Ultimele oferte de neratat TAKKO

RECLAMĂ

RECLAMĂ

RECLAMĂ

Alte oferte de neratat de la Modă

RECLAMĂ

Ce tip de produse pot găsi la TAKKO?

La Takko puteți cumpăra orice, de la bluze, tricouri, cămăși, topuri și rochii până la fuste, blugi, pantaloni, pantaloni scurți, hanorace, pulovere, jachete și paltoane. De asemenea, vând pijamale, costume de baie, lenjerie de corp și șosete. De asemenea, în magazinele sale nu lipsesc colierele, brățările, cerceii, ochelarii, mănușile, curelele, gențile și portofelele.

Întâlniți competitorii TAKKO

Takko concurează cu următoarele branduri pe piața românească de retail de îmbrăcăminte: Bonprix, Kik, C&A, About You, Deichmann, Miniprix, Modivo, Glami, Answear, Epantofi, Fashondays și FashionUp.

RECLAMĂ

Alte Modă mărci

RECLAMĂ

Cataloge 365 Drepturi de autor © 2023 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.