logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorRESERVED
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat RESERVED

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la RESERVED

Reserved este un lanț de îmbrăcăminte de origine poloneză prezentă în 36 de țări.

Întrebări frecvente despre RESERVED

Cum să economisiți bani la RESERVED?

Acesați pagina web a companiei Reserved pentru a vedea ofertele pe termen scurt. Găsiți cele mai bune prețuri în secțiunea de Promoții Finale.

Reduceri oferite de RESERVED

Cataloge 365 conține toate cataloagele și broșurile Reserved. Economisește la achizitionarea de hanorace cu glugă cu Cataloge 365. Stați la curent cu ultimele oferte de coliere, ceasuri și accesorii cu ajutorul Cataloge 365. Cele mai bune reduceri și cupoane pentru produsele Reserved sunt în Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.reserved.com/ro/ro/

Istoricul RESERVED: despre RESERVED?

În 1989 Marek Piechocki și Jerzy Lubianiec au înființat primul magazin LPP. În 1999 compania și-a schimbat denumirea și a început inaugurarea magazinelor sub denumirea brandului Reserved.

Reserved își susține angajamentul față de mediul înconjurator prin numeroase compromisuri și este membră a inițiativei globale ZDHC, cu misiunea de a asigura utilizarea produselor chimice și a practicilor sigure pentru întregul lanț de aprovizionare.

Ce mărci pot găsi la RESERVED?

Produsele companiei Reserved sunt marcă propie. Reserved are multiple colecții, precum linia de produse realizate cu procese și materiale sustenibile, Eco Aware, RE.DESIGN, Premium, și liniile în colaborare cu celebrități, precum Kendall Jenner, Cindy Crawford, Kate Moss, Malgosia Bela, Cara Delevingne, Georgia May Jagger și Joanna Kulig.

Va avea RESERVED oferte de Black Friday?

Reserved oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii RESERVED

Reserved concurează cu alte lanțuri de îmbrăcăminte, cum ar fi Peek & Cloppenburg,, H&M, Inditex, Kenvelo, Bershka, Stradivarius și Pepco.

RESERVED beneficii exclusive

Abonați-vă la newsletterul Reserved pentru a primi o reducere de 10% pentru cumpărăturile online și informații despre noile tendințe. Economisiți la următoarea comanda cu codurile de reducere online de la Reserved.

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.