homeIcon
  1. separatorÎmbrăcăminte
  2. separatorSTRADIVARIUS
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat STRADIVARIUS

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la STRADIVARIUS

Stradivarius este un brand de renume mondial, care aparține Grupului Inditex și este dedicat designului, distribuției și comercializării de îmbrăcăminte și accesorii de modă destinate în principal unui public tânăr.

Ce tip de produse pot găsi la STRADIVARIUS?

Stradivarius vinde o mare varietate de produse destinate în primul rând femeilor tinere și dinamice. Cu toate acestea, acum are și o colecție pentru bărbați. Acestea pot fi găsite grupate în diferite categorii: Îmbrăcăminte, Jachete, Pantaloni, Tricouri, Sport, Teen Str, Încălțăminte, Accesorii, pijamale, precum și în secțiunea Home&Living, diferite decorațiuni și textile, materiale de birou și alternative pentru animale de companie.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre STRADIVARIUS

Istoricul STRADIVARIUS: despre STRADIVARIUS?
Open

Stradivarius a fost fondată în 1994 de familia catalană Triquell, în Spania. Cu toate acestea, ani mai târziu, în 1999, a fost vândută grupului Inditex, una dintre cele mai mari companii de distribuție de modă din lume, creată în 1963 în Spania de Amancio Ortega, care și-a început cariera într-un atelier specializat în fabricarea de îmbrăcăminte pentru femei.

În prezent, Stradivarius își vinde modelele și le distribuie exclusiv prin magazinele sale, care sunt prezente în peste 60 de țări din întreaga lume, inclusiv România, unde și-a deschis porțile în anul 2004. În plus, brandul își oferă linia prin intermediul magazinului online, inaugurat în 2011.

Ce mărci pot găsi la STRADIVARIUS?
Open

Stradivarius oferă produse de marcă proprie, prin urmare, orice ați alege va purta numele companiei.

Cum să economisiți bani la STRADIVARIUS?
Open

Stradivarius ofera clientilor sai posibilitatea de a obtine avantaje la efectuarea cumparaturilor. Printre acestea, puteți economisi bani abonându-vă la newsletter-ul oficial al mărcii cu ajutorul căruia veți fi la curent cu ultimele noutăți. În plus, oferă reduceri semnificative la produsele selectate.

Întâlniți competitorii STRADIVARIUS
Open

Unii dintre principalii competitori ai companiei Stradivarius în România sunt Sinsay, OVS , Kiabi, H&M și Mango printre altele.

STRADIVARIUS beneficii exclusive
Open

Stradivarius este marca ideală atunci când vine vorba de alegerea excelenței în calitate și a mărcii proprii. Are o gamă largă de articole, de la îmbrăcăminte și accesorii de modă până la opțiuni pentru animalele de companie. Nu numai asta, dar oferă și beneficii de achiziție interesante și tentante.

Va avea STRADIVARIUS oferte de Black Friday?
Open

Stradivarius oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de STRADIVARIUS
Open

Cele mai bune oferte și reduceri Stradivarius sunt disponibile pe Cataloge 365, site-ul care vă va ține la curent cu ultimele noutăți despre reduceri. Stradivarius este un brand preponderent de îmbrăcăminte care datează din 1994 și își oferă produsele la prețuri surprinzătoare. Nu mai așteptați și profitați de avantajele oferite de Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: ​​https://www.stradivarius.com/ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ