RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat ABOUT YOU

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la ABOUT YOU

ABOUT YOU este o firmă germană de comerț electronic, care are biroul de proiectare în Berlin.

Compania este considerată una dintre cele cu cea mai rapidă creștere din Europa, fiind prezentă pe 25 de piețe europene și oferind cele mai recente tendințe în modă, de la îmbrăcăminte până la accesorii.

Ce tip de produse pot găsi la ABOUT YOU?

ABOUT YOU vinde o gamă largă de produse, printre care clienții pot vedea îmbrăcăminte, lenjerie, încălțăminte, opțiuni sportive și accesorii precum bijuterii, pălării, genți și rucsacuri, ceasuri, eșarfe și mănuși, ochelari de soare, curele și multe altele.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre ABOUT YOU

Istoricul ABOUT YOU: despre ABOUT YOU?
Open

ABOUT YOU a fost fondată în 2014 în Germania ca o companie de comerț electronic, care, de-a lungul timpului, a crescut cu succes, oferind cele mai bune modele de modă prin intermediul platformei sale disponibile pe 25 de piețe europene.

Una dintre țările în care se află este România, unde brandul a fost lansat pe 10 ianuarie 2019 și de atunci a continuat să funcționeze comercial prin intermediul web-ului.

În prezent, ABOUT YOU a devenit una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere din Europa, specializată în comerțul electronic în domeniul modei și tehnologiei, furnizând mărci proprii și alte mărci recunoscute.

Ce mărci pot găsi la ABOUT YOU?
Open

ABOUT YOU colaborează cu o listă extinsă de firme bine cunoscute. Printre acestea se numără și marca proprie a companiei, după cum indică numele și ediția sa. De asemenea, oferă și alte mărci, cum ar fi Adidas Originals, Nike Sportswear, Only, Adidas Performance, Nike, Tommy Hilfiger, Guess, Puma, Vero Moda, Levis's, Converse, Mango și multe altele.

Cum să economisiți bani la ABOUT YOU?
Open

ABOUT YOU oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani prin abonarea la newsletter și de a avea acces la promoții exclusive. De asemenea, oferă reduceri semnificative la anumite produse și mărci.

Întâlniți competitorii ABOUT YOU
Open

Unele dintre principalele companii cu care ABOUT YOU concurează în România sunt epantofi ro, Takko, Mango,Fashion Days, ECCO și Deichmann, printre altele.

ABOUT YOU beneficii exclusive
Open

Cele mai bune alternative pentru a face cumpărături și a economisi bani în același timp pe ABOUT YOU sunt la doar un click distanță. Printre acestea se numără reduceri interesante la produse și branduri selectate. De asemenea, prin intermediul newlsetter-ului este posibil să aveți acces la promoții exclusive. Cele mai bune beneficii ABOUT YOU pot fi obținute, de asemenea, dacă urmăriți rețelele lor sociale cum ar fi Facebook, Instagram, LinkedIn și altele. Cu toate acestea, merită să menționăm numeroasele aplicații disponibile pentru a le instala pe orice dispozitiv mobil și a afla cele mai recente știri.

Va avea ABOUT YOU oferte de Black Friday?
Open

About You oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de ABOUT YOU
Open

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Broșurile și Cataloagele 365 conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.aboutyou.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ