RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat BONPRIX

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la BONPRIX

BonPrix este un brand german care se focalizează pe vânzarea de îmbrăcăminte și articole de modă pentru femei, bărbați și copii. Compania își oferă produsele doar prin intermediul site-urilor sale online, care sunt printre cele mai căutate din România. BonPrix este caracterizat ca fiind un brand incluziv, cu mărimi pentru toate tipurile de corp.

Ce tip de produse pot găsi la BONPRIX?

La BonPrix veți găsi un număr infinit de produse pentru femei, bărbați și copii, cu mărimi XXL și modele durabile. Puteți cumpăra orice, de la tricouri, cămăși, pulovere și jachete până la pantaloni, rochii, lenjerie intimă sau costume de baie. Puteți găsi, de asemenea, cizme, pantofi și sandale. Nu lipsesc nici accesoriile, cum ar fi bijuteriile, pălăriile și curelele, precum și produsele decorative și articolele pentru uz casnic.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre BONPRIX

Istoricul BONPRIX: despre BONPRIX?
Open

BonPrix și-a început istoria în 1986, în Hamburg, Germania, cu doar 10 angajați și 32 de pagini de catalog. Pe măsură ce a trecut ultima parte a mileniului, BonPrix și-a extins aria de acoperire, fiind prezent în actualitate în 29 de țări. În România, BonPrix a ajuns în 2010. Compania face parte din Otto Group, fondat în 1949 și este liderul în comerțul electronic în lume...

Ce mărci pot găsi la BONPRIX?
Open

BonPrix oferă produse de fabricație proprie de cea mai înaltă calitate și durabilitate. Acesta are diferite linii concepute pentru diferite categorii de public și stiluri. Puteți cumpăra îmbrăcăminte BPC, Body Flirt, Rainbow, BPC Selection și John Baner. Totodată,** BonPrix** realizează produse în colaborare cu alte mărci, precum Disney, AC/DC, Mustang și Pink Floyd.

Cum să economisiți bani la BONPRIX?
Open

Întotdeauna veți face cumpărături cu reducere la BonPrix. Secțiunea sa de reduceri are o groază de oferte pentru a cumpăra cu până la 60% reducere și pentru a vă reînnoi garderoba. De asemenea, fiți atenți la codurile promoționale care oferă beneficii semnificative.

Întâlniți competitorii BONPRIX
Open

Diversitatea mărcilor care vând îmbrăcăminte și modă este variat în România. BonPrix împarte piața cu alte mărci precum Miniprix, About You, Glami, Vivre, Gate și Answear. La aceeași categorie concurează, de asemenea, Moda Moda, Starshiners, Reserved, Bershka, Fashion Days, Epantofi, H&M și Zara.

BONPRIX beneficii exclusive
Open

Vrei mai multe reduceri? Alăturându-te Clubului BonPrix, primești 10% reducere la fiecare comandă pe care o faci. Nu uitați să descărcați aplicația BonPrix, care vă oferă, de asemenea, beneficii deosebite.

Va avea BONPRIX oferte de Black Friday?
Open

BonPrix oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de BONPRIX
Open

Cele mai bune oferte și promoții BonPrix pot fi găsite la Cataloge 365. La doar un clic distanță puteți vedea cele mai remarcabile broșuri de reduceri și opțiuni de economisire pentru a vă menține la modă și a economisi bani.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.bonprix.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ