RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat PEPCO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la PEPCO

Pepco este un lanț polonez de magazine de reduceri cu peste 2600 de filiale în 15 țări europene.

Ce tip de produse pot găsi la PEPCO?

La Pepco poți găsi o mare varietate de produse, îmbrăcăminte pentru copii, jucării, accesorii pentru bebeluși, articole de igienă personală, echipament sportiv, încălțăminte, lenjerie intimă, produse de papetărie, ustensile de bucătărie, produse de curățenie și organizare a casei, decorațiuni, electronice, mobilier, perdele, hrană pentru animale,

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre PEPCO

Istoricul PEPCO: despre PEPCO?
Open

Pepco a fost înființată în 1999 în Polonia. Lanțul a crescut rapid, deschizând 14 magazine în Poznań, Bydgoszcz și Gdańsk până în 2004 și cel de-al 100-lea magazin doar 3 ani mai târziu.

În 2013, Pepco și-a început expansiunea în afara Poloniei cu sucursale în Republica Cehă și Slovacia.

În 2014, compania a sărbătorit deschiderea celui de-al 500-lea magazin, un număr care s-a dublat în 2016.

Pepco a ajuns în România în 2015, iar de atunci a deschis în total 373 magazine în țară.

Ce mărci pot găsi la PEPCO?
Open

Produsele Pepco provin din multiplele sale linii de cea mai înaltă calitate, cum ar fi colecția pentru bucătărie Peter Cook, colecția de îmbrăcăminte din bumbac organic, gama de îmbrăcăminte pentru copii Zombie Dash, gama ecologică Armonia Naturii, colecția de mobilier Eleganta Si Stalucire și colecțiile de îmbrăcăminte sport pentru femei și adolescenți Cardio Bunny.

Cum să economisiți bani la PEPCO?
Open

Accesează magazinul online Pepco pentru a afla despre prețurile speciale zilnice. Abonează-te la buletinul lor informativ și primește cele mai bune oferte în căsuța ta de e-mail.

Întâlniți competitorii PEPCO
Open

Pepco concurează în principal cu alte lanțuri similare, cum ar fi Kaufland, Carrefour, Lidl, Profi, Mega Image, Auchan, Metro, Selgros, Penny Market, Cora și Angst.

PEPCO beneficii exclusive
Open

Pepco consideră dezvoltarea copiilor, educația și egalitatea ca fiind prioritare în implicarea sa în societate. Prin cumpărăturile tale la Pepco susții diverse inițiative, precum Save the Children Romania, Teach for Romania, World Vision și Fundația Inocenți.

Va avea PEPCO oferte de Black Friday?
Open

Pepco oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de PEPCO
Open

Site-ul Cataloge 365 dispune de toate cataloagele și broșurile Pepco. Economisește la achiziționarea de mobilier pentru dormitor cu Pepco și Cataloge 365. Fii la curent cu cele mai noi oferte de tigăi cu Cataloge 365. Cele mai bune reduceri și cupoane pentru Pepcosunt pe site-ul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://pepco.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ