logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorDEICHMANN
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat DEICHMANN

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la DEICHMANN

Deichmann este un lanț important german de magazine cu amănuntul, specializat în comercializarea modă și îmbrăcămintei sportive.

Întrebări frecvente despre DEICHMANN

Cum să economisiți bani la DEICHMANN?

La Deichmann, clienții au posibilitatea de a economisi bani prin reduceri semnificative la produsele selectate, care pot fi văzute în secțiunea "reduceri". Totodată, dacă vă abonați la newsletter, nu numai că veți fi ținut la curent cu ultimele noutăți, dar veți primi și o reducere de 10% la următoarea achiziție.

Reduceri oferite de DEICHMANN

Cele mai bune oferte și promoții Deichmann pot fi găsite doar pe Cataloge 365, locul ideal pentru a vă ține la curent cu ultimele noutăți ale momentului. Deichmann se caracterizează prin oferirea de colecții de modă în materie de încălțăminte și îmbrăcăminte la prețuri foarte mici. Nu mai așteptați și economisiți datorită Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.deichmann.com/RO/ro/shop/welcome.html

Istoricul DEICHMANN: despre DEICHMANN?

Deichmann a fost fondată în 1913 în Essen, Germania. Compania a fost caracterizată ca fiind o afacere de familie și a fost transmisă din generație în generație de-a lungul istoriei sale. Totul a început când Heinrich Deichmann și soția sa Julie au deschis un magazin de încălțăminte, care un secol mai târziu a devenit lider de piață în Germania și în Europa.

Pe parcursul carierei sale, Deichmann a crescut cu pași repezi și s-a extins în toată lumea. În prezent, este prezent în 31 de țări, una dintre ele fiind România, unde a început să funcționeze comercial în 2007. În plus, are peste 4.200 de magazine și peste 41.000 de angajați în diferite zone geografice.

Ce mărci pot găsi la DEICHMANN?

Deichmann oferă o gamă largă de produse sub mărci precum Graceland, 5th Avenue, Venice, Catwalk, Medicus, Memphis One, AM, Gallus, Elefanten și multe altele. În ceea ce privește sportul, Victory este, de asemenea, disponibil alături de mărci bine cunoscute precum adidas, Nike, Puma și Fila.

Va avea DEICHMANN oferte de Black Friday?

Deichmann oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii DEICHMANN

Unele dintre principalele branduri cu care Deichmann concurează în România sunt Nike, Zara, Puma și Mango, printre altele.

DEICHMANN beneficii exclusive

Deichmann este compania lider în ceea ce privește alegerea pantofilor și a îmbrăcămintei. Oferă o mare varietate de mărci bine cunoscute, care sunt în concordanță cu moda actuală, menținând un raport calitate-preț excelent, oferind și beneficii importante la cumpărături.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.