logo
RECLAMĂ

Ultimele oferte de neratat SAMSUNG

În prezent nu sunt oferte de la SAMSUNG

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la SAMSUNG

Samsung este un conglomerat multinațional sud-coreean de producție cu sediul central în Samsung Digital City, Suwon, Coreea de Sud. Compania are peste 50.000 de angajați în întreaga lume.

Întrebări frecvente despre SAMSUNG

Istoricul SAMSUNG: despre SAMSUNG?
close

Compania Samsung a fost fondată inițial de Lee Byung-chul în 1938 ca societate comercială. În deceniile următoare, grupul s-a diversificat în domenii precum procesarea alimentelor, textile, asigurări, valori mobiliare și comerț cu amănuntul. Compania a intrat în industria electronică la sfârșitul anilor 1960 și în industria construcțiilor și a construcțiilor navale la jumătatea anilor 1970; aceste domenii aveau să fie motorul creșterii sale ulterioare. În Europa, compania a început în cele din urmă să comercializeze produsele Samsung în diferite țări, inclusiv în România.

Ce mărci pot găsi la SAMSUNG?
close

Samsung produce și comercializează în mod faimos propriul set de produse de marcă sub eticheta Samsung.

Cum să economisiți bani la SAMSUNG?
close

Există multiple modalități prin care clienții pot economisi bani cu Samsung. Samsung se asigură că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor. Puteți verifica ofertele săptămânale curente Samsung disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. Verificați ofertele lor actuale de pachete pentru anumite articole Samsung.

Întâlniți competitorii SAMSUNG
close

Samsung concurează în mare parte cu alte magazine și companii similare care operează și în România. Unele dintre magazinele cu care Samsung concurează includ NECC Telecom, VIP TOUCH, Best Phone, TechGSM.ro, Orange Store, Mobi Store Orizont și fenix.eco.

SAMSUNG este deschis în prezent?
close

Unele dintre punctele de vânzare din Samung sunt deschise de luni până vineri între orele 8.00 și 19.00, cu excepția weekendurilor, când majoritatea magazinelor nu sunt deschise.

Câte magazine SAMSUNG sunt în toată țara?
close

În România există aproximativ 9 puncte de vânzare Samsung. Unele dintre acestea sunt situate în Iași, București și București.

Cum să cumpărați produse SAMSUNG online
close

Răsfoiți site-ul Samsung și creați-vă propriul cont Samsung pe magazinul lor online. Cu utilizatorul înregistrat, puteți începe să adăugați articole în coșul de cumpărături, să vă urmăriți comenzile, să verificați starea acestora și să adăugați produsele preferate la lista de produse favorite.

SAMSUNG beneficii exclusive
close

Clienții Samsung pot profita de multe beneficii exclusive cu magazinul. Abonați-vă la newsletter-ul Samsung și nu ratați ofertele excelente și ultimele noutăți ale acestora. Fiți prima persoană care primește cele mai noi oferte de vânzare Samsung livrate direct în căsuța dvs. de e-mail.

Informații financiare relevante despre {{store}}
close

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate. Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, haine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse. Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră. Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

RECLAMĂ

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.