logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorModa sustenabilă: brandurile românești conduc schimbarea în industrie
RECLAMĂ

Moda sustenabilă: brandurile românești conduc schimbarea în industrie

Moda sustenabilă: brandurile românești conduc schimbarea în industrie

În prezent, tot mai multe branduri de modă se adaptează la cerințele consumatorilor în ceea ce privește protecția mediului și utilizarea durabilă a produselor extrase din natură. Din acest motiv, nu mai este suficient să oferi cele mai noi tendințe, ci este din ce în ce mai frecvent să vezi îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii care au în spate o puternică convingere de modă sustenabilă. În cele ce urmează, vă împărtășim mărcile românești care conduc schimbarea în această industrie.

De Ionescu

2.jpg

De Ionescu este un renumit brand românesc de modă de lux care combină meșteșugul românesc cu țesăturile pe bază de cânepă. În ciuda cantității și calității hainelor pe care le puteți găsi în magazinele lor, de la cămăși, pantaloni, jachete tricotate, fuste și pantofi, la De Ionescu folosesc cânepa în mod responsabil, respectând natura ciclică a acesteia. Printre beneficiile cânepei se numără caracteristica sa 100% naturală, care nu necesită pesticide sau insecticide pentru a crește; rezistența fibrei sale, superioară celei a bumbacului; durabilitatea sa și virtutea excepțională de a deveni mai moale și mai proaspătă pe măsură ce îmbătrânește.

MA RA MI

3.jpg

Cu scopul de a crea o punte de legătură între îmbrăcămintea tradițională românească și hainele tipice purtate în alte părți ale lumii, designerul Andra Clitan a creat MA RA MI, un brand care creează rochii, fuste, pantaloni, topuri și paltoane cu tehnici moderne și țesături sustenabile care păstrează tradițiile ancestrale ale regiunii. MA RA MI se remarcă prin dezvoltarea unor croieli și țesături de ultimă generație, în timp ce responsabilizează comunitățile autosuficiente prin utilizarea unor elemente precum fetru, țesături țesute manual și diverse broderii inspirate din tradițiile regiunii lor: Transilvania.

Utilitate șic

4.jpg

Cu accent pe studiul, designul și crearea de piese de modă unice, Chic Utility este un brand românesc care își dezvoltă produsele folosind bumbac, mătase și lenjerie de bază de la producători responsabili care lucrează pământul cu mare grijă. În magazinele Chic Utility puteți găsi o mare varietate de articole de îmbrăcăminte pentru femei, de la rochii, fuste și body-uri până la pălării, pantofi, genți și accesorii de modă.

Designeri independenți

5.jpg

Moda românească devine din ce în ce mai populară pe podiumurile europene datorită calității designerilor săi independenți, care caută să creeze amalgame între tendințele actuale, tradiția românească și meșteșugurile din diferite regiuni ale țării, fiecare cu o amprentă proprie. Printre designerii care au impus tendințe, tot cu un respect și atașament față de grija față de mediul înconjurător pentru a continua să conducă schimbarea în industrie, se numără Manghiuc Ramona, originară din regiunea Cluj-Napoca, care dezvoltă linii vestimentare pentru persoanele care își celebrează imperfecțiunile pentru ceea ce sunt: ființe unice, departe de stereotipurile din reviste și televiziune.

Intră pe Cataloge 365 și descoperă brandurile românești care conduc o schimbare sustenabilă în industrie.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.