Ultimele oferte de neratat CBA

RECLAMĂ

RECLAMĂ

Alte oferte de neratat de la Supermarketuri

RECLAMĂ

Ce tip de produse pot găsi la CBA?

CBA comercializează o gamă largă de produse, care se regăsesc în următoarele categorii: Alimente; Băuturi; Alcool importat; Brânză și produse lactate; Cafea și ceai; Carne congelată; Condimente; Ingrediente de panificație; Legume congelate; Cârnați și specialități; Murături și Paste.

În plus, are și altele, cum ar fi produse de igienă; alimente semiprelucrate proaspete și congelate; gustări și dulciuri; sosuri și conserve; alimente pentru uz casnic și pentru animale.

Întâlniți competitorii CBA

Unele dintre principalele companii cu care CBA concurează în România sunt Lidl, Profi,Auchan, Aldi și Kaufland, printre altele.

RECLAMĂ

Va avea CBA oferte de Black Friday?

CBA oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

RECLAMĂ

Alte Supermarketuri mărci

RECLAMĂ