logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorORSAY

ORSAY catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ORSAY

Orsay este unul dintre cele mai populare branduri de îmbrăcăminte pentru femei din România. Acesta deține 47 de magazine în peste 30 orașe din țară. Amprenta sa modernă și diversă a făcut ca Orsay să fie o alegere obligatorie atunci când vine vorba de reînnoirea garderobei pentru femeile din România.

Întrebări frecvente despre ORSAY

Cum să economisiți bani la ORSAY?

Orsay este sinonim cu oferte avantajoase. În magazinele sale poți găsi zilnic produse cu reduceri de până la 65% și transport gratuit la cumpărături de peste 130 lei. Mai multe reduceri? Dacă te abonezi la buletinul lor informativ, vei primi un voucher pentru o reducere de 25% la următoarea achiziție.

Reduceri oferite de ORSAY

Pe site-ul Cataloge 365 poți găsi cele mai remarcabile promoții Orsay. Accesează cataloagele lor pentru a-ți reînnoi garderoba cu cele mai recente tendințe și pentru a economisi bani.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.orsay.ro/

Istoricul ORSAY: despre ORSAY?

Povestea Orsay începe în anul 1975, când s-a deschis primul magazin al mărcii în Karlsruhe, Germania. În anul 1996, marca a părăsit Germania și, în timp, și-a extins aria de acoperire, ajungând să aibă o rețea de 34 de țări și 740 de magazine. A sosit în România în 2007 și s-a impus rapid ca unul dintre cele mai căutate magazine din țară.

Ce mărci pot găsi la ORSAY?

Orsay este producătorul tuturor hainelor și accesoriilor vândute în magazinele sale. Marca germană se caracterizează prin produse de cea mai înaltă calitate și durabilitate la prețuri accesibile. Colecțiile sale de sezon sunt așteptate cu nerăbdare în toată Europa. Orsay este un brand „verde”, deoarece oferă și produse cu poliester refolosit.

Va avea ORSAY oferte de Black Friday?

Orsay oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii ORSAY

În România există multe mărci de îmbrăcăminte pentru femei. Orsay face parte din grupul de companii care concurează pe piață alături de Reserved, Zara, Mohito, H&M, Pull&Bear și Sisay.

BSB, Stradivarius, COS, Desigual, Housebrand, Bershka și Oysho fac, de asemenea, parte din acest univers.

ORSAY beneficii exclusive

Cunoști avantajele Clubului Orsay? Dacă te înscrii, poți acumula puncte pe care le poți folosi în magazin. Dacă depășești 1000 de puncte, vei primi un voucher pentru o reducere de 10%. Există, de asemenea, oferte exclusive pentru membrii clubului și cadouri speciale de ziua ta.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la ORSAY

Cele mai bune oferte pentru a economisi la ORSAY

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Modă? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 31 Modă magazine din Romania, inclusiv ORSAY și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.