RECLAMĂ

FASHION DAYS ofertele săptămânale

FASHION DAYS ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la FASHION DAYS

Alte Îmbrăcăminte mărci

SINSAY
SINSAY
PEPCO
PEPCO
ORSAY
ORSAY
BONPRIX
BONPRIX
OVS
OVS
BERSHKA
BERSHKA
ZARA
ZARA
MOHITO
MOHITO
STRADIVARIUS
STRADIVARIUS
MANGO
MANGO
CROPP
CROPP
RESERVED
RESERVED
SINSAY
SINSAY
PEPCO
PEPCO
ORSAY
ORSAY
BONPRIX
BONPRIX
OVS
OVS
BERSHKA
BERSHKA
ZARA
ZARA
MOHITO
MOHITO
STRADIVARIUS
STRADIVARIUS
MANGO
MANGO
CROPP
CROPP
RESERVED
RESERVED

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la FASHION DAYS

Fashion Days este un magazin online de origine românească, dedicat comerțului electronic cu o gamă largă de produse pentru bărbați și femei, oferind de la îmbrăcăminte, încălțăminte până la accesorii. Compania a ajuns la peste 1.500.000 de clienți în România, Bulgaria și Ungaria.

Întrebări frecvente despre FASHION DAYS

Istoricul FASHION DAYS: despre FASHION DAYS?
Open

Fashion Days a început în anul 2009, când și-a început activitatea comercială pe piața românească ca magazin online, oferind o mare diversitate de produse, colecții și branduri.

Unul dintre reperele firmei a fost în 2012, când a devenit unul dintre primii retaileri online de modă din România care a oferit o aplicație mobilă și posibilitatea de plată cu cardul.

De menționat că Fashion Days face parte din grupul eMAG din 2015, uniune care a contribuit la consolidarea leadership-ului în domeniu. În prezent își înregistrează contactul în România, țara în care își desfășoară activitatea comercială, fiind totodată prezentă în Ungaria și Bulgaria.

Ce tip de produse pot găsi la FASHION DAYS?
Open

Fashion Days vinde o gamă largă de produse, inclusiv o selecție mare de îmbrăcăminte, încălțăminte, îmbrăcăminte sport, genți și accesorii, cum ar fi pălării, ceasuri, bijuterii, curele, ochelari, eșarfe, portofele, rucsacuri și multe altele.

Oferă, de asemenea, opțiuni în domeniul tehnologiei și al călătoriilor, precum și o nouă secțiune numită "Romanian corner", unde puteți găsi cele mai noi colecții și cele mai căutate branduri fabricate în România.

Ce mărci pot găsi la FASHION DAYS?
Open

Fashion Days are propriul brand: ZEE LANE și colaborează cu alte branduri precum Liu JoNew, DeFacto, Love Moschino, Trendyol, MSGM, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Furla, Karl Lagerfeld, Michael Kors, Hugo, Nike, Puma, adidas, New Balance, Converse, Asics, Hoka și multe altele.

Cum să economisiți bani la FASHION DAYS?
Open

Fashion Days oferă clienților săi o varietate de modalități de a economisi bani la cumpărături. Printre acestea se numără ofertele și reducerile suplimentare valabile pentru o anumită perioadă de timp.

În plus, are un outlet unde ai reduceri, de asemenea, cu campanii precum Black Friday și posibilitatea de a primi oferte exclusive prin e-mail.

Întâlniți competitorii FASHION DAYS
Open

Unele dintre principalele companii cu care Fashion Days concurează în România sunt epantofi ro, ABOUT YOU, ECCO și Deichmann, printre altele.

FASHION DAYS beneficii exclusive
Open

Principalele opțiuni pe care Fashion Days le are pentru a economisi bani se bazează pe reduceri, oferte, promoții, campanii și diferite beneficii exclusive. De asemenea, dispune de rețele de socializare, astfel încât să puteți fi la curent cu toate noutățile.

Reduceri oferite de FASHION DAYS
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România. Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.fashiondays.ro/

RECLAMĂ