homeIcon
  1. separatorSupermarketuri
  2. separatorMEGA IMAGE
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat MEGA IMAGE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MEGA IMAGE

Mega Image este unul dintre cele mai importante supermarketuri din România. Cu o rețea de peste 800 de magazine răspândite în toată țara, Mega Image este una dintre cele mai populare alegeri pentru varietatea de produse și prețurile accesibile.

Ce tip de produse pot găsi la MEGA IMAGE?

La Mega Image poți găsi o multitudine de produse pentru frigider și casă. Poți cumpăra orice, de la fructe, legume și produse lactate până la cârnați, carne și produse congelate. Magazinul comercializează și pâine, cafea, dulciuri, gustări, apă, băuturi răcoritoare, bere și vin. În plus, sunt disponibile și produse pentru copii, cosmetice, de îngrijire personală și de curățenie.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre MEGA IMAGE

Istoricul MEGA IMAGE: despre MEGA IMAGE?
Open

Mega Image este o companie românească înființată în anul 1995. De atunci, a crescut exponențial și a devenit cel mai mare lanț de magazine din România. Mega Image are formatele sale tradiționale, dar a inovat și cu magazinele Shop&Go și Gusturi Românești. În anul 2000 a fost achiziționată de grupul belgian Ahold Delhaize, a cărui istorie în acest domeniu datează din anul 1867.

Ce mărci pot găsi la MEGA IMAGE?
Open

Pe rafturile Mega Image se găsesc toate mărcile cunoscute. Poți cumpăra produse lactate Hochland și Napolact Bio, carne Gusturi Românești, produse congelate Bonduelle. Există, de asemenea, produse de panificație** Albina Carpatina și Jacobs, dulciuri și biscuiți Boromir, Lindt și Milka, băuturi răcoritoare Santal și beri Ursus**. Produsele pentru copii Pampers și produsele de igienă personală Always, Dove sau Elmiplantsunt, de asemenea, la reducere.

Cum să economisiți bani la MEGA IMAGE?
Open

Mega Image înseamnă oferte. În magazinele lor veți găsi produse cu reduceri de până la 50% și reduceri de până la 50% la a doua unitate. Nu uita să verifici ofertele „Mega Regatul Ofertelor” și să fii atent la codurile promoționale cu vouchere de reducere. Există, de asemenea, transport gratuit la achiziționarea anumitor produse și reduceri exclusive în magazinele fizice.

Întâlniți competitorii MEGA IMAGE
Open

Rețeaua de supermarketuri din România este largă și variată. Mega Image face parte din acest univers alături de alte mărci importante precum Kaufland, Carrefour, Lidl, Profi, Auchan, Selgros, Penny Market și Cora.

MEGA IMAGE beneficii exclusive
Open

Mai multe economii? Membrii programului de loialitate Connect beneficiază de reduceri speciale. De asemenea, cu cardul Mega Image ai acces la reduceri în funcție de istoricul cumpărăturilor, 10% reducere la prima achiziție și vouchere pentru economii online.

Va avea MEGA IMAGE oferte de Black Friday?
Open

Mega Image oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de MEGA IMAGE
Open

Dacă vrei să găsești rapid și ușor promoțiile Mega Image, nu uita să consulți broșurile noastre pe site-ul Cataloge 365. Nu plăti în plus, ci economisește la următoarea achiziție.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.mega-image.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ