RECLAMĂ

KIK ofertele săptămânale

KIK ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la KIK

Alte Îmbrăcăminte mărci

SINSAY
SINSAY
PEPCO
PEPCO
ORSAY
ORSAY
BONPRIX
BONPRIX
OVS
OVS
BERSHKA
BERSHKA
ZARA
ZARA
MOHITO
MOHITO
STRADIVARIUS
STRADIVARIUS
MANGO
MANGO
CROPP
CROPP
RESERVED
RESERVED
SINSAY
SINSAY
PEPCO
PEPCO
ORSAY
ORSAY
BONPRIX
BONPRIX
OVS
OVS
BERSHKA
BERSHKA
ZARA
ZARA
MOHITO
MOHITO
STRADIVARIUS
STRADIVARIUS
MANGO
MANGO
CROPP
CROPP
RESERVED
RESERVED

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la KIK

Kik este un brand german de îmbrăcăminte, articole de bazar și produse decorative cu sediul în Bönen. Kik este cunoscut în Europa pentru raportul calitate-preț foarte bun pe care îl oferă în peste 4.000 de magazine din 12 țări.

În România, este unul dintre cele mai alese branduri datorită varietății de produse și prețurilor foarte accesibile. Dacă doriți să vă reînnoiți garderoba, Kik este locul potrivit pentru a o face.

Întrebări frecvente despre KIK

Istoricul KIK: despre KIK?
Open

Povestea Kik a început în 1994, de către antreprenorul german Stefan Heinig, împreună cu grupul corporatist Tengelmann Group. Numele său a fost derivat din abrevierea "Kunde ist König" (Clientul este regele).

De atunci, a crescut constant, adăugând produse și piețe de la an la an. Brandul a ajuns în România în 2018 și are acum peste 70 de magazine.

Magazinele sale sunt situate în Târgu Mureș, București, Miercurea Ciuc, Pitești, Brașov, Oradea, Constanța, Târgoviște, Baia Mare, Timișoara, Craiova, Cluj-Napoca, Bistrița, Bistrița, Orăștie, Petroșani, Ploiești, Brăila, Șelimbăr, Sibiu, Bacău, Focșani, Vărsătura, Deva, Slobozia, Cărei, Galați, printre altele.

Ce tip de produse pot găsi la KIK?
Open

La Kik puteți cumpăra orice, de la cămăși, bluze, hanorace, pulovere și jachete până la rochii, fuste, pantaloni și lenjerie intimă. Puteți găsi, de asemenea, pantofi, papuci, sandale și cizme.

Totodată, este posibil să cumpărați genți, pălării, ochelari, parfumuri și bijuterii, precum și mobilier, obiecte decorative, ustensile de bucătărie, jucării, articole de birou și articole pentru animale de companie.

Ce mărci pot găsi la KIK?
Open

Kik pune la dispoziție articole fabricate în cadrul companiei. Produsele sale poartă sigiliul german de calitate și tehnologie, oferind în același timp o varietate de modele pentru toate gusturile. Unele dintre mărcile sale proprii sunt Janina, Identic, Kiki & Koko, YFK, Janina curved, Identic More, Ergee, Ergeenomixx, All ACC Accessory.

Cum să economisiți bani la KIK?
Open

Dacă există un lucru cu care Kik se poate mândri, acesta este cu ofertele sale. Compania oferă "ținute complete" pentru doar 150 de lei. În plus, firma lansează în fiecare lună cataloage cu produse promoționale la prețuri imbatabile sau seturi de produse cu reduceri semnificative.

Întâlniți competitorii KIK
Open

Kik este parte a pieței de retail de îmbrăcăminte și articole de casă din România alături de Pepco, Bonprix, Takko, Miniprix, About You, Answear, Modivo, Vivre, H&M, Fashion Days, Fashion Up și Sinsay.

KIK beneficii exclusive
Open

Dacă sunteți în căutare de mai multe beneficii pe Kik, cel mai bun mod este să vă înscrieți la newsletter-ul lor. Acolo puteți obține instantaneu cele mai bune promoții. Nu uitați să profitați de concursurile de pe rețelele lor de socializare cu premii extraordinare.

Reduceri oferite de KIK
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://companie.kik.ro/

RECLAMĂ