logo

KIK catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la KIK

Kik este un brand german de îmbrăcăminte, articole de bazar și produse decorative cu sediul în Bönen. Kik este cunoscut în Europa pentru raportul calitate-preț foarte bun pe care îl oferă în peste 4.000 de magazine din 12 țări.

În România, este unul dintre cele mai alese branduri datorită varietății de produse și prețurilor foarte accesibile. Dacă doriți să vă reînnoiți garderoba, Kik este locul potrivit pentru a o face.

Întrebări frecvente despre KIK

Cum să economisiți bani la KIK?

Dacă există un lucru cu care Kik se poate mândri, acesta este cu ofertele sale. Compania oferă "ținute complete" pentru doar 150 de lei. În plus, firma lansează în fiecare lună cataloage cu produse promoționale la prețuri imbatabile sau seturi de produse cu reduceri semnificative.

Reduceri oferite de KIK

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://companie.kik.ro/

Istoricul KIK: despre KIK?

Povestea Kik a început în 1994, de către antreprenorul german Stefan Heinig, împreună cu grupul corporatist Tengelmann Group. Numele său a fost derivat din abrevierea "Kunde ist König" (Clientul este regele).

De atunci, a crescut constant, adăugând produse și piețe de la an la an. Brandul a ajuns în România în 2018 și are acum peste 70 de magazine.

Magazinele sale sunt situate în Târgu Mureș, București, Miercurea Ciuc, Pitești, Brașov, Oradea, Constanța, Târgoviște, Baia Mare, Timișoara, Craiova, Cluj-Napoca, Bistrița, Bistrița, Orăștie, Petroșani, Ploiești, Brăila, Șelimbăr, Sibiu, Bacău, Focșani, Vărsătura, Deva, Slobozia, Cărei, Galați, printre altele.

Ce mărci pot găsi la KIK?

Kik pune la dispoziție articole fabricate în cadrul companiei. Produsele sale poartă sigiliul german de calitate și tehnologie, oferind în același timp o varietate de modele pentru toate gusturile. Unele dintre mărcile sale proprii sunt Janina, Identic, Kiki & Koko, YFK, Janina curved, Identic More, Ergee, Ergeenomixx, All ACC Accessory.

Va avea KIK oferte de Black Friday?

Kik oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii KIK

Kik este parte a pieței de retail de îmbrăcăminte și articole de casă din România alături de Pepco, Bonprix, Takko, Miniprix, About You, Answear, Modivo, Vivre, H&M, Fashion Days, Fashion Up și Sinsay.

KIK beneficii exclusive

Dacă sunteți în căutare de mai multe beneficii pe Kik, cel mai bun mod este să vă înscrieți la newsletter-ul lor. Acolo puteți obține instantaneu cele mai bune promoții. Nu uitați să profitați de concursurile de pe rețelele lor de socializare cu premii extraordinare.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la KIK

Cele mai bune oferte pentru a economisi la KIK

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Modă? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 31 Modă magazine din Romania, inclusiv KIK și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.