logo

Ultimele oferte de neratat KAUFLAND

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la KAUFLAND

Kaufland este un lanț de supermarketuri germane deținut de Schwarz Gruppe cu sediul în Neckarsulm, Germania. Rețeaua are peste 1,400 de magazine în 9 state din Europa, incluzând România.

Întrebări frecvente despre KAUFLAND

Cum să economisiți bani la KAUFLAND?

Există mai multe moduri prin care clienții pot economisi bani la Kaufland. Supermarketul are oferte săptămânale și prețuri promoționale pentru peste 400 de articole pentru ca tu să te bucuri de produsele tale preferate. Descărcați aplicația mobilă Kaufland și obțineți acces la cardul de fidelitate Kaufland: primiți promoții săptămânale, strângeți puncte pentru campanii speciale și descoperiți promoții personalizate.

Reduceri oferite de KAUFLAND

Găsiți cele mai recente oferte și promoții Kaufland numai cu Cataloge 365 și descoperiți de ce atât de mulți oameni continuă să le aleagă. La Kaufland, coșul de cumpărături este întotdeauna ieftin. Puteți găsi tot ce aveți nevoie într-un singur loc, într-o singură oprire. Întotdeauna în slujba clienților săi, Kaufland va avea tot ce căutații. Nu mai așteptați și obțineți cele mai recente reduceri și oferte de la Kauflandcu Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.kaufland.ro/

Istoricul KAUFLAND: despre KAUFLAND?

Povestea rețelei Kaufland a început cu intrarea lui Joseph Schwarz în compania Südfrüchte Großhandlung Lidl & Co. în calitate de acționar în 1930. După cel de-al doilea război mondial, compania a fost restructurată, mutându-se în proprietatea proprie din Heilbronn. În 1964, compania și-a extins gama de produse prin deschiderea unui departament de carne. Curând după aceea, în 1984, a fost deschis primul hipermarket Kaufland. După ani de succes, compania a început să se extindă repid dincolo de granițele sale originale, deschizând primul magazin în afara Germaniei în 1998. În anii 2000, compania și-a stabilit filiale în alte țări europene, deschizând în 2005 primul magazin în România.

Ce mărci pot găsi la KAUFLAND?

Compania vinde și distribuie o selecție largă de mărci de top, inclusiv Pepsi, Ariel, Dove, Milka, Nivea, Glade și multe altele. Kaufland își comercializează, de asemenea, propriile produse de marcă: K-take it veggie, K-bio, Kuniboo și MyProject, printre altele.

Va avea KAUFLAND oferte de Black Friday?

Kaufland oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii KAUFLAND

Principalii competitori ai magazinelor Kaufland includ lanțuri de supermarketuri precum Lidl, Carrefour, Profi, Mega Image, Metro, Selgros și Auchan.

KAUFLAND beneficii exclusive

Clienții Kaufland pot profita de multe beneficii exclusive din magazin. Abonați-vă la buletinul loe informativ și primiți cele mai recente oferte, idei de rețete noi și multe altele, livrate chiar în căsuța dumneavoastră de e-mail.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la KAUFLAND

Cele mai bune oferte pentru a economisi la KAUFLAND

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Supermarketuri? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 21 Supermarketuri magazine din Romania, inclusiv KAUFLAND și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.