logo
homeIcon
  1. separatorModă
  2. separatorMINIPRIX

MINIPRIX catalog - Iulie 2024

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la MINIPRIX

Miniprix este un retailer de îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii și articole pentru casă din România. Conceptul său flexibil, divers și dinamic îi permite să fie o companie care oferă prețuri incredibile și look-uri pentru toate gusturile. Compania are 3 magazine în țară: 2 în București și 1 în Otopeni.

Întrebări frecvente despre MINIPRIX

Cum să economisiți bani la MINIPRIX?

Miniprix este un magazin cu promoții. În fiecare zi poți accesa produse cu reduceri de până la 80% la îmbrăcăminte și 60% la articole de uz casnic. Poți beneficia, de asemenea, de o reducere de 30% la hainele pentru copii. Fii atent la zilele speciale, cum ar fi „Smart Fridays” și tombolele pentru vouchere cu 90% reducere.

Reduceri oferite de MINIPRIX

Pe site-ul Cataloge 365 vei putea accesa toate promoțiile și reducerile Miniprix instantaneu. Consultă broșurile noastre și reînnoiește-ți garderoba în mod economic și durabil.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.miniprix.ro/

Istoricul MINIPRIX: despre MINIPRIX?

Povestea Miniprix a început în anul 1999, când această afacere de familie a început să facă primii pași. De la un mic magazin de haine, a devenit unul dintre cele mai populare branduri datorită spiritului său durabil și deschis. Miniprix nu și-a dorit niciodată să se extindă în afara României, dar din anul 2009 oferă un canal de vânzări online care captivează mulți consumatori.

Ce mărci pot găsi la MINIPRIX?

Miniprix se caracterizează prin faptul că oferă mărci cunoscute, dar și mărci locale. Poți achiziționa cămăși Braincof; geci Choise și Burton; pantaloni Meraki; pulovere Tom Taylor. Pentru bărbați, mărcile precum Levis și Calvin Klein sunt nelipsite. Există, de asemenea, haine pentru copii și bebeluși Petit Bateau și Naturino. Accesoriile aflate la vânzare sunt marca Fara Brand. În domeniul încălțămintei, există produse Puma, Clarks, Massimo Granieri, Adidas.

Va avea MINIPRIX oferte de Black Friday?

Miniprix oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Întâlniți competitorii MINIPRIX

Universul modei este vast și extins în România. În banda de magazine în care se află Miniprix se mai găsesc și alte branduri, precum Remix Shop, Fashion Up, BonPrix, Kurtmann, Answear, Star Shiners, Fashion Days, Takko, Glami și About You.

MINIPRIX beneficii exclusive

Știai că Miniprix este lider în economia circulară? Compania a creat aplicația Seva, prin care oamenii pot dona hainele pe care nu le mai folosesc într-un mod simplu, pentru a fi refolosite de alte persoane care au nevoie de ele.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la MINIPRIX

Cele mai bune oferte pentru a economisi la MINIPRIX

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Modă? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 31 Modă magazine din Romania, inclusiv MINIPRIX și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.