logo

Ultimele oferte de neratat IHUNT

Oferte, reduceri, promoții, broșuri și cataloage la IHUNT

iHunt este un lanț românesc de retail de electronice de consum și produse de uz casnic. Sediul central al companiei se află în prezent în Ploiești, România.

Întrebări frecvente despre IHUNT

Cum să economisiți bani la IHUNT?

Există mai multe modalități prin care clienții pot economisi bani cu iHunt. iHunt se asigură în mod constant că clienții sunt mulțumiți de promoțiile lor: verificați ofertele săptămânale curente ale iHunt disponibile pe site-ul lor pentru a găsi cele mai bune prețuri și oferte de vânzare pentru dumneavoastră. În plus, nu uitați că puteți economisi până la 48% din articolele selectate în timpul vânzărilor sezoniere.

Reduceri oferite de IHUNT

Cataloge 365 vă oferă cele mai bune cataloage, reduceri și promoții de la toate magazinele dvs. preferate.

Descoperiți modalități incredibile de a economisi bani la alimente, electronice, mobilă, h,aine, unelte, produse de grădinărit, produse cosmetice, îmbrăcăminte sportivă, jucării și multe alte produse.

Avem una dintre cele mai mari colecții de cataloage de la unele dintre cele mai bune magazine și mărci din România.

Cataloge 365 vă ajută să găsiți cele mai bune promoții disponibile pentru a economisi timp și bani. Găsiți cele mai recente reduceri și oportunități în magazinele din apropierea dumneavoastră.

Vizitați Cataloge 365 astăzi și descoperiți noi modalități de a vă bucura de experiența de cumpărături!

Istoricul IHUNT: despre IHUNT?

Istoria companiei iHunt datează din anul 2015, când a fost înființată. În următorii ani, iHunt a reușit să se dezvolte cu mare succes în România și în Moldova, deschizând filiale și extinzându-și afacerile în regiune. Astăzi, iHunt este liderul pieței din România pentru smartphone-uri noi și second-hand.

IHUNT este deschis în prezent?

Unele dintre punctele de vânzare ale iHunt sunt deschise șapte zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, de la 9.00 la 17.00, iar duminica clienții vor găsi majoritatea punctelor de vânzare închise.

Cum să cumpărați produse IHUNT online

Navigați pe site-ul **iHunt** și înregistrați-vă contul. Cu contul înregistrat, puteți începe să vă selectați produsele preferate în lista de dorințe, să verificați starea comenzii și să vă urmăriți comenzile. În plus, veți putea face achiziții mai rapid și veți beneficia de puncte de recompensă.

Ce mărci pot găsi la IHUNT?

iHunt vinde și distribuie în principal produse de marcă proprie sub marca privată iHunt.

Întâlniți competitorii IHUNT

iHunt concurează cu alte site-uri și companii similare care operează și în România. Unele dintre aceste magazine includ Flanco, Vitacom Electronics, Media Galaxy, Electronic World și Smart Tech.

Câte magazine IHUNT sunt în toată țara?

Există aproximativ 80 de puncte de vânzare iHunt pe întreg teritoriul României. Puteți vizita unele dintre sucursalele lor situate în București, Dolj, Hunedoara, Constanța, Brașov, Neamț, București, Sibiu, Covasna și Iași, printre alte regiuni.

IHUNT beneficii exclusive


Clienții iHunt pot profita de multe beneficii exclusive cu magazinul. Nu ratați niciuna dintre ofertele lor și abonați-vă la newsletter-ul iHunt. Intrați în contact cu iHunt și primiți cele mai bune oferte și promoții speciale prin intermediul listei lor de corespondență exclusive.

Obțineți cele mai bune oferte pentru a economisi mult la IHUNT

Cele mai bune oferte pentru a economisi la IHUNT

Căutați modalități de a economisi bani la magazinul dvs. local Electronică? Sunteți în locul potrivit!

Cataloge 365 vă oferă acces la peste 14 Electronică magazine din Romania, inclusiv IHUNT și multe altele.

Începeți să navigați

Copyright © 2024 Cataloge 365. Toate drepturile rezervate. Este interzisă copierea sau reproducerea textelor fără consimțământul scris anterior. Pozele cu produse, imaginile și broșurile sunt furnizate numai în scop ilustrativ. Prețurile reduse sunt de la distribuitori oficiali enumerați pe site. Ofertele sunt valabile de la și până la data expirării sau până la epuizarea stocurilor. Obiectivul acestui site este informativ și nu poate fi folosit pentru a revendica produsele. Prețurile pot varia în funcție de locație.