logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorSINSAY
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat SINSAY

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la SINSAY

Sinsay este un brand care aparține companiei poloneze LPP (producător de îmbrăcăminte) și care este dedicat comercializării de îmbrăcăminte de modă, articole pentru casă și produse de frumusețe.

Întrebări frecvente despre SINSAY

Cum să economisiți bani la SINSAY?

Sinsay oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani profitând de oferte și promoții incredibile, precum și de reduceri interesante la produsele selectate. În plus, oferă avantajul obținerii de beneficii importante la abonarea la newsletter.

Reduceri oferite de SINSAY

Cataloge 365 are ultimele noutăți de la Sinsay. Descoperiți aici cele mai bune oferte și promoții pe care le oferă brandul. Sinsay are o selecție largă de produse pentru întreaga familie, care beneficiază și de reduceri incredibile. Nu mai așteptați și profitați de reduceri cu ajutorul Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.sinsay.com/ro/ro/

Istoricul SINSAY: despre SINSAY?

Istoria companiei Sinsay datează din 1991 când Marek Piechocki și Jerzy Lubianiec au înființat compania La Mistral, dedicată îmbrăcămintei angro. Aceeași, 4 ani mai târziu, a fost redenumită LPP.

De-a lungul anilor, compania a crescut și s-a extins cu succes în întreaga lume, creând diferite mărci proprii. Printre acestea, pe 2 martie 2013 au lansat Sinsay pe piețele din Polonia, Rusia, Cehia și Lituania, obținând din acel moment și cu trecerea timpului, un mare impact la nivel mondial.

Este necesar de menționat că LPP împreună cu mărcile sale, din 2007 au cucerit piața românească și un an mai târziu, pe cea bulgară.

Ce mărci pot găsi la SINSAY?

Sinsay oferă produse de marcă proprie. Cu toate acestea, este convenabil de menționat că LPP, compania de care este deținută, gestionează alte patru mărci, printre care Reserved, Cropp, House și Mohito.

Va avea SINSAY oferte de Black Friday?

Sinsay oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii SINSAY

Unele dintre principalele companii cu care Sinsay concurează în România sunt H&M, Mango, Stradivarius și Zara, printre altele.

SINSAY beneficii exclusive

Sinsay este firma aleasă pentru varietatea sa mare de îmbrăcăminte marcă proprie, produse de înfrumusețare și articole de uz casnic. Oferă totul sub un singur acoperiș cu posibilitatea ca orice membru al familiei să obțina ceea ce își doreste la cea mai buna calitate și la preturi super competitive.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.