RECLAMĂ

EMAG ofertele săptămânale

EMAG ultimele oferte de neratat
RECLAMĂ

În prezent nu sunt oferte de la EMAG

Alte Electronică și aparatură de uz casnic mărci

ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE
ALTEX
ALTEX
MEDIA GALAXY
MEDIA GALAXY
FLANCO
FLANCO
CEL
CEL
CLICKSHOP
CLICKSHOP
DOMO RO
DOMO RO
EVOMAG
EVOMAG
INTERNITY
INTERNITY
PC GARAGE
PC GARAGE

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la EMAG

eMAG este un magazin online deținut de compania românească Dante International SA, care comercializează o gamă largă de produse pentru întreaga familie, casă și grădină.

Întrebări frecvente despre EMAG

Istoricul EMAG: despre EMAG?
Open

Istoria eMAG a început în 2001 în București, România, când Dante International SA, compania din care face parte, și-a început activitatea prin intermediul eMAG, magazinul său online, unde oferă produse IT, electronice, gadget-uri, jucării, cărți, muzică, filme și multe altele.

Dante International SA este un retailer român care face parte din industria magazinelor de electrocasnice și electronice, care la rândul său aparține grupului Naspers, o companie media internațională cu sediul în Africa de Sud.

În ceea ce privește eMAG, merită menționat faptul că acesta se numără printre creatorii pieței de comerț online din România și este în prezent unul dintre cele mai alese site-uri la nivel național.

Ce tip de produse pot găsi la EMAG?
Open

eMAG vinde o gamă largă de produse, care pot fi grupate în următoarele categorii: Laptopuri, tablete și telefoane; PC-uri, periferice și software; TV, audio-video și foto; Electrocasnice și aer condiționat; Jocuri, cărți și birotică; Magazine alimentare; Modă; Îngrijire personală și cosmetice; Casă, grădină și bricolaj; Sport și activități în aer liber; Auto, motociclete și RCA și, în final, secțiunea Jucării, copii și bebeluși.

Ce mărci pot găsi la EMAG?
Open

eMAG oferă toate produsele sub cele mai recunoscute mărci de pe piață, precum Asus, Lenovo, HP, Samsung, iPhone, Huawei, Xiaomi, Miele, Electrolux, NIKE, Puma, Fisher-Price, Lego, Nivea, Bvlgari, Calvin Klein, Paco Rabanne, BOSS, Versace, Jim Beam, Jack Daniel's și multe, multe altele.

Cum să economisiți bani la EMAG?
Open

eMAG oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani prin intermediul ofertelor zilnice și curente, unde sunt disponibile reduceri semnificative la anumite produse. În plus, descărcând aplicația companiei, poți avea acces la reduceri interesante la cumpărături, precum și la vânzări cu durată limitată, dacă te abonezi la newsletter.

Întâlniți competitorii EMAG
Open

Principalele companii cu care eMAG concurează în România sunt okazii.ro, domo.ro, mediagalaxy.ro și elefant.ro, printre altele.

EMAG beneficii exclusive
Open

eMAG este magazinul online preferat pentru gama sa largă de produse de la cele mai bune și mai recunoscute branduri de pe piață, unde oferă, de asemenea, reduceri uimitoare și avantaje exclusive.

Reduceri oferite de EMAG
Open

Cataloge 365 are cele mai noi oferte eMAG. Descoperă aici cele mai bune reduceri și noutăți actualizate pe care le oferă firma și profită de ele pentru a economisi la următoarea achiziție datorită Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.emag.ro/

RECLAMĂ