri de până la 50% la electronice, electrocasnice, supermarketuri, călătorii, modă și încălțăminte. Iată cum să găsești cele mai bune oferte de Black Friday.

Aveți răbdare și comparați

2.jpg

Una dintre cele mai frecvente greșeli în timpul Black Friday este să te grăbești și să cumperi prima ofertă pe care o vezi. Nu uitați că în această dată aproape toate magazinele din țară oferă reduceri la produsele lor, așa că un sfat bun este să aveți răbdare și să comparați prețurile aceluiași produs în diferite magazine. Totodată, este indicat să căutați același produs, un televizor sau un frigider, de exemplu, la diferite mărci, deoarece se întâmplă adesea să ajungem să plătim un preț mai mare pentru reputația unei mărci, când o alta oferă un produs similar, cu aceleași funcționalități de bază.

Vineri, dar și sâmbătă și duminică

3.jpg

Deși, așa cum îi spune și numele, Black Friday are loc în ultima zi de vineri din noiembrie, este obișnuit ca multe magazine să își extindă promoțiile pe tot parcursul weekend-ului. Deși este posibil să obțineți oferte bune sâmbătă și duminică, nu uitați că unele magazine au stocuri limitate în promoție, așa că se poate întâmpla ca oferta să fie epuizată chiar vineri.

Faceți o listă de dorințe

4.jpg

Lista de dorințe este un aliat cheie pentru a găsi cele mai bune oferte de Black Friday, deoarece vă permite să vă concentrați asupra a ceea ce vă doriți sau aveți cu adevărat nevoie și, în acest fel, veți evita să vă lăsați tentat de achiziții inutile. Sortați produsele în ordinea descrescătoare a importanței. Totodată, alături de lista de dorințe, este esențial să stabilești un buget cu banii pe care îi poți cheltui, astfel încât să nu ai surprize neplăcute atunci când vine extrasul de cont al cardului de credit.

Faceți cumpărături

5.jpg

O modalitate bună de a ști că profiți cu adevărat de o ofertă este să studiezi în prealabil prețul produselor pe care le dorești. Deși magazinele publică de obicei prețul inițial, reducerea și prețul final, din păcate, unele magazine cresc prețul unui produs în timpul Black Friday și apoi oferă o reducere mai mare, ceea ce duce adesea la o ofertă înșelătoare. Dacă țineți evidența prețurilor, veți evita să cădeți în aceste capcane.

Adăugați oferte la oferte

6.jpg

Un sfat pentru a economisi și mai mult este să adăugați oferte la oferta de Black Friday în sine. Cum puteți face acest lucru? Verifică cupoanele de reducere ale magazinului și promoțiile pe care le are cardul tău de credit sau banca. În același timp, multe magazine oferă de obicei livrarea la domiciliu în această dată pentru a stimula vânzările în magazinul lor online, așa că puteți economisi și acest cost suplimentar.

Intră pe Cataloge 365 și descoperă cele mai bune cataloage din România pentru a te bucura de ofertele de Black Friday.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.