logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorTAKKO

Ultimele oferte de neratat TAKKO

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la TAKKO

Takko este un magazin în care vă puteți reînnoi garderoba cu haine la modă și la prețuri bune. Cu peste 2000 de magazine în 17 țări europene, Takko este una dintre cele mai populare branduri de pe continent.

Brandul german vă permite să vă bucurați de o mare varietate de produse cu promoții uluitoare care nu trebuie ratate.

Întrebări frecvente despre TAKKO

Cum să economisiți bani la TAKKO?

Dacă există un lucru care caracterizează Takko, acesta este prețul său imbatabil. În fiecare zi puteți găsi produse în secțiunea "reduceri" haine cu 50% reducere. În plus, brandul oferă reduceri pentru cantitatea de articole de îmbrăcăminte: 50% la cumpărarea a 5 articole, 40% la cumpărarea a 4 articole și 30% la cumpărarea a 3 articole.

Reduceri oferite de TAKKO

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloge 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.takko.com/ro-ro/

Istoricul TAKKO: despre TAKKO?

Takko a început în orașul Telgte (Germania) în 1982. Originea sa a fost o inițiativă a grupului Hettlage, care și-a propus să ofere o alternativă în materie de îmbrăcăminte la prețuri accesibile pentru toate categoriile de oameni. La scurt timp după aceea, compania a început să își exporte bunurile și să își extindă rețeaua.

În România, Takko este prezent din 2007. În prezent, are peste 400 de magazine în București, Brașov, Timișoara, Arad, Ploiești, Drajna Nouă, Voluntari, Șelimbăr, Constanța, Craiova, Bistrița, Târgu Mureș, Satu Mare, Făgăraș, Brăila, Sibiu, Iași, Blejoi, Râmnicu Vâlcea, Deva, Zalău, printre alte orașe din țară.

Ce mărci pot găsi la TAKKO?

Takko confecționează toate hainele pe care le oferă în magazinele sale din Europa. Procesul său de fabricație poartă amprenta tehnologiei germane combinată cu cel mai bun design de pe piață. Takko desfășoară procese de îngrijire extremă a mediului înconjurător.

Unele dintre mărcile proprii pe care Takko le pune la dispoziție sunt PageOne, Ever Me, Chapter, Jean Pascale, PageOne Young, Dopo Dopo Dopo și Chapter Young.

Va avea TAKKO oferte de Black Friday?

Takko oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii TAKKO

Takko concurează cu următoarele branduri pe piața românească de retail de îmbrăcăminte: Bonprix, Kik, C&A, About You, Deichmann, Miniprix, Modivo, Glami, Answear, Epantofi, Fashondays și FashionUp.

TAKKO beneficii exclusive

Vreți să știți cum să profitați la maximum de avantajele oferite de Takko? Înscrieți-vă ca client VIP și obțineți acces la promoții speciale, informații și cataloage de produse exclusive înaintea tuturor prin intermediul newsletterului. De asemenea, veți primi un cadou surpriză pentru ziua dumneavoastră de naștere și un voucher de bun venit de 45Lei pentru prima dumneavoastră achiziție.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la TAKKO

Cele mai bune oferte pentru a economisi la TAKKO

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Modă? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 31 Modă magazine din Romania, inclusiv TAKKO și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.