RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat EMAG

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la EMAG

eMAG este un magazin online deținut de compania românească Dante International SA, care comercializează o gamă largă de produse pentru întreaga familie, casă și grădină.

Ce tip de produse pot găsi la EMAG?

eMAG vinde o gamă largă de produse, care pot fi grupate în următoarele categorii: Laptopuri, tablete și telefoane; PC-uri, periferice și software; TV, audio-video și foto; Electrocasnice și aer condiționat; Jocuri, cărți și birotică; Magazine alimentare; Modă; Îngrijire personală și cosmetice; Casă, grădină și bricolaj; Sport și activități în aer liber; Auto, motociclete și RCA și, în final, secțiunea Jucării, copii și bebeluși.

RECLAMĂ

Întrebări frecvente despre EMAG

Istoricul EMAG: despre EMAG?
Open

Istoria eMAG a început în 2001 în București, România, când Dante International SA, compania din care face parte, și-a început activitatea prin intermediul eMAG, magazinul său online, unde oferă produse IT, electronice, gadget-uri, jucării, cărți, muzică, filme și multe altele.

Dante International SA este un retailer român care face parte din industria magazinelor de electrocasnice și electronice, care la rândul său aparține grupului Naspers, o companie media internațională cu sediul în Africa de Sud.

În ceea ce privește eMAG, merită menționat faptul că acesta se numără printre creatorii pieței de comerț online din România și este în prezent unul dintre cele mai alese site-uri la nivel național.

Ce mărci pot găsi la EMAG?
Open

eMAG oferă toate produsele sub cele mai recunoscute mărci de pe piață, precum Asus, Lenovo, HP, Samsung, iPhone, Huawei, Xiaomi, Miele, Electrolux, NIKE, Puma, Fisher-Price, Lego, Nivea, Bvlgari, Calvin Klein, Paco Rabanne, BOSS, Versace, Jim Beam, Jack Daniel's și multe, multe altele.

Cum să economisiți bani la EMAG?
Open

eMAG oferă consumatorilor săi posibilitatea de a economisi bani prin intermediul ofertelor zilnice și curente, unde sunt disponibile reduceri semnificative la anumite produse. În plus, descărcând aplicația companiei, poți avea acces la reduceri interesante la cumpărături, precum și la vânzări cu durată limitată, dacă te abonezi la newsletter.

Întâlniți competitorii EMAG
Open

Principalele companii cu care eMAG concurează în România sunt okazii.ro, domo.ro, mediagalaxy.ro și elefant.ro, printre altele.

EMAG beneficii exclusive
Open

eMAG este magazinul online preferat pentru gama sa largă de produse de la cele mai bune și mai recunoscute branduri de pe piață, unde oferă, de asemenea, reduceri uimitoare și avantaje exclusive.

Va avea EMAG oferte de Black Friday?
Open

eMAG oferă reduceri și oferte spectaculoase de Black Friday pentru a vă ajuta să economisiți bani în vederea cumpărării produselor de care aveți nevoie. Descoperiți cele mai bune chilipiruri ale sezonului și deveniți un expert în achiziții avantajoase!

Cataloge 365 se bucură de cele mai recente cataloage, pliante și broșuri de Black Friday de pe piață. Descoperiți beneficii exclusive pentru a obține cel mai bun raport calitate-preț la magazinele dumneavoastră preferate.

Black Friday va începe pe 25 noiembrie. Deși, în mod normal, reducerile durează timp de 24 de ore, majoritatea magazinelor vor oferi oferte și reduceri semnificative timp de cel puțin o săptămână. În unele cazuri, vor exista reduceri timpurii de Black Friday cu câteva zile înainte ca Black Friday să înceapă, așa că fiți atenți la ofertele și oportunitățile timpurii.

Descoperiți oferte de la cele mai de încredere branduri din țară și bucurați-vă de beneficii care chiar merită timpul dumneavoastră. Colectăm, sortăm și organizăm mii de broșuri din diferite categorii și locații, permițându-vă să economisiți bani în timpul Black Friday și Cyber Monday și a altor sezoane de reduceri relevante.

Fie că sunteți în căutarea unor electrocasnice pe care vi le puteți permite, fie că sunteți în căutarea de mobilier nou pentru casa dumneavoastră, vă garantăm că veți găsi ceea ce căutați pe site-ul nostru.

Cu Cataloge 365, puteți obține până la 80% reducere la articolele selectate. Uitați de inflație, de creșterea prețurilor și de ofertele dubioase. Vizitați Cataloge 365 astăzi și alăturați-vă celorlalți cumpărători inteligenți!

Reduceri oferite de EMAG
Open

Cataloge 365 are cele mai noi oferte eMAG. Descoperă aici cele mai bune reduceri și noutăți actualizate pe care le oferă firma și profită de ele pentru a economisi la următoarea achiziție datorită Cataloge 365.

Broșurile și cataloagele conțin cele mai bune promoții săptămânale, lunare și anuale, cu oferte și reduceri disponibile chiar astăzi în magazine. Pentru a verifica prețurile actualizate, puteți naviga și pe site-ul oficial online: https://www.emag.ro/

RECLAMĂ
RECLAMĂ